140

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо толкова се говори за колите, а не за замърсителя - отоплението с твърдо гориво и най-вече горенето на гуми! Дейност за чистотата на въздуха ли се имитира, някаква нова тесла за колите ли ще има и сега се търси оправдание за нея?

139

Кой ли замърсява ...

преди 6 години

На Цариградско шосе сега замърсяването с ФПЧ е 308 мкг/м3, което е необичайно много за този участък, но замърсяването е 457 мкг/м3 на ул. Хъшове, която е малка уличка до махалата на онези дето горят гуми в квартал Разсадника-Коньовица, което замърсяване е необичайно малко за там.

138

Анонимен

преди 6 години

уеуеуеееее...цел ден се возим у транспорто..без пари,де..левче..тея са луди ве

137

Анонимен

преди 6 години

Взеха парите на хората от годишните абонаментни карти, за да не си купуват европейския билет за 1.6лв., а сега свалят цената на билета за тези, които нямат абонаментни карти и не си купуват скъпия билет, за да изсмучат, колкото се може повече от хората пари. Справедливо ли е? Аз, ако знам, че за 1лв. цял ден ще се возя, за чий ще си купувам годишни, месечни и други карти???

136

младен

преди 6 години

Брао *** Фъндо, у неделя га никой не ходи никъде, че и коли не се ползват много много билета щял да е левче. И без пари да е билета, неделя е и хората масово си почиват по домовете!!!

135

,,,

преди 6 години

А за Бургас кога ?!НИЕ СЪЩО ДОСТАТЪЧНО СМЕ ЕЖЕДНЕВНО ТРОВЕНИ !!!

134

Анонимен

преди 6 години

Общината ще трябва да разреши и каруците

133

Байерн

преди 6 години

Без газ и без коз бай *** диша пушеци и не мое да си кара стария дизел и на рейс не му се вози. Това ми мирише на геноцид на останалите на тази проклета и опушена територия. Аз сидишам чист въздух у наше село баварско.

132

Анонимен

преди 6 години

Ще видим лятото дали е по-малко замърсено и пак ще си говорим, шофьорчета.

131

Анонимен

преди 6 години

абе тия пари от акциз на горивата къде отиват някой прави л ли е сметка по колко на ден се печели? едва ли е в полагане на асфалт

130

Анонимен

преди 6 години

Дотация на транспорта и тока, защото в противен случай метрото и НЕК ще фалират или ще трябва да ходят с противогази на работа.

129

Анонимен

преди 6 години

Вдигането на данъците в София е неизбежно заради смога и пренаселването. Без дотация от държавата пазарната икономика не работи и само се замърсява и столицата се претъпка с билетче от 2 лева а провинцията стана пустиня.

128

Даскалицата кметица

преди 6 години

По случай евтиния билет всички са се качили на Витоша с коли, защото допълнителни автобуси няма.

127

Анонимен

преди 6 години

И какво се оказа - македонците по-европейци от нас, при тях зеления билет е без пари. Как ще ги стигнем...

126

Анонимен

преди 6 години

Еййй, печките горят от Октомври до Май по 24 часа. Какви коли, какви Евро 8,9,10??? Защо спoрим? И София е в дупка, няма ли вятър 2-3 дни и става смог. Да се спре всичко да се движи, пак ще има смог. А ресторантите, кафенетата, клубовете, фабриките и те ли да спрат? Който иска чист въздух, провинцията предлага изоставени къщи, купуват си, ремонтират и живеят. Да, ама на кого ше се похвалят с нов джип, прическа, на парти или купон с бело? Немаааа. Начи това е положението. Две хубавини на едно мяс

125

Анонимен

преди 6 години

Тези смелчаци които предлагат забрани и ограничения, защо не се вдигнат и влязат в махалите, да забранят на шведите да горят ***, гуми, пластмаси, дрехи напоени в старо олио? Имали Евро 6,7, 8. Какво се правят на ущипани, категорично проблема не са колите. Или тръгнат по къщите в Бояна, Симеоново, Драгалевци, Горна Баня и т.н.да забранят отоплението на въглища и дърва? Щото ще ядат тупаници. А пред PQ са смели. Това да се забрани, това да се ограничи. Смешковци сте и то е видно.

124

Анонимен

преди 6 години

До До 123Не споря, кой е добър или лош, искам да живея в нормален град, имам куче

123

Анонимен

преди 6 години

В Скопие е безплатен този зелен билет!

122

Анонимен

преди 6 години

Така ще ги насърчите, че ще се появят клипчета на припадащи по коридорите на болниците..... ***!

121

До 123

преди 6 години

Добрите хора си ходят свбодно пеша.