253

Анонимен

преди 6 години

До Вова Третополовите и джендърите ,куфара ,Брюксел ,при европейските и демократични ценности . При гей парадите .

252

доларче капут

преди 6 години

Под заглавие-забравете за долара ! Юана става новата световна валута Ройтерс от 11 този месец пише;_Най големия вносител на петрол в света -Китай финализира подготовката за стартирането на търговия на петролната борса в Шанхай за петролни фючърси и деривати деноминирани само в китайски юани. Русия,Иран ,Венецуела и Казахстан вече обявиха,че са готови да заменят петролните си сделки от долари в юани.

251

Анонимен

преди 6 години

не закривайте честотите на руските телевизии, не забранявайте троловете- И НА ЕДНИТЕ И НА ДРУГИТЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА. Когато видим европейки да чистят рускини, значи нещатата са се оправили, а иначе вместо да забранявате троловете- ги накарайте да си ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ, всички знаем за какви данъци говорим.

250

ДОЛАР ТИК ТАК-ТИК ТА

преди 6 години

МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2017-ДОЛАР- 1,84 лв .....СЛЕД СТАРТА НА ПЕТРОЛНАТА БОРСА В ШАНХАЙ .КЪДЕТО ПЕТРОЛА СЕ ТЪРГУВА САМО В КИТАЙСКИ ЮАНИ ДОЛАР 1,57 И ПРОДЪЛЖАВА НАДОЛО.....

249

БГТРАКИЕЦ

преди 6 години

АКО НЕ Е ТУРСКАТА КОНВЕНЦИЯ ДЕЖЕНДАРСКА,ЩЕ Е НЕЩО ДРУГО,СЕГА ПЪТ ТАЗИ СКАПА ПАРТИЯ ОТ МОДОВА,ВСЕ ЩЕ РЪЧКА НЕЩО ЗА ПАРИ ДОКАТО НИ УНИЩОЖАТ,СТИГА НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ СТЕ НАГЛИ И ПРЕСТЪПНИ,ОСТАВЕТЕ ХОРАТА В ДЪРЖАВИТЕ САМИ ДА СИ ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО,НАЛИ ТОВА БЕ ДЕМОКРАЦИЯТА,А НЕ КОЛОНИАЛНОТО ВЛАДИЧЕСТВО НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ,ДА ЗАБРАНЯТ ВСИЧСИ ДЖЕНДЪРСКИ ФОНДАЦИИ И ФОНДАЦИИЙКИ,ДА Е ВСИЧКО САМО БЛГАРСКО,БЕЗ ПАРИ ОТ ВЪН ЗА ДА ПРОДАВАМЕ МАЙКАСИ ЗА ПАРИ.

248

Хахаха

преди 6 години

като тръгват да вземат ли епълите ви и да си коментирате на рашки кАмпютри

247

Да

преди 6 години

Точно за това. Рашунгерите в раша.

246

Анонимен

преди 6 години

Понеже според тази статия в Молдова (не) искали руснаците,питам за това ли на последните избори за президент на Молдова масово хората в страната гласуваха за етнически руснак Игор Додон ,който в предизборната си платформа обеща на молдовците да спре страната към еввроатлантическа ориентация и да насочи Молдова към евразийскя съюз доминиран от Русия.Това,че тук се цитират някакви *** от някаква либерастка партийка без тежест в Молдова е отделен въпрос.

245

Анонимен

преди 6 години

Никой ги не ще руснацити. Защо другари?

244

Тери

преди 6 години

Ако Молдова и други територии, взети от руския император след последната руско-турска земя се върнат на Румъния, следва северна Добруджа да се върне на майка България.Това е изконна българска земя.

243

Вова

преди 6 години

Айде, скоро и нашите русофили да стягат куфарите!

242

ПИЧ

преди 6 години

Румънците са пичове....молдовците са румънци . Молдова при Румъния - Раша при СССР - Жужи в Хага ...в килията на Милошевич !

241

Анонимен

преди 6 години

никой не ги иска руснаците, затова и пропагандират, че не са кофти, но ...

240

JImbo

преди 6 години

А укрите дали не могат да си хванат куфарите за Полша? А мамагалите да се разкарат от черно море защото това са Български земи/>:)

239

Анонимен

преди 6 години

Докато със Закон за Защита на Държавата не се забрани проруската партия БКП-БСП няма да излезем от блатото в което ни набута комунистическо-социалистическата, а сега вече и капиталистическа партия на комунистите, станали капиталисти за една нощ с откраднатите пари от народа! С тези пари плащат на тролчиките да висят по всички форуми, да плюят по БГ и да славят *** Рассия! Пфуу на тая предателска ***!

238

Нормално е

преди 6 години

Руснаците са окупатори в МолдоваНикой не обича поробителите си

237

До 224

преди 6 години

До До 231Румънята да не ръчкат, защото омразните им "унгор" могат да поискат да се върнат към Отечеството си! Вероятно ще ги подкрепят и трансилванските немци, че и банатските българи. Румъния не е това, което си представяте! Шири се корупция и то по-особена - борба между кланове. Княжество Молдова съществува благодарение на Екатерина Велика и победите на нейните славни Суворов, Румянцев, Потьомкин, адмиралите Ушаков, Войнович и др.

236

до руский тролчики

преди 6 години

Фъркатото недоразумение стана президент само заради неизбираемата кандидатура на Цецка Цачева! Но поне за пореден път се видя какви са кандидатите на предателската проруска партия Биесиепие! Ами пак предатели, какви други могат да бъдат?! БСП-БКП винаги е работила за интересите на Русия и никога за България! Факт!

235

Анонимен

преди 6 години

До Браво на Молдоваи разни там неправителствени организации, и тем подобни предатели, които работят за руските интереси!А за разните там неправителствени организации , които работят за интересите на "други" държави ще замълчиш, нали Дженд?

234

до червясалия трол

преди 6 години

Лявата партия БСП е от третополовите, открай време са с леви резби! Името им е такова - Лява партия!