34

Анонимен

преди 6 години

Не че не знам, ама пак ще попитам, не ви ли омръзна да плюете?

33

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите с допотопната технила смазаха турската армия, не ми се мисли ако турците срещнат по-силен противник ще бъдат просто размазани.Браво на кюрдите и на Асад! Спукаха от бой Ердоган. А Ердоган и Бойко за мене не са хора. И на двамата вече им изтече времето и ако не се махнат от властта доброволно, няма да свършат добре.

32

Анонимен

преди 6 години

А със или без Ердо, на Турция пак ще продаваме. И на ЕС продаваме. Те и Китай също продаваха евтина работна ръка, ама им мина. Сигурно и на нас ще ни мине. Пътеката вече е отъпкана, жалко за загубеното поколение, но е казал поета "какво тук значи някаква си личност" в мащабите на хилядолетната история.А за който само заплатата е фактор, за пълноценен живот, да ходи в ЕС 1 ва зона, да бере ягоди. Еле па полицаите, ама точно те пък неясно що, не бегат.

31

История даге

преди 6 години

До АнонименАрменския поп е в г. Диярбакър-оргинала.От там тръгва този лаф:Арменския поп дружал с къдията-съдията на града и при проблеми първо се допитвали до Арменския поп-посредник при далаверите на къдията :)

30

Анонимен

преди 6 години

Радев да слуша медиите, ако иска да научи нещо и за България, а не само за Русия !

29

Анонимен

преди 6 години

Борисов като ти гледам телосложението тия суджуци добре ти се отразяват. И нашите и Ердоганските..... If you know what i mean ;)

28

Анонимен

преди 6 години

Добре, че турците тръгнаха на юг. Ако тръгнат на север, няма кой да ги спре на Шипка Онези мъже умряха, сега само третополови и веднага ще вирнат крачетата си.

27

Екс Атакист

преди 6 години

Турция е втория по големина пазар след ЕС за България!С Турция сме на " + " повече изнасяме отколкото внасяме.3,5 Милярда евро стокообмен....Русия нещем,Турция не щетем ,а ЕС ни държи в гето където заплата на полицай,учител,пожарникар,надзирател... е равна и по- малка от седмичната заплата на берач на ягоди в ЕС 1-ва зона...

26

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите направиха смешна турската армия , без танкове и артилерия. И на това малко парче земя едва ли има повече от 5 хил. бойци. У нас само ловците са 150 хил. И мигранти няма от къде да ни пусне вече. Воюват в Африн, на турска страна. Останалите Пакистанци и Иракчани, и Афганци, ги спират силите на Асад. Освен да прати собствени агенти друго не може.И пари вече няма, както преди година две. Така че свърши се с мигрантите. Интересното е, кой от големите е зад Ердо, та не са го отсвирили още.

25

Анонимен

преди 6 години

НА СНИМКАТА ТОВА УГОЕНОТО В ЛЯВО БОРИСОВ ЛИ Е?взех да се притеснявам за здравето му, той е най малко 130 кила.ВЕДНАГА НА ДЕБЕЛАРИУМ ПРИ Д-Р ЕМИЛОВАСАМО НА ЧАЙ И СУХАРЧЕ, НИКАКВИ СУДЖУЦИ ПОВЕЧЕ.

24

Анонимен

преди 6 години

До 30Е поне някой ще отида на гроба ми. Виж на твоя не знам кой ще иде и дали ще имаш изобщо ...

23

Анонимен

преди 6 години

Колко жалко човече трябва да си за да си платен (или не) *** който по цял ден да пише простотии защото няма какво смислено да прави с живота си :)

22

Анонимен

преди 6 години

Не ми стана много ясно какъв е проблема в това ама карай. То все за нещо трябва да ревете иначе не може.

21

Анонимен

преди 6 години

Боцко, просто си признай, че мустака те е опънал и искаш пак. В противен случай би било странно през ден да ти е в устата.

20

BGN

преди 6 години

Моят вожд???? ХахаххАз вожд нямам, за разлика от вас. Преизбирайте си лидера със 101% и се мислете за демократи !П.С. голямо реване беше за Орешарски с ДПС, ама сега вече може .....

19

Влака на Критиката

преди 6 години

Стила на статията не подхожда на заглавието.Колежката Веска бърка стиловете ."Канят ме мамо...".Виц ли е това или народна песен,а под заглавието дълги сложни изречения и ретро думи една след руга...И нищо не се разбира като идея.Новина? Бойко от един месец говори за тази среща.Радой Ралин има теза за журналистиката от този стил.

18

Анонимен

преди 6 години

Невероятно е колко повърхностно и първосигнално е мисленето на редовния българин... типична балканска трагедия. Никаква мисъл.

17

Анонимен

преди 6 години

До BGNКакъв е проблема на приятелството с Турция по-точно? Нали вашия вожд Путин се гушна с Ердоганя вече :) дори направиха една огромна джамия в Москва заедно кога беше миналата или по миналата година :)

16

Анонимен

преди 6 години

Бойко, а преди да заспиш пращаш ли SMS с целувчици и сърчица на Ердо?

15

BGN

преди 6 години

Не мога да разбера , сега от Герб вече харесват съюзите с Турция???? Уж бесипе-то ни продали, кво се оказа....