14

Анонимен

преди 6 години

Всичко хубаво, ама кой набеди тази "дама" Рут, че може да пее. Още по интересното ми е кой я слуша? След едно нейно интервю, аз лично с чиста съвест я приравнявам с чалга "иконите". Дори те са по-интелигентни или по умни и знаят как да се изразяват, така че да не обиждат собствеанта си публика. Много просто и нагло девойче, за това пък и грозно. И да се върна, а дори и музиката и не струва. Да си прави музика за елита във Англия, ние не сме достойни да я слушаме, както каза тя.

13

Анонимен

преди 6 години

Като гледам клипа и направо се чудя, това за българия ли става дума или? Обстановката е толкова излъскана, нямаща нищо общо с условията на живот в които живеят 99,98 от българите.

12

Анонимен

преди 6 години

та'а пък на всяко гърне мерудия! Драйфа ми се като я видя! Сякаш преди нея и преди тази конвенция домашното, както и извъндомашното насилие, са били позволени!

11

Анонимен

преди 6 години

Мен жена ме бие и такова.Кой ще ме защити?

10

Анонимен

преди 6 години

Въпрос към радателките на конвенцията с главни букви ЖЕНИ?ВИЕ МЪЖЕ ЛИ ХАРЕСВАТЕ ИЛИ ЖЕНИ?

9

Анонимен

преди 6 години

Истеричните жени упражняват ежедневно домашно насилие !!!

8

Анонимен

преди 6 години

Значи ако си много мъжествен това е заплаха за жените?! Понеже онази адвокатКА каза че конвенцията се борила срещу тези стереотипи на изразяване на мъжа.

7

Бичето

преди 6 години

Кво ? МЕСТЯ СЕ В РУСИЯ ! Там , след бутилка страхотна Руска водка , жената сама ще иска да й вкарам няколко тупаника за да "олабя" напрежението ! Кви са тия П _ _ _ растки работи ? Да не можеш , на няколко домашнярици , да ступалкаш жената ?!?! Тва - у назе - в Перник - нЕма да се спазва , със сигурност !!!

6

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

ей, лелки, на онаа чанта за подобно мрънкане ше и дадат оскар. на вазе само отпускар от морската пехота може да даде.

5

Анонимен

преди 6 години

Имаше една книга от поредицата"Галактика"-"Добре охранявани мъже".Там ги държаха в клетка и използваха за размножаване.Смешно, но изглежда това ще е бъдещето...

4

Анонимен

преди 6 години

Рут обратно в Бейрут, да види какво е домашно насилие, и билета да и го плати Сорос.

3

Анонимен

преди 6 години

Има закони.Там са урегулирани правата на ЧОВЕКА.Няма нужда от извънредно правосъдие срещу мъжете.Тормоза може и да е психически.Стереотипите на поведение на мъжа и жената са тези които са в основата на привличането,тоест на създаване на хора.

2

Случайно минаващ

преди 6 години

До сега само животните се защитаваха чрез конвенции а сега и жените искат да се присъединят към тях. Защо ли? Защото не могат да избягат от истинската си същност!

1

Анонимен

преди 6 години

Всичко оправиха в тази проклета държава че и домашното насилие! Утре да не би да започнете да защитавате и бръмбарите скарабеи дето ги няма в България?!