240

Анонимен

преди 6 години

Имайте впредвид, че ако се противопоставяте на джендърнъто образование в училище на вашите деца до 18год.могат да ви арестуват и отнемат детето.справка Германия,франция и скандинавските страни

239

Анонимен

преди 6 години

Наистина се оказа еврогейско председателството заради Герб... Какви ли още страдания ни чакат заради безчинствата на тези продажни слуги на западните капиталисти и ционисти?!

238

Анонимен

преди 6 години

Мамо,мамо г-та в училище иска да говори с теб.Майката- да ме хване за ...а.

237

Анонимен

преди 6 години

Щом се пишат третополови да бачкат и се пенсионират като мъжете.

236

Главен проблем

преди 6 години

Всичко герберите купуват с пари - коалиционни партньори, избори, влияния, постове, медии, полиция и си вършат гнусотиите и престъпленията...

235

реалист

преди 6 години

До юни, защото иска да има мир и спокойствие по време на Евро.гейското ни председателстото.

234

Анонимен

преди 6 години

Цветанов каза в Народното събрание, че до края на юни трябва да се приеме конвенцията.Сценарият е ясен. През месец юни е световното по футбол. Всички ще са се вторачили в мачовете и набързо в НС ще гласуват. ГЕРБ ще купят патридиотите и няколко от Марешката група и готово.

233

Жокер

преди 6 години

Бате Ви Боко да излиза и да казва как ще им викаме на тия "новите". Ясно че няма да е "г-жо" или 'г-н". Ще ги има и в съда и в администрацията и навсякъде. Имайте предвид че "български ***" ще е нещо съвсем различно от "обикновен ***" ...както всичко българско и родно за нищо не става

232

реалист

преди 6 години

Ако се направи референдум само сред жените, пак няма да се приеме конвенцията. Защото тя не защитава тях.

231

Анонимен

преди 6 години

Каратъпанчева да отлита за Пекин и да я последват всички увяхнали гербери! :)))

230

бг

преди 6 години

Преди време един български министър председател беше подслушван и записван в къщата си .Пак по онова време някой -без решение на НС и правителство поръчва ядрени реактори за 3 милиарда лева и ние ги плащаме като попове .И не се интересуваме кой подслушва премиера нито кой ни загроби да плащаме ненужни реактори , а се дърлим за някакви глупави пееераски работи,които дори не е сигурно че са такива.

229

Анонимен

преди 6 години

Захариева не разбира нищо от това, което прави. На всеки зададен контролен въпрос тя се вцепенява и объркана започва като латерна да повтаря, че се гласува, приема и ратифицира даден документ. Така беше и за договора за Македония. Поредната калинка без мозък....

228

Българска жена

преди 6 години

На едноклетъчната захариева да й кажа ясно: Нито ще се успокоя, нито ще замлъкна! Млъкни ти и си подай оставката без да изчакваш, защото търпението ми свърши! А на цялото НС казвам: Изтеглете окончателно това чудовищно дяволско писание, което отваря за България вратите на ада. Веднага махнете проклетата конвенция от дневен ред. Махнете се и вие!

227

Анонимен

преди 6 години

Властта даде "заден" за конвенцията: Да се успокоят страстите! или по точно да се снишим докато дакота преминат страстите, пък после нии си знаем.Не е за първи път.

226

хаха

преди 6 години

До Чудя сеНа нея не и трябва мозъчна клетка . Трябва и само джиесем-клетка да получава смс от Н-КА

225

реалист

преди 6 години

На Бойко най - вероятно са му обеща ли продължаване на фондовете, ако се приеме ИК. Каза ли са му, да избира, и че "няма мърдане". И след това е изратил смс на послушкоеците си,"няма мърдане, трябва да се приеме". Нищо чудно така да е било.

224

П.Петров

преди 6 години

Изказването на Захариева "а може би референдумът трябва да бъде "за" и "против" домашното насилие"", показва неразбиране за същността на казуса, което поражда съмнения в компетентността и да заема министерски пост и да подписва международни документи, ангажиращи държавата!

223

Чудя се

преди 6 години

Тази Екатерина Захариева, дали има и една мозъчна клетка?

222

Анонимен

преди 6 години

Аз квот съм казал го изпълнявам (за един мишо става въпрос)тука мойте малко се изплашиха *** няма проблем, пак ще мине ИК.Дайте да не ядосваме шефовете в Брюксел, че може да спрат да ме потупват и канят.Аре.

221

нещо се пообърка

преди 6 години

До Анонимен 218 Доколкото съм запознат еврофондовете са до 2020 -та година , след това спират И според твоята логика, ни остават 2 години живот ли ???