33

Анонимен

преди 6 години

Коментарите както винаги пълна балканска трагедия. Оскотяла изчезваща нация. Колкото по-бързо толкова по-добре.

32

Анонимен

преди 6 години

Кучето израстнало със стопанина си ... обект на грижа - е БЕЗКОРИСТНО ПРЕДАНО!Не му пука - дали ще гладува, и къде ще спи...стига да е с него!И така - до живот!Не говоря за парапитеците които редовно пребиват кучетата си!Няма по-безкористна любов от тази!

31

Берта

преди 6 години

Разхождам си кучето от 5 години в ЗП, не съм виждал това куче, и не съм чувал историята му, нито съм виждал да вие след линейките... Може пък просто да съм го пропуснал, може просто медията да си измисля.

30

Анонимен

преди 6 години

Сара е известно куче в Западен парк.Сега я гледа възрастна жена и я разхожда на каишка из квартала.Кучето е забележително.Преди около две години му дадох няколко пъти храна.Наскоро го видях ,водеше го жената.Кучето се приближи и ме лизна по ръката.Нямам думи...

29

До анонимен 9

преди 6 години

По всичко личи, че никога не си имал си имал куче. Поведението и реакциите им надминават аспектите, обясними само чрез реализирането на заучени и вродени рефлекси и инстинкти. Гарантирам ти, че лабрадорът ми е по-умен и по-емоционален от много хора, както и доста усешно импровизира с правилни реакции в нови за него ситуации ...да не говорим за верността и привързаността

28

Анонимен

преди 6 години

Май сте си разменили ролите,антифризовТи си псето,а Сара-човекът.

27

до 25

преди 6 години

Ъъъъъ....мисир...ако те оставя и ти да погладуваш...и ти ще гледаш така!Можеш ли да четеш?Кучето не е... и не е било бездомно!Разбра ли мисир?

26

инфо

преди 6 години

Ако и при хората имаше такава вярност и преданост, света щеше да бъде едно прекрасно място за живеене!

25

Анонимен

преди 6 години

До КРЕТЕНПарадокса е че всъщност ти си скота, социален аутсайдер отхвърлен от всички хора, търсещ близост от едно животно. Относно сивото вещество и чувствата - когато се отдадеш на пръвични емоции, разума изчезва.

24

до 19

преди 6 години

Знам къде има доста големи глутници от скитащи кучета. Да ти дам ли точни координати, та да идеш да ги погледнеш в очите?

23

До 17

преди 6 години

Нелито старата мома, в дългите самотни нощи е научила кучешки и в задълбочени любовни дискусии с кучетата си е установила тяхната безрезервна кристално чиста любов към нея - пред такива истински разтърсващи истории можем само да мълчив и тихично да попиваме напиращите сълзи.

22

Анонимен

преди 6 години

До известна степен е инстинкт. Все пак в далечни времена кучето е било диво животно и се е справяло чуденсно и без човека. В наши дни това е немислимо, а инстинките за оцеляване на кучето са свързани с човешките ловни инстинкти, и дали ще бъде наречено любов или нещо друго, факт е, че имаме възможно най-верния приятел до нас. За съжаление често се случва неблагоразумието ни да се отнася жестоко с това животно, уличните кучета са продукт на това неблагоразумие. Кучето е и отговорност.

21

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Аз затова искам да осиновя от състрадание сиднейАвсралия да не скита немил и недраг по южния континент и да не спи в кашона под моста Харбър Бридж

20

Анонимен

преди 6 години

2066-та година, Виетнамска конвенция, признаване на 666-ти социален пол - КУЧЕ.Официално признат като такъв, ползващ се от всички привилегии, любезно предоставени от световното ни правителство - ООН ОХ ОХ/включитело сключването на граждански и църковен брак с останалите 665 пола/.Правителството на ГЕРБ от Задунайския вилает днес ще ратифицира Виетнамската конвенция с пълно мнозинство от Сената...

19

Анонимен

преди 6 години

До Просълзих се...Гледаш го - куче мърляво, проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душатапомияr И те така баце, ти си прецени какво си....

18

КРЕТЕН

преди 6 години

До Просълзих се... Жалко,че народа ни оскотя като теб!!! По отношението ни към животните се оценява що за хора сме ! А до това дали ще се просълзиш или не зависи от сивото вещество и "чувствата" които носиш в това което наричаш глава!

17

до нели

преди 6 години

Ти пък как разбра?

16

Анонимен

преди 6 години

До SharkНяма такава зависимост, няма пречка да обичаш хората, но да си безразличен към съдбата на животните. Всъщност е лицемерие и направо откровенна глупост, да твърдиш, че обичаш всички хора и животни.

15

нели

преди 6 години

Кучето обича стопанина си дори той да е беден и да не го храни редовно. Кучето е другар, който дели с човека несгодите! Не е само инстинкт - в никакъв случай!

14

Каква

преди 6 години

поредна животинска драма, драги зрители!