139

Членска карта №7

преди 6 години

До 140Ти нямаш Бог!Твоето Свето писание е Истанбулската конвенция!

138

Анонимен

преди 6 години

Росен Плевнелиев - в затвора за национално предателство!!!

137

Анонимен

преди 6 години

Радев отдавна трябваше да е в затвора за подстрекателството на военновъздушните ни сили към въоръжен метеж срещу демократично избраното правителство на България по внушение на Кремъл !Такова провинение в цял свят се тълкува като държавна измяна и се наказва най-строго.В това отношение Борисов се показа твърде либерален, което може да му коства много.Дано да не съм прав.Бог да пази България от Рускотурската империя ! Амин !

136

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски!!!Бог да пази България и Русия!!!

135

Анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова-премиер.Президентска република с президент Румен Радев.Крадливите гербери, демократи, реформатори,СДС-ари, ДСБ-ари - в затворите.

134

Анонимен

преди 6 години

Румен Радев да прави президентска република и да вкара всички крадливи гербери в затворите.Бог да пази България от ГЕРБ!

133

Анонимен

преди 6 години

Радев отдавна трябваше да е в затвора за подстрекателството на военновъздушните ни сили към въоръжен метеж срещу демократично избраното правителство на България !Такова провинение в цял свят се тълкува като държавна измяна и се наказва най-строго.В това отношение Борисов се показа твърде либерален, което може да му коства много.Дано да не съм прав.Бог да пази България от Рускотурската империя ! Амин !

132

Рамбо

преди 6 години

Радев е рожба на атрофията. Хем нищо не върши, хем заплатата голяма. Кумир на всички мързеливи червенотиквеновчета. Слава на СССР!

131

Анонимен

преди 6 години

През " демократичните години" на прехода който не е с нас и не ни отърва е от ДС, руски агент и комунист.Смешно и жалко.Време е некои хора да сменят жанра.

130

Българин от Германия

преди 6 години

Много е прав президентът. В Германия също години наред Бундестагът автоматично одобряваше без никакви дискусии политиката на администрацията на Меркел. Примери много- от спасението на Гърция, през енергийната политика, че до т.н. бежанци. С влизането на Алтернатива за Германия в парламента нещата се промениха, сега има демократични дискусии и не всичко минава тихомълком без знанието на електората.

129

Цинизъм

преди 6 години

С какви очи ни чете морал срещу корупцията парашутист и марионетка на рубладжийската партия БСП, именно която създаде и наложи у нас сегашния руски корупционен модел ?

128

Анонимен

преди 6 години

28 години България върви с тържествен марш заднишком.

127

Анонимен

преди 6 години

В нормалните страни чуждите агенти лежат по затворите, в България ги правят президенти.

126

ист

преди 6 години

Радев вместо отчет на президентството, направи отчет какво не е свършило правителството. Отчет на президентството не направи, защото нищо не е свършило, и няма как да е сгрешило. Не каза нищо за Реше тни ков. Разбрахме че още е болен от ГРИПен, и няма да се излекува.

125

Анонимен

преди 6 години

радев - най якият руски ***!

124

Анонимен

преди 6 години

Руската агентура предвождана от Радев съвсем се разпищоли. Още малко и ще ни набута в евразийската кoчина на Путин. Дори Тодор Живков може да мине за патриот пред този никаквец и предател.

123

VNIMANIE!

преди 6 години

Nov vid telefonni izmami ! Dejstva se 4rez propusnati telefonni povikvanija ot cjal svjat. Ako vrne6 obajdaneto-gubi6 ogromni pari ! SPODELETE s vsi4ki va6i rodnini, kolegi, sasedi i prijateli

122

AZ22

преди 6 години

Радев май е единствения читав от политиците на власт.

121

ITT

преди 6 години

Велико постижение на руснаците, за първи път робот президент на чужда държава без собствена мисъл и реч.

120

Анонимен

преди 6 години

Изключително КОМПЛЕКСИРАНА МИШКА НА СИДЖИМКА НА БКП,толкова е озлобен ЧЕ НЕ ГО БРЪСНАТ ЗА СЛИВА ,ВЕЧЕ ДОРИ НЕ СЕ КРИЕ!Непрекъснато СУФЛИРА НА КОРНЕЛА И БКП,ВОДИ ВОЙНА С ПРАВИТЕЛСТВОТО,обижда се като някоя кифла,ИСКА СМЕТКА НА БОРИСОВ КАКВО БИЛ ГОВОРИЛ С МЕРКЕЛ И ЗАЩО МИСЛИЛ ДА ПОКАНИ ЕРДОГАН,ПРЕЧИ МУ СТАБИЛНОСТТА ЗАЩОТО ТАКА МУ Е НАПИСАНО НА БЕЛЕЖКАТА.ОНАЯ РАДЕВА ОТ БНТ СЕГА В НОВА КАК СЕ ИЗКАЗА ДНЕС ПО ВЪПРОСА ЧЕ НАЛИ МУ Е ВЪРЛА ФЕНКА,БОЙКО ОТ ПАНОРАМА СИГУРНО Ше го ПОКАНИ ДА ГО ИЗЧЕТКА!!!!!