28

до: 28

преди 6 години

Дасикане рома (роми християни, български ц*игани):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

27

до: 28

преди 6 години

Османо-римска империя, българи и тюркиАвтор: Стоян ДинковДата на издаване:Април 2012ISBN:978-954-28-0915-9Страници:160Корична цена:10 лв.

26

Стоян Динков

преди 6 години

До до: 23майка ти най добре знае какъв съм бе хорхане ***

25

Анонимен

преди 6 години

По Византия не само че легализирали ромите по тези Земи казвам Земи щото България е намало като Държава с граници , а дори биват Християнизирани/славянизирани затова сега Роми с български имена в България

24

до: 23

преди 6 години

Хаха............побългарено ромче коментира , да ве вярват ти Ивайло Московски е българин а защо тогава е тъмен като ром , ха а сега де ама не ми скачай с номера че дядо му идва от Гърция

23

Анонимен

преди 6 години

Патриот=патлачкаПромиват мозака на българина , вече за 3 път имам предвид от Византия до днес

22

анонимен

преди 6 години

То и от теб и другите с теб няма нужда, на първия ред сте седнали заедно с другите които си тръгвате. От такива като теб пари няма за нищо, но нали ви е ясно че онзи от горе забавя но не забравя...

21

Анонимен

преди 6 години

Където има турчеещи се ТРЯБВА да се затворят всички болници

20

Щирлиц

преди 6 години

Тоз червен другар много страшно гледа,болен ли е,или е лекуван в корумпирана болница?

19

:)

преди 6 години

Напълно съм съгласен с господина :)Българите трябва да се научат да водят здравословен живот и да спортуват повече :)

18

Спиртански

преди 6 години

Попувски го разследваха за нелегална търговия с бебета, продавани в Гърция. Явно всичко се е потулило.. Преди месец гледам в Плевен, в почивен ден, някакъв "джип" Мерцедес, спрял нахално в насрещната лента за движение, при наличие на двойна непрекъсната линия и празна от МПС улица. Самата кола беше окичена с 2 табелки под предното стъкло. Едната беше пропуск за НС на великия дупетат Попувски, а другата беше пропуск на общинския съветник Попувски, каквато длъжност той не изпълнява отдавна. Морал?

17

Анонимен

преди 6 години

Този дупетат да не го допускат в Правителствена болница. Да ходи в някоя закрита.

16

Доктор-ка

преди 6 години

Имах предвид детското онкохематологично отделение в ИСУЛ, а се сещам и за една недовършена педиатрия в Александровска болница, която се опитват да изкарат сграда за разрушаване за да я купи някой за 5 лв и с изключително инженерно усилие да я превърне в частна болница.

15

Вгъзъ Ефенди

преди 6 години

Има нужда само от гласоподаватели, нали паритиот, партиотАга? ***, болен, необразован и гладен гласопродавател.

14

Евала патриодиоте

преди 6 години

Проблемът с липсата на пари в лечебните заведения ще бъде решен след 31 март - 3 000 година. Тогава ще влезем в Шенегеня и ще приемеме конфукцията.

13

Andreshko

преди 6 години

Прав е пишман патриота,защо да се дават пари за болници,нали при тяхното управление българите масово напущат България. В скоро време ще са необходими болници само за мафиотите от Герб,патриотите и ***,ако и те не избягат от мафиотите.

12

Доктор Менгеле

преди 6 години

Чест и почитания колега патриоте!

11

Доктор-ка

преди 6 години

Има нещо трагично във факта, че акушеро-гинеколозите във властта имат влечение към геноцид на нацията.Смело заявявам, че в съвременната медицина интердисциплинарното познание е непосилно за повечето колеги.Та, АГ колегата да иде в онкохематологичното отделение в ИСУЛ, за да види как отделението се пръска по шевовете-давам *** пример.

10

Вгъзъ Ефенди

преди 6 години

Няма нужда от патриоти

9

Анонимен

преди 6 години

И без това сме една шепа народ който не става за нищо.