90

До 84

преди 6 години

Знам че за теб думи като дълг, чест и достойнство, не значат нищо, но ако включиш разума си и изключиш егоизма, нихилизма и тоновете заучени фрази, може и да проумееш че ти живееш в общество, че за да е здраво и благоденстващо то, неговите членове трябва да се възпроизвеждат, да се придържат към определени общоприети норми, иначе настъпва хаос и разруха. С мислене след мен и потоп, ще берем много горчиви плодове, има природни закони който не можем да променим, само защото те мързии и си егоист.

89

Анонимен

преди 6 години

Аз живея в Англия и тук браковете рядко оцеляват.В моята служба повечето колеги британци са разведени. Проблемът според мен е,че хората днес са много по - големи егоисти и материалисти, отколкото преди.Предмет на разговор са винаги, колко печелиш,каква кола имаш,каква къща, в кой квартал живееш,кога ще бъдеш повишен,каква ипотека имаш.На всичко се гледа като на стока,дори и на брака.Просто ,ако им вземеш материалните играчки на -другият ден ще скочат от някоя сграда.

88

Анонимен

преди 6 години

Семейството се разпадна в следствие на 45 годишното руско комунистическо робство. За какво семейство говорим като на човек му отнеха всичко като собственост и жените бяха общи.

87

Анонимен

преди 6 години

"Стана модерно да се живее на "семейни начала" и да се дава възможност на мъжа да офейка по всяко едно време като му втръсне половинката му и детето му. Без да плаща издръжка без да поема отговорности. За това и деца не се раждат."В грешка си. Това е причина, но не е ОСНОВНАТА. Консуматорството и конформизма са водещите причини. Как ще си купя телефон за 2000 лв като съседа, ако трябва и дете да гледам?

86

до 75

преди 6 години

А следващия е да почнат да наказват мъжете, че флиртуват с жени, така че накрая да ги е страх от сянката им. Каквото става в Щатите в киносредите. Но не само там.

85

Анонимен

преди 6 години

Българина за да има право да работи и да мие чинии в ЕС , деца си за Гейове дава..

84

Анонимен

преди 6 години

До 81За едни едно нещо е важно, за други друго! Който не иска деца, не прави на всяка цена! А браковете се разпадат в 80%, така че това са пълни глупости!!!Който иска да работи и да се забавлява е длъжен да го направи. А не да излюпи парче месо и после да го метне на някой да го гледа!

83

Анонимен

преди 6 години

Ами нали това е основната цел н либерастите и техните български слуги,които ни упрвляват.

82

Така е

преди 6 години

Липсата на нравственост и вярата в Бог, който зададе законите, по които човек може да живее нормално и щастливо, води света към пълно унищажение

81

Анонимен

преди 6 години

Как може да имаме здрави семейства, след като възпитаме младите хората, че семейството не е важно, че много по-важно е да наредиш 100 дипломи, да направиш кариера, да спечелиш много пари, да обикаляш барове, кръчми, дискотеки, молове и т.н., да ходиш на скъпи почивки, да си купиш апартаменти, коли, телефони, телевизори, маркове парцалки и т.н., а мъж/жена и деца са излишно тежко бреме? А и да не забравяме, че да си гей днес е висша ценност.

80

асен

преди 6 години

Децата ни се възпитават с пошлите и агресивни анимационни филмчета , залели ни от Запад , после с ужасни екшъни и хоръри , но това е умишлено защитавано от неправителствените им организаций !!!!

79

Анонимен

преди 6 години

До истини (78)види се волно или невилно осъзнаваш смисъла на т. нар. "***" или както го превеждат "социален пол" и започват да го тълкуват, къде вярно, къде не. Узряваме!

78

истини

преди 6 години

До АнонименРазвратът прави мъжете немъжествени, изнежени, безотговорни, леки. неспособни да се грижат за семейството си. Същевременно развратните жени придобиват мъжки качества и като характери огрубяват - пият наравно с мъжа, пушат, вулгарни и цинични са, дори в секса стават по-активните, раздразнителни и егоистични, неспособни да отгледат децата си с любов. Качествата на двата пола започват да се разменят и остават само телесните полови белези.

77

Анонимен

преди 6 години

Самотни майки имат по няколко съпрузи но раждат и крият заради помощите .

76

Бай Тошо

преди 6 години

Най-страшно е грешното възпитание на децата от съвременните внесени от запад методи в които децата имат максимални права и минимум отговорности.....Да не говорим че да нашамариш малкото *** когато е преминало всякакви граници може да те откара в затвора....

75

Анонимен

преди 6 години

Разгрома на патриархалната традиция, доведе до ерозия на семейството като институция, но не само в България, а в цялата европейска цивилизация. Изкривяване ролята на жената в обществото, от майка в кариерист носещ панталони или феминизма, доведе до титанична демографска криза връхлетяла европейдната раса - заплахата е толкова реална, че след няколко поколения европейската цивилизация може да бъде асимилирана и практически да изчезне. Следващия пирон в ковчега е гей възхвалата!

74

Съпротивлявайте се

преди 6 години

От всички управляващи и от чужбина се прави всичко възможно да се разпадне семейството, не само българското. Сега идва и черешката на тортата- Истанбулската содомия- за да бъде унищожено напълно. Съпротивлявайте се бе хора! Жените напълно ги откъсват от семейството да печелят за господарите. Децата са оставени на улицата и училището, в което вече ще има джендърно промиване на малките им мозъчета и чисти душички. Соц. работниците по ИК ще могат при всеки скандал в семейството да ви отнемат детето

73

Анонимен

преди 6 години

Тия във Варна не бяха от българско семейство.

72

Анонимен

преди 6 години

ДЕТЕ, ТИ ИМАШ РАВНИ ПРАВАДЕЦАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗСЛУШВАНИДЕТЕ, КАЖИ НА СОЦИАЛНИЯ РАБОТНИК ТАЙНО ОТ РОДИТЕЛИТЕСОЦИАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ ИМАТ ПРАВО ДА КОНСУЛТУРАТ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕПРОЕКТОЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА 2012 (отхврълен с протести но практикуван без наше знание).Та децата били обучавани на права. Само че когато 50% не разбират какво четат защото МОН организира конкурси, калисирания и ги премята насам натам като месо за фондации дотам се стига.

71

магаренко

преди 6 години

До магаренкоДнешното поколение обаче е,тотално Утървано. Просто няма как на индивид, чийто мозък е промиван още от детската градина, че се живее САМО със СВОБОДИ и ПРАВА, какво представляват понятия, като : ДЪЛГ и ОТГОВОРНОСТИ ... и всичко това не е станало случайно, това е контролиран процес.