232

насран ушан

преди 6 години

Тя Русия за нищо не е виновна...

231

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 242Съветските паметници требе се натрошат на чакъл и от чакъла да се излее бетон, който съответно да послужи за обществени тоалетни.

230

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм = Фашизъм !за справка: виж Историята - Фашизмът от Д -р Жельо Желев

229

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 226Е, следващият път ще изближеш пикнята си, обещавам ти! А въобще написаното е многопоучително - всеки, и най-предубеденият вижда какви мижитурки жалки сте, колко ви е акъла и ... храбростта!

228

Крим не е руски

преди 6 години

този руснак тръгнал да ни обяснява че е хубаво да сме под руско иго...Но за кого?!?!?

227

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 238разликата межд фашистите и съветските 'другари' е само в името.

226

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 236То Русия така освобождава - като напада. Чиста случайност е че после остава за десетки години. Обичайно се нарича окупация това, но руснаците и техните марионетки го наричат освобождение.

225

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 232"продажната комунистческа фашистка клика..."Я си пий редовно хапчетата, съвсем се обърка! Ти като си фашизоидче, да не си бил случайно комсомолско секретарче? Много ги обичам!

224

Анонимен

преди 6 години

До Пастира: АНАТЕМА за теб и другите като теб българомразци/***. Ясно че си от про руските семейства ***. Проклети да сте всички русоблизци, български юда които продадохте род и народ за някакви сребърници които не са даже от сребро а са зелени. Защо не се продавате за рубли последното важи както за вас така и за бащите и дядовците ви продали се на едно диво пияно азиатско племе.

223

Анонимен

преди 6 години

Да живее и пребъде Руско-българското братство и взаимна любов! Българите обичаме нашите освободители от османско иго и се прекланяме пред жертвите, които са дали за нашата свобода и независимост! Ще смажем всякакви провокатори, които дръзнат да се гаврят с руските паметници у нас!СССР ни обявил война! Да продължим - съветските войски по суша и море се насочват с максимална скорост към турско-българската граница! Там е била съсредоточена голяма турска войска, готова всеки момент да нахлуе! Ясно?

222

Анонимен

преди 6 години

съветски воински паметници в България НЯМА ! в България не е умрял нито един съветски войник ако не броим жертвите на алкохола в Бургас.

221

редовно пикаещ

преди 6 години

До АнонименА аз се чудех от какво ти е увредена простатата...

220

бля бля

преди 6 години

До Анонимен 233дрън дрън ярина,казваше един

219

Анонимен

преди 6 години

Със съветските паметници продажната комунистческа фашистка клика е дамгосала България като жертвен агнец за империята на злото - Русия !

218

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 225Руският броненосец "Три святителя" е обстрелял Варна с главния калибър. Загинали са 9 (девет) души, от които една ... рускиня. Припомням ти, че в ПСВ ни вкара немецът Фердинанд I и Последни и че нашата славна войска се е била срещу румънци, сърби, гърци, французи, англичани и руснаци, според някои - "Дивата дивизия" - кабардинци, балкарци (= българи от Кавказ),чеченци, абхазци, дагестанци.Пише се "бомбаРдира", понятието се отнася само за въздушна бомбардировка, алитератче!

217

Анонимен

преди 6 години

Съветските паметници са проклятие за българите и България !

216

Анонимен

преди 6 години

Най-добре да се демонтират тези паметници - на Альоша и на Съветската армия. За да няма повече разправии.

215

до 228

преди 6 години

Скрий се бе, копейкаджия продажен

214

Анонимен

преди 6 години

Старт! И гладни за НПО-пари хукнаха да доказват русофобията си! Пак се развоня на скатол! Това трябва да се изчисти!За повишаване на общата култура на духовните бедняци, изживяващи се като патриоти-русофоби и антикомунисти, им предлагам Ютуб. Нека чуят "Ое, партизон!" в десетки изпълнения, та и на Едит Пиаф, както и "Белла, чао!".Да не слушат руски песни, може да получат я инфаркт, я инсулт!Във Франция, в Италия, в Белгия с фашагите и колаборационистите не са се церемонили - имало е Народен съд

213

Анонимен

преди 6 години

Редовно пикаех на Альоша - докато гонехме гаджалъците...много разпускащо... дава чувство на удовлетвореност...и изпълнен граждански дълг!