27

Анонимен

преди 6 години

До " богатия" гущер, ако ти си богат аз космонав трябва да съм?! Ти богат човек не си виждал ве! И тоя курник дето караш се търси под дърво и камък тук от местните фермери да го ползват за животните, не за хора. И за "кашона" ми ти не можеш гаража ми само да си купиш. Аз там дето съм играл ти не можеш стъпиш само клош!

26

Анонимен

преди 6 години

Северна и Южна Корея: Възможна ли е една държава?Напълно възможна е, но днес това може да стане по един единствен начин, Ким Чен Ун да премахне всички военни постове на СК от 38 паралел и желаещите свободно да преминат от СК в ЮК. Това е единственото възможно обединение в настоящия момент. Все пак Ким много добре знае че за 2 седмици ще остане без нито един роб и тази възможност е повече в сферата на фантастиката.

25

Анонимен

преди 6 години

То хубава идея,ама бузестия какъв ще го играе? Не вярвам комунист да предаде властта без кръв, нито южнокорейците да се навият да му играят по свирката. То достатъчно е,че ще ги хранят...

24

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Дреме ми за бубароците дали ще се обединяват или цепят на половинки. Да си се оправят с великия маршал който ще ги поведе към отвъдния свят към камуняшкия-чухче райАз пък искам да осиновя сиднеиАвстралия защото скита по южния континент немил-недраг и живее в кашона си под Харбър Бридж и само мечтае наблюдавайки яхтите преминаващи през залива на които на борда им танцуват милионери с вино в ръка и мадами

23

Анонимен

преди 6 години

Юк трябва да сгази СК и да занесе демокрация на изстрадалите севернокорейци.

22

Анонимен

преди 6 години

Едно обединение на Кореите ще елиминира ЮК като конкурент на Япония и САЩ. ЮК ще трябва да храни северняците, ще си вържат топуз на крака.

21

Хахо

преди 6 години

Великите Сили няма да позволят Северна и Южна Корея да се обединят.

20

Анонимен

преди 6 години

Всъщност пжните корейци са богати за сметка на бедността на сеяерните корейци.

19

СатаНАТО

преди 6 години

Обединението ще бъде огромна глупост от страна на южняците. Стандартът им ще падне в пъти и то за десетилетия.

18

Анонимен

преди 6 години

никой няма да ви даде смислен и логичен отговор.Същото се отнася и за Корейската ВойнаСеверна Корея напада Южна и почти я завладява. САЩ тогава умира от страх, че целият свят ще стане комунистически. Избиват милиони и от двете Кореи в страшни кланета, защото за тях всички азиатци са еднакви, но Китай се включва и ги попилява. Лудият генерал МакАртър иска да унищожи Китай с 50 атомни бомби, но Труман не разрешава и затова сега ни има този свят. Положението отпеди войната се възстановява.

17

Анонимен

преди 6 години

За да стане една държава столицата и управлението трябва да останат в Сеул.

16

Анонимен

преди 6 години

И СК ще си намери своя Горби

15

Додо

преди 6 години

Северна и Южна Корея: Възможна ли е една държава?=====Нас, Българите, много по-живо ни интересува дали изобщо е възможно да си се обединим в нашите си, изконно Български територии, включващи Мизия, Тракия, Македония и Добруджа, отколкото какво биха направили дръпнатите в Кореите. Дайте да говорим за Западните Покрайнини, преди да се вайкаме за тези маймунки!

14

До Таня

преди 6 години

Ако попитате който и де професор по история за причините за ВСВ,никой няма да ви даде смислен и логичен отговор.Същото се отнася и за Корейската Война,и разделянето на Север-Юг.

13

Анонимен

преди 6 години

Няма как да стане - нито САЩ, нито Китай, нито Япония ги устройва обединена Корея!За последните две това важи не от сега, а от много векове насам

12

Анонимен

преди 6 години

В официалната декларация на Северна Корея се заявява, че предстои обединение без посредничеството на чужди държави, като в добавка се заявява, че Пхенян ще смаже всички "препятствия" пред обединението, визирайки "външните сили".

11

Анонимен

преди 6 години

Обединение напук на световните сили, това познато ли ви е? :)

10

Анонимен

преди 6 години

Малкият Ким добре нарита наглата моpда на рижавия шопаp.

9

Кратун

преди 6 години

Дебелият кореец няма да отстъпи властта и никой южен кореец няма да живее в социализма на СК. Няма да стане. Просто Кимчо, съветван от нратята руснаци се опитва да се вклини между ЮК и САЩ и да ги накара да се подозират едни други. САЩ разчита в региона само на Япония и ЮК.

8

Анонимен

преди 6 години

България за 29 години евроатлатническо партньорство се стопи от 8.9 милиона на 5.4 милиона стана първа по смъртност в света. Северна Корея под американски санкции увеличи населението си от 10 на 26 милиона и стана ядрена сила на която САЩ не смеят да размахват пръст.