194

Стефан Герлах:

преди 6 години

"Християните са по-способни от турците във всичко- затова турския султан назначава на високите държавни длъжности само християни. Веднъж без негово знание поставили двама турци на такава служба а султанът,като разбрал това,веднага наредил те да бъдат уволнени и на тяхно място да бъдат назначени християни." (1584 г.).

193

Исти

преди 6 години

Всички комунисти и путинисти поддържат Турция- искат тя да изпълни уговорения сценарий,та Путин да отима повод да прати нова окупационна армия в България.

192

отново от 226

преди 6 години

До Анонимен 214КЮРДИТЕ ОТИДОХА КЪМ АМЕРИКАНЦИТЕ И КУПИХА ОТ ТЯХ ОРЪЖИЕ О ПОДГОТОВКА,ОТКАЗАХА НА РУСНАЦИТЕ,СЕГА ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО ГИ ЗАЩИТИХА АМЕРИКАНЦИТЕ!!!!!

191

Анонимен

преди 6 години

До Дядо Коледа идваВ България няма политика, има .....................за съжаление

190

БАБА БУНА

преди 6 години

КЮРДИТЕ ОТИДОХА КЪМ АМЕРИКАНЦИТЕ И КУПИХА ОТ ТЯХ ОРЪЖИЕ О ПОДГОТОВКА,ОТКАЗАХА НА РУСНАЦИТЕ,СЕГА ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО ГИ ЗАЩИТИХА АМЕРИКАНЦИТЕ,ТАКА ЧЕ СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКА КОЛКО ЩЕ НИ ЗАЩИТЯТ И НАС КАТО ИМАМЕ НЯКАКВИ ПИКЛИВИ БАЗИ ЗАКОИТО НЕ СИ ПЛАЩАТ,НАВЕЖДАЙТЕ СЕ И ТОВА ЩЕ ВИ СПАСИ БРАТЯ БЪЛГАРИ,ДОТАМ НИ ДОКАРАХА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ БЕЗАРМИЯ,САМОЛЕТИ,ТАНКОВЕ И Т.Н.АЗ МИСЛЯ ЧЕ НЯКОИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ.

189

Анонимен

преди 6 години

Браво на Турция!

188

Су 34

преди 6 години

До АнонименБъркаш умирането от смях с насираетто от страх.------------Не бъркам, ако ставахте за войници отдавна да бяхте превзели България.Но не ставате!

187

Анонимен

преди 6 години

Кат ви знам кви сте леваци като войници и направо умирам от смях!.Бъркаш умирането от смях с насираетто от страх.

186

Анонимен

преди 6 години

"Повечето турци не знаят какво е да ходиш облечен в дрехи,затова най-често са облечени в дрипи" (15-16 век)....Тези повечето ""турци" които е описал пътешественика са прабаба ти и прадядо ти. За пътешественика по онези времена тука всички са били турци,поданици на султана.

185

Анонимен

преди 6 години

Ке падне ама върху главата ти ке падне ;)

184

Пророк Илия

преди 6 години

Туркия ке падне!Само Анадолски вилает ке остане!

183

Лаоник Халкокондил:

преди 6 години

"Повечето турци не знаят какво е да ходиш облечен в дрехи,затова най-често са облечени в дрипи" (15-16 век).

182

Су 34

преди 6 години

След като тури в ред и порядък южната си граница, Турция трябва да насочи вниманието си и към северозападната си граница. От тука казвам на Турция че в българия има терористични лагери по Странджа-Сакар и Източните Родопи.-------------Кат ви знам кви сте леваци като войници и направо умирам от смях!

181

Анонимен

преди 6 години

Със Побългарени/българизирани роми не контактувам , опасни са за Обществото

180

Илия

преди 6 години

Кюрдите са около 35 милиона!! Но са разпокъснати в 4 държави! И изглежда почти невъзможно да се обеденят ! Това е причината да не могат да имат държава! Но иначе са прекрасен пример за България! Особено сега! Защото ДЪРЖАВАТА България я разрушиха в името на кражбата! И то самите българи сами го направиха! Това е доказателство ,че държавата ни е бИла ПОДАРЕНА!!

179

Анонимен

преди 6 години

Най интересното е че Путин подържа мълчаливо Турската инвазия! Нали уж беше за свободна Сирия нали беше за Башар Асад? Нали подържаше Кюрдите които млатеха джихадистите? Нещо много тъмна индия стана и вече не се знае кой какъв е и за какво се бори?

178

Анонимен

преди 6 години

Да се забранят ДПС и ДОСТ-двете пипала на турската мафия, те са терористични организации!!Цацаров да се самосезира, не да спи!!

177

да обичаш на инат

преди 6 години

Този вече му е подписана пътната книжка, въпросът е кога. Необяснимо е, за какво го дъжаха толкова време, но сега със сигурност не им трябва, така че наближава му края...

176

Лаоник Халкокондил:

преди 6 години

"Когато военачалникът раздадеше на турците къщи от някой завладян християнски град,те не знаеха какво е да живееш в къща и опъваха палатките си на двора,където прекарваха живота си като скотове." (15-16 век).

175

Анонимен

преди 6 години

Повечето от турския народ са обикновени и добри хора- престъпници са връзване са преди всичко неговите управници а най-вече грабителското султанско управление от предишните векове,което нямаше граници в кражбите!