17

Хисарския поп

преди 6 години

Тя и преди беше отвратителна, сега хептен!

16

Анонимен

преди 6 години

Прекалено е слаба.

15

лана

преди 6 години

Всички крайности са ненормални! Клише е, но е вярно!

14

неукия

преди 6 години

До Анонимен - имам различни интереси и попитах за по- бързо, а дали съм неук няма значение за теб, по - важното е, че на някои им липсват първите 7 години и това касае всички около тях. И още нещо има една поговорка "По- добре не казвай нищо, отколкото да кажеш нищо". Хайде със здраве и хейтване към прогрес!

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Благодаря :)

12

Анонимен

преди 6 години

До НЕУКЯвно наистина си неук щом не можеш сам да провериш какво е.

11

Анонимен

преди 6 години

До НЕУКВлогър е видео блогър ;)

10

Доктор

преди 6 години

Наркотиците не прощават на никой...

9

Анонимен

преди 6 години

До annybodyКакво да Ви кажа госпожо?Аз пък познавам хора, които също държат децата им да си хапват каквото им душа иска и в 7-ми клас са 95 кила.Е това нормално ли е?

8

Анонимен

преди 6 години

Радина участваше в едно предаване и каза, че така се чувствала по-добре и предпочитала да е слаба, Деян такава я харесвал. Аз лично правя 1-2 пъти в годината т.н. лечебно гладуване за пречистване на организма - 7 дена само на плодове, вода, чай, мед. От личен опит казвам, че колкото по-малко ядеш, толкова по-малко ти се яде. Губиш апетит, мозъкът не получава храна и ставаш леко неадекватен, ако не спреш навреме. А пък ако продължиш с недохранването, започваш леко да полудяваш, но не разбираш.

7

НЕУК

преди 6 години

а някой можел ли да ми каже какво е Влогър? аз за блогър съм чувал, но явно съм пропуснал някоя новост... или просто толкова си могат в сайта...

6

Анонимен

преди 6 години

До Дедо МатейкоТова че ти си падаш по жени тип Йети, не значи че всички мъже имат такъв, за мен меко казано странен вкус. За мен хубавата жена е поддържаната жена със стройна фигура и приятно излъчване. Да се боря със сто килограмов космат морж за мен е равносилно на хомосексуализъм.

5

мания е

преди 6 години

А да видите певецът Дони как изглежда ... Откачиха хората ...

4

annybody

преди 6 години

Не е ли по-добре вместо върху личности от публичното пространство да се съсредоточим върху собствените си деца?Не е ли по-умно да им внушим, че са хубави такива, каквито са, и да си хапват когато и каквото им се иска, и излъчването и настроението им ще работят определено в тяхна полза?Не съм в позиция да раздавам акъл - самата аз съм 45 кила, затова пък готвя вкусно и държа детето ми да си хапва каквото иска. Оттам нататък - с Бога напред.

3

Анонимен

преди 6 години

Наистина изглежда страшно.То не че и нашите телевизии не подкрепят култът към анорексията,като гледам какви артисти, водещи и други "лица без тела" им бива позволявано да участват в наши предавания и филми... Снощи мярнах едно,дето не си губя времето с него,някакво "София ден и нощ" и там имаше едно моме-наистина анорексично,на това отгоре бе облечено в черно клинче.По света в напредналите държави вече се вземат мерки в това отношение.Не може скелети да рекламират нещо или да участват във филми

2

Анонимен

преди 6 години

Радина е готина. Предпочитам я такава, пред това да е разплута

1

zeus

преди 6 години

Нито знам коя е, нито ми пука!Половината ви новини са някакъв пълнеж за някакви персони, които се опитвате да ни наложите...