74

СССР

преди 6 години

Готови сме нова ядрена гонка с бургерите.

73

andalus

преди 6 години

Само една държава на тази планета е използвала ядрено оръжие срещу цивилно население.Чудно ми е как така други държави са с ,, агресивно '' ядрено поведение.

72

Тинев

преди 6 години

Терориста си е терорист!Убиеца си е убиец! Първите заселници избиват КОРЕННОТО население -индианците; милиони чернокожи са избити по време на робството; САЩ са ЕДИНСТВЕНАТА страна употребила ядрено оръжие, избивайки хиляди невинни деца, жени, старци; Изгориха с *** хиляди хора във Виетнам; Убиха Саддам Хюсеин, Кадафи и създадоха ИД. И още и още ......П.П.Убиеца си е убиец!Терориста си е терорист!

71

Анонимен

преди 6 години

Те кога ли пък не са планирали?

70

я па ти

преди 6 години

,,Според критиците на новата стратегия няма нужда от ново оръжие, защото американският арсенал вече дава тази възможност със 150-те ядрени оръжия В-61, разположени в редица европейски страни. " ... имаше едни договори за неразпространение на ядрено оръжие - явно не важат само за фащ !

69

Гост+

преди 6 години

САЩ възпиращо с малка мощност, но отговорът най-верояно ще е с голяма мощност. Странна стратегия - прилича на игра с огъня

68

ТHE Патриот

преди 6 години

точно така!

67

Анонимен

преди 6 години

До ТHE Патриот ФАЩ -ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА

66

до 66

преди 6 години

Да не бъркаш случайно държавата?

65

Анонимен

преди 6 години

До ))))))Айдеее диванен експерт....виждал бил ядрена инсталация ...че и знае как ще се взривят...това да не ти е детски балон бе чукчи.

64

az

преди 6 години

неграмотници, не е нов вид, защото руснаците отдавна имат. следователно сащ ги догонват.също така при конвенционален конфликт нато пак няма да спечели, и за това са им малките нюкове.колкого до това дали сащ ще ги настигнат - силно се съмняват слециалитите в русия хахахаха.

63

Анонимен

преди 6 години

Ок, не може ли, Тръмп и Путин да хванат един кол и да си се бият по главите, а останлатие 99.9999% от населението, на които им пука само да си гледат живота, да си .... го гледат ?

62

SS

преди 6 години

..."нов вид ядрено оръжие с малка мощност"...Какво ли ще последва, какво ли ще направят руснаците? - Много ясно - ще си го преместят от левия в десния крачол, а след това може и наобратно...

61

Факт

преди 6 години

До ))))))Войната в Сирия даде възможност на руснаците да изпитат почти всички налични оръжия и резултатът е добър.Установени бяха и проблемите,което е даже по-важно.Обучени в реални бойни действия 48 000(!) души личен състав (на ротационен принцип).Всъщност най-ценен е полученият опит с тези оръжия,които имат ядрен вариант(Калибър,Искандер,X-101).

60

Анонимен

преди 6 години

САЩ - убийци. Страна терорист.

59

до ))))))

преди 6 години

Лаеш като сицански подкаручник.

58

))))))

преди 6 години

Всички от по- старото поколение добре познаваме прословутото руско качество, надвишаващо даже това на швейцарските часовници. Западът обаче няма подобна практика и затова се страхува от руските ракети, не знаейки, че 50% просто няма да полетят или ще се взривят в шахтите, 25% ще сбъркат траекторията и ще полетят към Луната, а останалите 25% или ще свършат преждевременно горивото или ще дадат друг дефект и това е най- пазената государствена тайна.

57

Анонимен

преди 6 години

искуственния интелект ще обмезмисли използването на атомни оръжия.

56

Щирлиц

преди 6 години

Да,със ароматизиран уран.

55

А бе

преди 6 години

Няма страшно-руснаците пък планират(всъщност вече ги има) ядрени оръжия с огромна мощност*,разположени около САЩ.Охлаждат гарантирано горещите глави,дето планират използване на ядрено оръжие за щяло и нещяло.*Водородни бомби,разположени на безпилотни носители,т.нар.система Статус