245

Анонимен

преди 6 години

руски газ втори танкер се готви от англия за бостон

244

Анонимен

преди 6 години

Украйна крадеше газ и спираше газа за Европа, но беше стълб на енергийната сигурност. Украйна е стълб на енергийната сигурност, стълб на демокрацията.

243

Joko

преди 6 години

Основният проблем е АЛЧНОСТТА за печалби ! Така сервираха на китайците всчики възможни технологии и сега се чудят на китайското икономическо чудо ! Още някоя друга година и ще трябва да духаме китайската супа....

242

Жеков

преди 6 години

Добре че са щатите, инче руския ботуш още щеше да ни мачка!

241

Анонимен

преди 6 години

САЩ и ГЕРБ са педерунгeли и обратни резби

240

юбералес

преди 6 години

Проекта Северен поток е наполовина руски, наполовина ЕС. Включва находището (на устието на река Об), тръба до Виборг (близо до С. Петербург) и тръба до Германия. Така че газа е наполовина европейски, а американския газ си е чисто американски.

239

Петров

преди 6 години

Според ТилЕрсОн амерканксия газ е праивлен, демократичен, а руския - неправилен, сталински. Само и...от може да мисли така, но само откровени и...оти могат даму вярват.

238

Анонимен

преди 6 години

Ах, тия поляци-марионетки на янките са, всеки в ЕС го знае, те са троянския кон на САЩ в ЕС!!!

237

Анонимен

преди 6 години

Шистов газ скоро ще потече от Гърция към балканите. И с монопола е свършено.

236

ПЛОВДИВ ТЕПЕТО

преди 6 години

полша иска от русия евтин газ както на германия.---едновремено е против север 2 и против са за южният поток и украйна всеки иска и всеки е против. сащ и ес искат да изолират русия.те забравиха че русия на колене не пада.скоро света ще разберат че сащ го интересува да печели във своя полза германия и франция са същите келемета.а останалите малки и бедни като ние.ще им се кланяме на сащ франция и германия.както и го правят политиците много е ясно ч русия няма да въюва с никои русия е за мир

235

Анонимен

преди 6 години

Ей много милее този за Европа как се безпокои завалията или се безпокй,че Европа и без тях си може.===============Сън не спи и едва преглъща храната си от грижи и безпокойства за енергийната сигурност на ЕС.*** те американците са тъй - грижовни. Ноу.

234

анонимен

преди 6 години

Ей много милее този за Европа как се безпокои завалията или се безпокй,че Европа и без тях си може.

233

Анонимен

преди 6 години

Поляците както винаги са акерикански марионетки!!!

232

Su-35

преди 6 години

Слава на братска Русия и нейната непобедима армия!

231

балама

преди 6 години

"Опасенията", всъщност, са от обединяването на немското ноу хау и технологии, с ресурсите и военната мощ на Русия, при което сащ се отичат в канала. Бърджи.

230

БГ

преди 6 години

ПОСТОЯННО ГИ СЪРБИ НЕЩО ЗА ТОЗИ СЕВЕРЕН ПОТОК,НО НЯМА КОЙ ДА ГИ НАЧЕШЕ.ГЕРМАНИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ,ПОСТОЯННО НАВЕДЕНИ.

229

БАБА БУНА

преди 6 години

ДЖЕНДАРИТЕ И НА НАС ЗАБРАНИХА ЮЖЕН ПОТОК,ДА НЯМАМЕ ГАЗ ДА ИМ СЕ МОЛИМ НА ТЯХ ЗА ВТЕЧНЕН ГАЗ,ДА СМЕ КОЛОНИАЛНИ ЗАВИСИМИ ПО ВСИЧКО ТОК ОТ ТУРЦИЯ ,,НЕФТ ОТ ДРУГАДЕ НЕ ОТ РУСИЯ,ДУХАЙТЕ СУПАТА И НИ ОСТАВЕТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ КАК ДА ЖИВЕЕМ,МАЛКО ЛИ ВИ ЧЕНИ СЪСИПАХТЕ,СТИГНАХМЕ ДЪНОТО,СЕГА ИСКАТЕ ДА НИ НАПРАВИТЕ И ДЖЕНДАРИ.ЧМАХНЕТЕ СЕ ПО ННАДАЛЕЧЕ.

228

ф 16

преди 6 години

Бисмарк и царя се сближиха 19 век ,е и .Последствие водиха кървави войни .Това ли искаш за 21 век . Щото все пак янките са далеч през океани ,а на границата са двата гиганта в Европа. Да,вие русофилите го искате,за да дойде пак вашия ред,но тъпите германци що не го осъзнават ей Богу .Може би тая раса беше оставена от най -добрите си специалисти заминали в посока Америка.

227

Червонец

преди 6 години

До ф 16Съгласен съм, че Пиндостан най-много на този свят се бои от едно нещо - съюз между Русия и Германия. Той прави всичко, за да го предотврати или да го разруши, ако този съюз започне да се заражда. Каквото и да прави срещу Русия - ръчичките му са къси, но срещу Германия има всичките прекрасни възможности за ограничаване на суверенитета и груба намеса в политиката на подчинения васал.

226

ф 16

преди 6 години

САЩ ще са лидер на света още столетия поне в тоя си политически вид ,но очевидно заради такива като тебе и руснаци,китайци и германци ще се мине през нова световна война. Бърза,кратка и безапелационна ще доведе до пълна американска победа.