34

Жо

преди 6 години

НЕ Е ПРАВИЛНО да има отделни закони за жените. НАСИЛИЕТО е деяние, наказуемо по Наказателния кодекс както за жените, така и за мъжете, децата, старците и т.н. Какво сега- отделни закони ли ще правим за всеки?

33

До 31

преди 6 години

Нямаме нужда от никакви конвенции, ние си имаме национално законодателство, уреждащи тези пробелеми с домашното насилие, което не е лошо да проумееш, че не засляга само жените. Тази конвеция е пълзяща гей-легитимация и нищо повече!

32

Анонимен.

преди 6 години

Както никой не може да промени вашата хетеросексуална ориентация!

31

вън

преди 6 години

ВЪН ПЕДЕРУНГЕЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И ОТ СВЕТА! ДА ХОДЯТ В АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИТАМ ЩЕ ГИ ПРИЕМАТ С РАДОСТ!

30

Анонимен.

преди 6 години

Вие разбирате ли,че всъщност така омразната за вас Истанбулска конвеция всъщност има съвсем друга роля?Конвенцията е против НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ,а не е направена с цел да превърне децата ви в гейове.Прочете я,моля ви.Да не говорим колко е неадекватна цялата тая истерия около така наречения трети пол.Кой за Бога ще прави нещо толкова драстично,като смяна на сексуална ориентация,само защото е видял двама мъже или две жени да се държат за ръце на улицата?Никой не може да промени нечия сексулност!

29

Анонимен

преди 6 години

Аз искам общество в което властва морала, разума и прогреса, общество със здрави семейства с деца, семейството като основна ценност, не желая да живея в общество с нисък морал, обладано от егоизъм, нихилизъм, лицемерие, инфантилност, разврат, женчовци и деградация! Пътя към ада е постлан с добри намарения - трябва да сложим граница която да не преминаваме, защото пътя който сме поели сега, ще ни унищожи бавно, но сигурно. Добре си помислете какво искате!

28

Анонимен

преди 6 години

По принцип винаги за "правата на джендърите" се борят леви организации, та бетона на Орлов мост явно е в темата. Всички от "розовата армия" са били ***.

27

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията ще я приемат , на политиците не им стиска да се опънат на ЕС..За да имат право да пътуват и да работят в ЕС , българите доброволно ще децата си гейове и други ***

26

1

преди 6 години

Не ви щем истанбулската конвенция !

25

Анонимен

преди 6 години

От 2018-а: в България се въвежда смъртно наказание за всички гнусни перверзни извратеняци, поискали еднополов брак в предходните няколко години. След първите няколко екзекуции, гейовете мистериозно престават да фигурират в новините.

24

Анонимен

преди 6 години

Вън от прогнилия заразен еврогей,ски съюз! Майната им на либералните им идеи, мултикултито и прочие зарази! Трябва да се отървем от тая зараза! Трябва да спасим от изпедерастяване децата си и техните деца! А *** западняци да се перат с децата си, щом ги влече, това си е техния избор, не нашия!!! Скондинавците до 2050 г ще са над 90% хомосексуални, това ли искаме и при нас! Бой по третополовите ***!

23

ТИЯ Г.ЕЙОВЕ

преди 6 години

искаха да бутат паметника на снимката. Май всеки нормален човек вече трябва да е взел страна дали иска травестити да го управляват. Цачева много се старае да угоди на БРЮКСЕЛ, но ГЕРБ ще си заминат като С.едерастите

22

Анонимен

преди 6 години

Пълна забрана на всякаква демонстрация на различна сексуалност от нормалната хетеросексуална ни е необходима. Това вече не се търпи, никой няма такова право да си сменя пола, както му скимне, това не е право, а психическо заболяване. Ако признем транссексуалните за нормалните, спиралата се завърта, утре педофили същото си потърсят "правата", после некрофилте, зоофилите и т.н. Добре си помислете дали искате да живеете в такъв извратен свят!

21

Анонимен

преди 6 години

За двадесет човека вдигнаха държавата ! Има толкова бедни ,толкова РЕАЛНО БЕДНИ И БОЛНИ ОТ СЕРИОЗНИ БОЛЕСТИ ,но по важно е че някой не си харесал тялото си и по точно оная си работа . Бойко ще бръкне в хазната ,няма как ,той самият като си дарява заплатата /УЖ/за домове.ЗАТОВА НЕКА НАРОДА ПЛАТИ СМЕТКАТА.... като им помогнат да гласуват обаче за ГЕРБ !Народа да плати ,нали бе Бойко?

20

До 19

преди 6 години

И как гей може да има деца? Природата си знае работата, тя не може да търпи генетични издънки като вас.

19

Анонимен

преди 6 години

тея 20 хомота са без *** обучение, а ако ратифицират педеращината и въведат *** обучение като нищо ще станат 20000 *** и кре,тените ви либерални

18

Анонимен

преди 6 години

Знамето и паметника какво общо имат?

17

Анонимен

преди 6 години

Смяната на пола е скъпо удоволствие. Повечето транссексуални немогат да си го позволят.

16

пфу

преди 6 години

И в америка така се смееха на гей нещата в началото. После потръгнаха гей лекциите. След това гейове от цял свят тръгнаха натам за свободията. Сега имат гей паради много кратно в годината. Спрете проблема в зародиш преди и при нас да се случат тези простотии.

15

Анонимен

преди 6 години

Фотото е култово:)