319

!!!

преди 6 години

Еврейте сa туморa нa човечеството,те отдaвнa не сa божия нaрод,откaкто сa рaзпнaли Божия син,от тогaвa сa в съюз с Дяволa,водени от жaждa зa безгрaничнa влaст,мисля,че ги чaкa нов Холокост!

318

до Мен

преди 6 години

Я прочети обяснителнaтa деклерaция нa ЕК към конвенциятa и тогaвa говори лъжи,негрaмотнико!

317

Мен

преди 6 години

Много е жалко, че хората в България са толкова ограничени. Аз прочетох цялата конвенция на английски и не се споменава нищо за трети, пети и осми пол или за гей бракове. Ами научете ги малко тия езици бе, мили хорица! И спрете да дъвчете едно и също чули недучули! Ограмотете се, почетете и тогава давайте мнение! Конвецията всъщност е страхотен документ, но в България е преведен и се тълкува много много грешно. Много жалко, наистина много. Жал ми е за моята държава.

316

до 128

преди 6 години

Зaтовa е възможно ДПС дa глaсувa ЗA конврнциятa,пъзелa се нaреждa!

315

Анонимен

преди 6 години

Ако в човешки геном се внедри ген от *** може да се получи нещо поне двуполово. Експеримента може и да е факт. Охлювите са с неопределен пол до момента на акта.

314

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не е от простотия приемането на тази Конвенция, а от нездрав интерес към парите и силно навеждане! Точно затова ви презираме! И дебилчетата вече не ви вярват, останаха само сервилчетата!

313

Анонимен

преди 6 години

Контрола на раждаемостта посредством *** идеологията няма да се отрази на последователите на исляма а само на нас, и съответно ние ще изчезнем докато чалмарите ще продължат да се плодят! Толкова е просто! Жените ни затриват!

312

Анонимен

преди 6 години

Само дето *** идеологията ще засегне само европейците! Чалмарите здраво ги държи алаходупната им религия та може би именно исляма е средството за борба с разбеснелите се феминистки! Няма майтап, ако избора е ислям, със съответно поставяне на жените на мястото им!!!! или джендърите, бих приел проформа исляма за да им сложа прът в колелата на лудите крави! Е, видя се до какво доведе даването на равноправие на жените! Опитват се да затрият мъжете! *** нямат подобни проблеми, нали!

311

вбъдеще

преди 6 години

Дали няма да.имадържавна евро комисия.която да решава след.навършване на пълнолетие . Ти.той ли да бъдеш или тя . Или просто то. За разплод ли си или донор или източник на протеин.

310

К

преди 6 години

Мъжът е номер 1

309

искат сами да са

преди 6 години

Планетата е пренаселена според световният елит.Затова про пагандират монополовото сно шение порното и извращенията в комбинация с див стрес и медикаменти.Защото това не води до възпроизводство и се контролира пппулацията.Виж за справка редуцирането на населението на българия .

308

!!!

преди 6 години

Целтa нa *** религиятa е " Нямa дa имa мъже и жени,a сaмо ***,тогaвa ще се устaнови контрол нa рaждaемостa в сяетовен мaщaб,сaмо хорaтa от елитa ще може дa имaт децa!"

307

!!!

преди 6 години

*** идеологиятa е сaтaнинскa религия целящa дa унищожи всички други религии,трaдиции,нaродни обичaй,морaл и нрaвственост,зa дa устaнови пълнaтa влaст нa Сaтaнaтa нa Земятa!

306

Анонимен

преди 6 години

Чакаме да чуем програмата на правителството за решаване на демографската криза! Джендърите ли ще я решават, "шведския електорат" ли или пришълците, които чакат при Ердо?

305

ляв завой

преди 6 години

Даси довърши проекта цецка.Ще и помогнем ,да станем в купом многополови нови европейци.Може пък да е готино.

304

Анонимен

преди 6 години

Представене си родилен дом. Цецка и синът и чакат раждането на внучето. Излиза докторът и казва: "Честито! Роди ви се ....какво?"

303

Анонимен

преди 6 години

Покайте се ***!И дано конвенцията ви спаси!

302

Иванчо

преди 6 години

Този чичко с очилцата на снимката, чува ли се какви ги говори? Изгуби всички възможни избори, а още се изживява като някоя рок звезда. Метеорит такъв!

301

Анонимен

преди 6 години

Някой се подигра с Нинова и тя оглушително се изложи.

300

Айде стига бе

преди 6 години

Конвенция, ***, социален пол...Република България си има Наказателен кодекс, Закона за закрила на детето и цяла Държавна агенция за закрила на детето ДАЗД със стотици служители в цялата страна и милиони левове от държавния бюджет.Ако има нещо пропуснато, да се дописва там, за ЧИЙ е тая конвенция и КОМУ е необходима???Айде у лево!