70

Пак...

преди 6 години

..за г-н Радев ще гласувам този път на парламентарните,ако ще и от листата на ДПС да се пусне. Истинска личност

69

Анонимен

преди 6 години

Радев заслужава доверие. Единственият му недостатък е, че зад него надничат тия лалугери от БСП. Те не са по-различни от управляващите.

68

Анонимен

преди 6 години

Напълно излишна институция без никакви правомощия да го пита човек каква я свърщи за тази една година.Но пък и какво ли е зависело от него безгласна буква.

67

Анонимен

преди 6 години

Абе този наистина се е вземал много насериозно.Мачкал грънци.За една година върна няколко проекто закона и се помисли за велик измислен екшън герой.

66

Анонимен

преди 6 години

Господин Президент помислете все пак за собствена партия след време, във Вас НАРОДА вижда единственото спасение от цялата сегашна политическа ***

65

Anonimen

преди 6 години

Единственият БЪЛГАРИН, най-достойният президент браво РАДЕВ не се огъвай

64

ivailo

преди 6 години

Радев ме кефи, как със спокойствие и твърдост мачка герберите... Да е жив и здрав, на следващите избори може да гласувам за него.

63

пехотинец

преди 6 години

Много трябва да се внимава какво се изговаря в присъствието на лицето Радев! Защото вска сричка се трансферира в рамките на секунди директно в кабинета на Кремълския главатар!

62

ОНЗИ

преди 6 години

Господин ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ВИЕ сте надеждата на БЪЛГАРИЯ в този момент - сложете край на демагогията лъжата некадърността и всичко от този род което върлува в България!!! КОЙ ЩЕ ВРЪЩА ЗАЕМИТЕ КОИТО ТЕГЛИ Т.Н. МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗА ДА ВИРЕЕ В ПОЛИТИКАТА!!!ТАЗИ НАПАРФЮМИРАНА П/..КА САМО ХОДИ ПО СВЕТА И ЕДНА ФАБРИКА НЕ Е НАПРАВИЛ ТУК!! ТОЗИ И ТЕЗИ ДО НЕГО НЕ СТАВАТ - АУТ ОТ ВЛАСТТА!!! ВИЕ СТЕ НА ХОД Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!!!!

61

Не е верно

преди 6 години

Радев не е беквокал на Нинова , а точно обратното. Нинова е беквокал на Радев.

60

анонимен

преди 6 години

Ако ти кажа че си най слабия президент, не те обиждам , а констатирам.

59

Поздравления

преди 6 години

Точно казано г-н Радев. Добре ,че сте Вие та да им дишате във врата на тези 240 хрантутника. Истината в очите и пред цяла Европа. Стига само ни замазват очите с Мария Габриел еврокомисаря и лакърдиите на Бойко . Сега вече имаме поне стойностен президент. Шапки долу

58

Анонимен

преди 6 години

Аааааа тази вечер се очертава дълга, за платените фекалии от ГЕРБ.Радев е президент на истинските Българи, националните предатели да правят като вятъра.

57

Патриот

преди 6 години

Браво, господин Президент!

56

Радев=бай Тошо

преди 6 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се връщаме много много назад

55

Анонимен

преди 6 години

МИШКИ църкате ли, Радев е и ще бъде най успешния БЪЛГАРСКИ президент.

54

Прецедентът Радев

преди 6 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България се оказа един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора нямат необходимото ниво за този пост и си мислят, че света се върти около тях.

53

Голям Актьор

преди 6 години

Радев е голям актьор на политическата сцена на България. Играе статист - беквокал на Нинова , и това много му харесва.

52

Анонимен

преди 6 години

каквото и да си говорим с най-голям рейтинг е президента - ББ е наполовина.

51

...

преди 6 години

До АнонименАбе ти гледаш ли въобще,четеш ли че точно за външен дълг да говориш. хахаха