159

Един Турчин

преди 6 години

До шашСлед като знаете, че сте пълен провал какво се пените под всяка новина свързана с Турция и давате акъл не мога да разбера!

158

шаш

преди 6 години

Как няма да е с такова самочувствие Турция , след като е с най-добре въоръжената армия не само на Балканите , а може би и в Европа.Сега САЩ , Германия и Франция берат плодовете на своето старание за превъоръжаването и. Макар и в НАТО ,Турция въобще не се съобразява в решенията си.Това са завоеватели , които спокойно за една нощ могат и нас да прегазят , без обяснение към никого.Ние няма с какво да се защитим -нито армия , нито техника имаме.От корупция няма за отбрана.

157

Европейка

преди 6 години

Мълчанието на Запада сега е резултат от политиката на великата Меркел,пусна 3млн.бежанци за две години.После видяхме какво стана.Сега ще си мълчат,защото още 3 млн. Ердоган ги държи и а е казал "вървете",а са ни заляли пак.А наглата канцлерка чака четвърти мандат.

156

Pin

преди 6 години

Истина е още по "***". ИД са част от империалистическия план на Ердоган. Услужливо се скрива факта, че много турчеещи се помаци от балканските страни (включително и от България) са част от воюващите *** в ИД. Облъчването с пропаганда от турските телевизии на местните помаци вече дава резултат. Повечето местни помаци въпреки българския си произход вече са по-големи турци от тези в Анадола!

155

SS

преди 6 години

И всичките тези страдания и неволи за да може САЩ да си покарва фалшивата демокрация, то и за това ще има тероризъм по Европа (щото до САЩ не могат да доплуват) и не виждам скоро край на тая работа.

154

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

ТУРЦИЯ Е НА ПРАГА НА ВЕЛИКО ОТКРИТИЕ!МЪЖ ЗАБРЕМЕНЯ!ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА НИ СПРЕ!

153

Анонимен

преди 6 години

Турската армия нахлузи ли го 4 ката на ПКК марксистките плъхове?Нахлузи го!Битият - бит, по-нататък го знаете...

152

Анонимен

преди 6 години

Колко странно!? В Африн малките момиченца нямат ли си интернет да пишат сърцераздирателни постове, както от Алепо!!!?

151

Анонимен

преди 6 години

най-после и други да станат разменна монета, в последните 150 години ние играем тази роля и ни връткат, като пловдивска колгърл по панаира

150

Анонимен

преди 6 години

Ако има още будни шалвари да лягат!Ай гиди пишлeмeта!

149

Хасан

преди 6 години

Оня долу не знае какво е "гастарбайтар" ама го пише де, щото си мисли че е нещо унижаващо . От глупав по глупав.Да му поясна аз. "Гастарбайтар" не може да се пише на кирилица щото така нищо не означава, а се пише "Gastarbeiter" което на превод е Гост Работник. Не знам от кога да си работник е срамо, явно в БГ то живеят от началници нагоре :D.

148

Геймоисей

преди 6 години

Алах се насрал и турчин се родил

147

Ястреб Османлията

преди 6 години

Искам да забременея и да родя дете на моя любим Ахмед.

146

ГейЕрдоган

преди 6 години

Ооооо мили ми Путин , что в *** харашооооо и с АЛах добро

145

Трак до 349

преди 6 години

Хахаха направо си изгризах конюшната в Ессен от яд.Мили ми невернико , моята фамилия е Хилдебранд и просто ти казвам истината.Това , че ти не можеш да я приемеш си е изцяло твой проблем.И не забравяй от каде идва думата гастарбайтер за всички вас.

144

Хасан

преди 6 години

Ами вие , Бай ***'вци, защо си показвате задните части, докато хората (Турция и САЩ) си мерят предните части. Смешно е. Гледайте си държавката която е пред фалит и се храни само с фондчета, за да не умрете от студ и глад.

143

До османлийката

преди 6 години

Никой не може да ти обясни. Ти наистина си толкова страхотно пpocт турчин, че не е възможно да ти се обясни каквото и да било. Но не се притеснявай, това е стандартното ниво на повечето ти сънародници.

142

100 % TURK

преди 6 години

Не били терористи ....чушки !Сред пленниците има всевъзможна сбирщина от хора. Африканци , американци , даже и един японец има ....

141

Юнал Джемилов

преди 6 години

До до доИ аз не знам кво съм..Науката още не е толкова развита!

140

Юнал Джемилов

преди 6 години

Щото аз съм си гюбре!Тва го мога най-добре!