32

Анонимен

преди 6 години

До ВенциПо-скоро единици са политически пристрастни, ама тези единици се бутат за лица на протестите, с надеждата да додрапат някое апетитно местенце и да лапат от държавната трапеза. Подобно на протестиращите 2013-та, дето в болшинството си действително бяха неплатени, ама точно онези като Голата истина и т.н. спряха да протестират против системата, в момента, в който получиха място в агенции, комисии и в парламента

31

Анонимен

преди 6 години

До вВисокодоходни туристи на дивашки туризъм не ходят, а България е една от държавите с най-големите като процент от територия природни паркове в света и с както стана ясно наскоро най-големите като процент от територията ни защитени територии в ЕС. България е една от малкото страни в света според евростат със стабилно нарастваща територия заето от гори.

30

Венци

преди 6 години

според мен доста от протестиращите са политически пристрастни и търсят начин да набутат десните партии в парламента. лифтът не им пречи, а им е повод да лаят

29

Анонимен

преди 6 години

Политически не е, ама се яхва от Дай, България и подобните им неуспешни партийни проекти и после върви разправяй, че нямаш сестра. Нещо като протестите на умните и красивите се получава.

28

в

преди 6 години

Италия или Австрия такъв дебат въобще не може да има. На никого дори не му идва на ум да променя граници на паркове вписани в списъка на ЮНЕСКО. Не само това - хората правят всичко възможно да впишат още и още паркове и исторически забележителности и да се хвалят с това. Така привличат високодоходни туристи и елеменарат наплива на алкохолни и на нарко ***-туристи. Български обект не е виписван от 70-те, само "нематериално" наследство, че там не се вижда като го ос...еш

27

Анонимен

преди 6 години

Факта че големите еколози, живеят на 99% в София, а не по селата, горите и планините, говори за какво върховно лицемерие и налудничена глупост става въпрос. Как е я виждате тази заплаха грозяща Пирин, при положение, че 90% от "загрижените" протестиращи не са стъпвали там през живота си? И да със сигурност зелените НПО-та се финансират от чужбина, както и печелят милиони от обществени поръчки и евросубсидии - кога ще се появи един грамотен и безпристрастен журналист да им разследва дейността?

26

Анонимен

преди 6 години

Със зелените диалог не може да се води, те не желаят да водят такъв и това е очевидно. Докато те се държат като наказателна бригада, докато те си въобразяват че могат налагат на другите как да живеят, докато те издават присъди без да изслушат отсрещната страна, те ще печелят все повече и повече врагове. Каролев може да го обвиняват във всичко, но той е интелигентен човек, който си служи с аргументи и разум.

25

Орел

преди 6 години

Каролев може да е всякакъв, но едно е абсолщтно очевадно - по всички флангове се опитва да се бутне правителството!

24

Хо-Хо

преди 6 години

Я, Каролев, да обади, колко и какви имота има в района, ще стане интересно

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВдигат тока и горите няма да оцелеят.

22

Анонимен

преди 6 години

Горите в България се изсичат безконтролно ,не само от обикновенните хора,но и с участието на горски ,,пазачи"и местни кметове.На много места,където е имало гъста голяма гора ,сега има хиляди декари пустеещи,трънясали ливади ,където само дънерите показват ,че някога е имало гора!НЕ СЪМ ЧУЛ ЕКООРГАНИЗАЦИИ ДА ПРОТЕСТИРАТ ПО ТОЗИ ПРОБЛЕМ,НИТО ДА СЕЗИРАТ ЕВРОИНСТИТУЦИЙТЕ! ЯВНО НИКОЙ НЕ ИМ ПЛАЩА ЗА ТОВА!

21

Анонимен

преди 6 години

Вижте, по принцип хората много пречат на природата. За това дайте да се пуснат стотина ядрени бомби от най-големите и "зелените" вече ще са доволни. Ако оживеят, де. Като ги гледам повечето са професионални протестъри. Винаги и навсякъде са против всичко! Като е така хайде да се качим обратно на дърветата.

20

анонимен

преди 6 години

Колко гора , дюни и плажове възстановиха мутрите по Черноморието и специално на Слънчев бряг????? Същото ще стане и на Пирин !

19

анонимен

преди 6 години

Каролев е м-азна ми-житурка и играе , за който плати !

18

Анонимен

преди 6 години

Решението е просто! По-голяма оферта към зелените. Направената им, явно не е достатъчно добра. Така беше и преди малко повече от 10г с кабинката. Залягаха по паветата в София, но накрая зелените се кротнаха след направена прилична оферта. Все пак е изключително доходоносен бизнес (природозащитните организации, че някой може да се обърка), щедро спонсориран от ЕС, разни нпо, разбира се и държавата.

17

невъзвратимо

преди 6 години

Има неща които са невъзстановими - природното богатство и историческото наследство. Само ако ги ценим можем да просперираме. България имаше прекрасно Черноморско крайбрежие - днес туристите не могат да се доближат до водата. Нека не правим същата грешка и с планините си. България има древна история, но върху нея изграждаме бутафорни кули, както каза една италианка - реставрацията на Сердика е като да намерите скъпоценен древен ръкопис и да го допишете с химикалка, че не се чете.

16

Анонимен

преди 6 години

Именно защото истинскито богатство са децата искам да им помогна да живеят в държава с планини и неизсечени гори. Да си обичат държавата, а не да останат само голи скали и малцинства, гласуващи за онзи, който им подхвърли нещо преди избори. Пазете Пирин, не им го давайте. Нека не бъдем чужденци в собствената си държава.

15

Анонимен

преди 6 години

Не унищожавайте гората.

14

Анонимен

преди 6 години

Каролев,мутра такава ти си политически ***.Ти защитаваш мафиотите от Герб.подлизурко такъв.

13

Анонимен

преди 6 години

Каролев, ше си забиваме клечки под ноктите...