246

Анонимен

преди 6 години

Ей мишки с "химкалки" от медията, защо не поместите списък на цензурираните Бг думи и срещу всяка такава да изпишете с каква е необходимо да се замени за да бъде допусната до "изписване", че съм много затруднен с вашият чудноват и нов никому не нужен БЪЛГАРСКИ ! Вие новите Кирил и Методиевци ли сте бе, в кои учебници по Български влезнахте за изучаване, че да си купя и аз за да се "просветя" ?.....Това не го трийте, а ми отговорете ка'*** антибългарски !

245

Анонимен

преди 6 години

Докато шайката герб или бсп с дпс са на власт няма да пуснат държавата на мафията България нито в еврозоната нито в шенген! !Свищовското чудо Горанов и покровителите ми Бойко и Пеевски имат една цел фа откраднат 25млд евро държани в БНБ като гаранция за валутния борд които след премането ни в еврозоната ще бъдат свободни за кражба! Те щаха да ги откраднат още когато фалираха КТБ но се уплашиха да не стане като през 1997г когато хората запалиха парламента

244

247 - ми

преди 6 години

Отново са ме изтрили, това е срам, да искаш да се изразиш на родният си език, а "дръжките на микрофони" да ти забраняват ! България си заминава благодарение на политиците избрани от едно стадо овце и с дейното участие на безд'арните и слу'гински Бг-медии !

243

Анонимен

преди 6 години

Значи,вкарваме еврото и наред с цените и ограбването не се казва едно най-важно........освен вноска за членство,втора вноска към гаранционният фонд на ЕЦБ,която подпомага закъсали икономики!!Някъде и те ще е около 3% от БВП!!Ще прави вноски всяка година бедният българин,за да подпомага закъсалите икономики на държавите от цяла Южна Европа!Ще плащаме пари за дълговете на други,като солидарност,а ще тънем в немотия!!Включая и завишената вноска вече следствие на един БРЕКЗИТ!!

242

...

преди 6 години

До qwerТова с Истанбуслката конвенция е пълна глупост. Незнам защо ни занимавате с това нещо ежедневно.Тоест ако България подпише някав документ, бай Пенчо пияницата, ще спре да бие жена си.Евала логика.

241

...

преди 6 години

Тоест Горанката иска да ми каже, че хляба ще стане от 1лев на 1евро и заплатите ни от 1000лв директно на 1000Евро. Сещайте се дали ще е такъв сценария.Аз залагам, че хляба ще стане от 1 лев на 1 евро, а заплатите от 1000лв на 500 евро ;)И ще си говорим, как икономиката ни е слаба иняма как да увеличим двойно заплатите, но ДРАНЕТО на българина можем да го увеличим двойно без проблем. И без това в България хората харчат 1000лв а изкарват 500. Ще се оправят и ако изкарват 250лв.

240

Анонимен

преди 6 години

До qwer А защо ,,демократите ,,приемат с отворени обятия клонираните ,вместо да ги отхвърлят .Значи нещо е общо е имало между тях преди години ,когато са били врагове .Навремето Китай бяхя заклеймявани от нашите *** като ,,ревизионисти,,. Сега Китой е 1 в света ,а нашите клонирани *** ,задникът на Ивропата .

239

латино с/у кирилица

преди 6 години

До 241 otgovorill na 236ски, ти ме прочете даже отговори, а мен вече ме изтриха. разбира се че предложението ми е бунашко кретенизиране на правописа, ама целта е да се прескочи цензурасията.гледам доста анонимници заменят ключови наши букви с латински или пишат с кирилца чужди популярни думи.изборът е твой

238

...

преди 6 години

Абе то и "свободния пазар" на тока щеше да намали цената, заради конкуренцията пък какво стана ? "Еми много прекупвачи има и манипулират цената :(" Сорри ама го вдигаме с 30%. Минем ли на Евро ще станем около 2 пъти по-бедни и всички го знаят.Искам в Шенген! Не искам Евро! Или направо да напуснем ЕС. Мерси.

237

qwer

преди 6 години

...и когато стана дума за насилието над жени и деца, защо не става дума и за наказанията над извършителите на тези грозни житейски деяния ? Сега ония престъпления от "защитеният" пол / же'нски / според Конвенцията в домът за дечица с увреждания в Габрово само уволнение ли е наказанието ? А жените погубили детски животи в България дали ги защитава Конвенцията от Босфора, това Горанов защо не разясни по обстойно и да "побутне" разум на бате си Пожарникарчо, че много му е в липса ?

236

Falcon

преди 6 години

До няколко години еврото ще замени българския лев!Каквото наредят господарите от ЕС това става в България.Българите винаги са между *** и наковалнята.Обърнахте гръб на Русия и станахте васали на Европа.Браво-о-о.

235

Анонимен

преди 6 години

а заплатите спрямо ценитекакви ще са да не стане заплата 300 евро хлеб едно евро и на гол *** чифте пищови

234

Анонимен

преди 6 години

Ебaти как лъже като изпечен мошеник.

233

Бай Евро

преди 6 години

''Владислав Горанов: Ако приемем еврото, цените няма да се повишат!''Доходите също...

232

Анонимен

преди 6 години

Според правителствата, ако сме с ниски заплати, значи сме мързеливци и необразовани; ако сме с ниски пенсии - пак същите аргументи, но и че вече сме възрастни, болни, безполезни и тежим на бюджета и обществото. Изводите: работете, плащайте докато можете и умирайте. Удобната управленска логика на робовладелците ни...

231

До 236

преди 6 години

КуR,глиSт,катеRица,кретеN - това на какъв език е, от българската азбука ли са "окомплектовани" думите ? Това не е ли начин да се самоунищожаваме, толкова ли е лоша азбуката ни, че да я омешваме с латиница ? За това ли се борят управляващите в България - да започне унищожаването ни ? Народ който допуска да му бъде унищожена азбуката и говорът е обречен на гибел, запомни това !

230

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 227Увеличението последните 3-4 месеца ще ти се стори нищожно. Ще видиш какво увеличение и обедняване ще настане след еврото- цени, ток, парно, вода, лекарства, мобилни оператори, услуги... Не гледай цените в Европа, погледни данъците, които плащаме за храна, ток, парно, вода... Данъците са голям процент.

229

верно ли

преди 6 години

Да бе- да , ама -не! Ти вЕрваш ли си, бе Горанов! Както каза Георги Марков: " Може да сме бедни, но несме ***"

228

qwer

преди 6 години

Явно когато стане дума за ЦЕНЗУРА тук всичко се трие ?! Ето това е българската измислена демокрация от червената сг'ан, истината се покрива / трие /, на мегдана се показва само НЕИСТИНАТА браво българско толерантно стадо, добре сте обучени да търпите злото !

227

заплата

преди 6 години

с заплатите и цените какво ще стане да обяснят ясно за да се разбере а не да ми дават графики формули и теории каквито и в университета не см чул и видел ....защо австрииците преди еврото пълнеха една пазарска количка в супермаркета а след европто излизат с едно пликче ? или ние ше сме по добре с купонна система и падащите нули да го издухаме повторно...