29

Анонимен

преди 6 години

Това трети пол са някакви хибридни мигранти с извън общоприетата сексуалкост защото секс значило и пол на някакъв език и както пишело по страниците на документа Конвенция значи хора с различна сексуална ориентация и предпочитания и както да се извъртят като хибридни все ще ги защитават от която страна и да се явяват,таквиз-онакиз-всякаквиз неразбираеми откъм правни точки за ориентации,затова и хибрид/на/но стана модерно за понятие и оправдание в политикити понеже поли значило много,като различни

28

Цветан

преди 6 години

И аз искам да забременея от Десислава Атанасова, може и то Цецка Цачева.

27

Анонимен

преди 6 години

Тези еврорейски диктатори вече нагазиха и в полето на природните закони. Нека ми обяснят какво ще пише в паспорта ми, ако сам реша да се определя?

26

МДА

преди 6 години

Конвенцията Е ПОДПИСАНА сега се очаква ратифициране има разлика... ако някой се интересува да провери н страницата на съвета на Европа коя година сме я подписали.

25

Екатерина З.

преди 6 години

Аз искам да пишкам права като Цецко, Цветанка и Цветко

24

Анонимен

преди 6 години

Продажната джорнаГлистическа пасмина се вдига на щурм за да изпълни слугинската си роля пред господарите си.След като толкова много се състезават в демонстриране на неграмотност,мисля,че поне в едно нещо джорнаГлистите бяха полезни,с това че научиха читателите да мислят по-аналитично и по-критично .Тези неграмотници сега ни изкарват че сме "общество,неготово да обсъди съществен въпрос!!ТОВА,Гъ-ДА И Гъ-ЖИ ДЖОРНАГЛЯ Е ФУНДАМЕНТАЛЕН ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА СОЦИУМА,ВЪПРОС!Включително и на вас.

23

Анонимен

преди 6 години

Браво на църквата,че най-после взеха категорична позиция по даден въпрос,след години мълчание.А да видим сега Бойко къде ще се кръсти.

22

9К51

преди 6 години

До кога ще се съобразяваме с писанията на шепа извратеняци, па макар и от западната част на Европа? ***, мендър дивотии, скрити зад паравана ""за защита на жената" Всеки нормален човек знае, че съществуват 2 пола и в библията е казано - бог създаде мъжа и жената. Една огромна група търтеи хранещи се с европейски пари потрива доволно ръце пак ще лапат милиони от Европата ... този път обаче номера няма да мине!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Май трябва повече затвори и повече психиатрии да се открият,а не безмислени конвенции.

20

Анонимен

преди 6 години

До реалист 20Как на кого...на парите разбира се! Ти кого се въобразяваш, че ще поставят начело на нашето стадо! Или ще ме убеждаваш, че у нас изборите са честни??? Вай, вай, вай....

19

Анонимен

преди 6 години

Какво ще направите с магазинер пробутал ви в лъскава опаковка на хляб,сирене,салам....един обикновен *** за пране!!Отивате,правите рекламация,а той ви къпе,че това действително е избрания от вас продукт!!Значи,гледаме пише насилие върху жени!!Това е на опаковката и етикета!!Отваряме,вътре се оказва осигуряване на петзвезден ходел на мигрантки от цял свят по насилие,защита на нещо някакво си полово неопределено,разчупване полови стереотипи на невръстни деца!!Това е истинския продукт вътре!!

18

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit 3Съжалявам, но не си ти, който определя от какъв пол си! За това Господ се е погрижил! Всички отклонения от правилото само го потвърждават! А да си определяш вкусовете, предпочитанията в музиката, професията...за това Господ ти е дал таланти и воля! Или, както в твоя случай даже ти е взел и акъла!

17

реалист

преди 6 години

ГЕРБ си показаха истинското лице, слуги на Брюксел, но не на народа си. ББ да не се държи като БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ, но да си припомни, кой го постави на власт и на кого се е клел да служи.

16

Анонимен

преди 6 години

Високо платените наши и чужди лентяи се чудят вече каква простотия да измислят и приемат,само и само да оправдаят високите си заплати.То не бяха кривите краставици,то не бяха еднаквите ябълки,то не беше опит да се замени нашето натурално кисело мляко с техния йогурт,а сега пък да подписваме една извратена конвенция,която с нищо няма да помогне да се спре насилието.

15

Анонимен

преди 6 години

Борисов е обещал на бездетния елит на ЕС с които се прегръща

14

П.Петров

преди 6 години

Поради каква причина от ЕНП натискат Борисов да се ратифицира Истанбулската конвенция и в същото време в Брюксел са с широко затворени очи за корупцията и липсата на законност в България ? При положение, че държавата не успява да се грижи и осигури безопасност в подопечните и институции, как ще се справи със семействата?Коя възраст е подходяща според коментаторите, децата да се обучават, че е нормално да се опитва мъж да заплоди мъж, жена да заплоди жена, и жена да заплоди мъж?

13

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да облъчвате със СМРАД , номера няма да мине .. Ние също имаме пропаганда няколко телевизии , църква имоти и пари.. не сте вие гейовете най-бабаитите

12

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-напоително ни убеждават, толкова по-съмнително става! Явно някой има огромен интерес и са обещани много пари! ГЕРБ безплатно не работят, те са специалисти по "усвояването".

11

морално остаряла

преди 6 години

е тази конвенция. Днес жени са повече от половината мениджъри и в семейството често жените са по-силни финасово и физически. Дори има тенденция съвременното семейство да е само от жена и дете. Мъжете днес са слабия пол и са подложени на сексуално материално и морално насилие. Тази конвенция е абсурдна, можеше просто да направят конвенция за забрана на насилието към всяко човешко същество навсякъде и по всякъкъкъв начин. Иначе е дискриминация

10

До 6

преди 6 години

Веско,и сега има закони,които забраняват насилието,но у нас законите са врата у полето,та една конвенция ли ще спре изперкалите.