197

Анонимен

преди 6 години

Джендер звучи гордо!

196

ъъъ

преди 6 години

Туй прасе зоб яде ли ?

195

до 190

преди 6 години

До тцтцтцтцтцАбсолютно съм съгласен с теб.GENDER e променлива величина , sex e постоянна до вчера бях защитник на това че има неправилен превод приемайки че sex си остава постоянна величина.Така е записано и в английската граматика и употреба.Обаче не се сетих факта че има неграмотни съдии които може които въпреки че английския им е роден език, които не знаят че sex e постоянна величина, и пренебрегват този факт.А никои не може да промени неговото мнение защото той е съдия, и остава решени

194

Джендо

преди 6 години

Да е жива и здрава Русия! Ако се стигне до това, сама ще остане и пак ще държи на християнските ценности. Няма да отстъпи. А ние, като плъпнат по детските градини разноцветните емисари с благословията на /без/просветното ни министерство, като тръгнем да търсим психо терапевти за горките си шашардисани отрочета, пак ще се молим да ни освободи. Този път от собствената ни глупост!

193

Анонимен

преди 6 години

Като знам колко е лъжлива демокрацията и като им виждам демократичните ценности наркомани ,*** ,алкохолизъм ,трети пол ,еднополови бракове и тем подобни идиотщини ,е ясно че това е поредната измама .То и *** лъжеха ,ама това е като да сравняваш обикновенна кола с Формула 1.

192

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 195Ти да не си "спешъл едюкейшън" ?

191

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен У у у ! Много си виждал бе !Сигурно по цял ден запаш ,гледаш,вииииждаш ? Голямо виждане пада бре ,триполов !

190

Нещастното човече

преди 6 години

До Анонимен 195И все пак, чел ли си я? Не отговаряш, а обиждаш. За каква душа изобщо говориш? Няма душа, без интелект - по принцип.

189

Анонимен

преди 6 години

А ,,Конвенция за защита на старите хора от нападения ,побой ,изнасилвания ,,няма ли да има ?

188

Хитруша, усети се!

преди 6 години

Повечето евродепутати са ЗА приемането на този документ. Защото не искат да си загубят големите заплати,не че не разбират за какво става въпрос. Рано или късно ще ни наложат това, което са замислили. Лобито, братя, лобито е силно! Никой не пита обаче КОЙ аджеба ще преподава джендъра в училище? Аз се досещам, а вие? Повече трябва да се говори, и с факти, какво става с децата в държавите, където вече от години се работи по този "модерен" проект. Неврози, психози сред невръстни деца, самоубийства.

187

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 195Ей, комшу! Това, че живееш тука изобщо не означава, че знаеш английски. Такива като теб колко съм ги виждал! Като си под стрес, някои неща не ги разбираш, или ги разбираш превратно. Нищо, вярвам, че ще рзбереш! Ако не...., Родината те зове!

186

Анонимен

преди 6 години

Това ГЕРБавите мераклии за трети пол и агентите на чуждо влияние ,грантаджииге ,да вземат да я прочетат тази конвенция ,а не да четат спуснатите указания и клишета ,сиреч опорните точки .

185

Анонимен

преди 6 години

***=герб като гледам

184

ЦЕЦЕЦЕЦЕЦЕЦЕ

преди 6 години

До Анонимен Това джендърите ,четете конвенцията ,като Дявола, Евангелието .

183

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе що не вземеш да я прочетеш тая прословута конвенция. Сигурно отдавна не си чел, ама опитай! Явно не можеш на английски, ама на български става, въпреки "лошия" превод...Жиаея в Америка и знам английски по добре от колкото си мислиш, пука ми за България и затова пиша тук. Живея там но не съм си продал душата на дявола, за разлика от такива като теб, нещастно човече.

182

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са врагове на държавата, народа, традицията, културата и православието. Единствения досег на тиквата с християнството е това че папата го е галил по главата.

181

Анонимен

преди 6 години

Ако искате да разберете какво е "gender" просто напишете в чичко Гугъл - преводач да ви го преведе от английски на български. Всичко останало са смешните напъни на ГЕРБавите пoдчовеци и отпадъци да наложат извратената си идеология над нормалните хора. Ние не сме хомосексуалисти като в ГЕРБ и еврокомисията.

180

Анонимен

преди 6 години

По-млада като беше, повече ми харесваше.

179

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 189Абе що не вземеш да я прочетеш тая прословута конвенция. Сигурно отдавна не си чел, ама опитай! Явно не можеш на английски, ама на български става, въпреки "лошия" превод. Ако пак не разбираш, питай! Но не повтаряй чужди глупости! Греховно е!

178

тцтцтцтцтц

преди 6 години

До Анонимен 184ами " gender "" , какво е ???примерно"I'm a strong believer that gender is fluid"днеска момиченце , утре момченце , нали така !!!!Яд ви е , че имаме акъл и няма да се оставим да бъдем подведени , нали . ББ / а и всички политици / се страхуват от хора с акъл , за тях най-добре е да сме овце , ама нъцки