171

До Рускиня

преди 6 години

Не българите са ги пратили в газовите камери!Как е възможно така да изопачавате фактите?Тези евреи са от територии, които не са били под юрисдикцията на българската държава и не е било във властта на Царя на българите да им помогне! Те са от наши територии, несправедливо откъснати от България по силата на следвоенни международни споразумения. Германците са ги окупирали, обещали са да ги дадат на България след войната и са допуснали там български търговци, учители и администратори, нищо повече.

170

80%

преди 6 години

Требе да се включи в учебнико - дедото на Бойко, дедото на Цецка, Дедото на Дебелото Лиле, на Цецо тейко му, на Плевнята, татко му и всички такива важни хора за развитието на 'демокрацията' у нас!

169

рускиня

преди 6 години

До Georgi. Невярно, именно сегашна история замазва срамни страници на българия. Защо? Покажете всичко и фашизъм и социализъм. Нали твърдите че сте безпристрастни. май-май не. за социализъма ще учат за народния съд, а за царизъма и фашизъма? Да спомним 11 хил евреи,които българи отпратили в газовите камери. Или не е удобен споменът2

168

рускиня

преди 6 години

звездички скриха епитета към 166 - 80% процентния

167

рускиня да 166

преди 6 години

няма нищо по страшно от воинстващ ***. българското правителство затвори очи на изпращане на 11 хиляди евреи от територии под управление на България през 2-ра световна. Кървавите действия на българите в Драма също не е забравени. Първите концентрационните лагери са построени преди 2-ра световна в България. А ти бълнувай русофили.

166

Georgi

преди 6 години

Все едно да те питат: "Защо си *** и уби 1 000 000 души" и ти да отговориш: "Ама той и Иванчо уби епид, Петър двама, Кънчо десет" Това, че друг е правил престъпление не омаловажава твоите милиони такива! Ей това продажните руски мекеренца не могат да разберат.

165

Анонимен

преди 6 години

Всички изявени терористи трябва да влязат в учебниците, да се знае и от идните поколения каква болезнена напаст са били русофилите - комунисти и последователите и наследниците им.

164

Анонимен

преди 6 години

Кака *** - за Съветския съюз говори, ама ке.лемето й е в САЩ

163

Анонимен

преди 6 години

Не знам да е имало по-голямо изопачаване на историята от това по времето на комунизЪма. Червеното промиване на мозъци все още дава отражение в мисленето на голяма част от българите.

162

Смрад!

преди 6 години

На този въпрос може да отговори Ал. Йорданов. Помните ли го?

161

Анонимен

преди 6 години

За комунистите и антикомунистите важи приказката - Вземи едният, та удари другият. Общото между тях е, че не са демократи.Как се прави демокрация без демократи? - Няма как да се направи!Борисов, червеният антикомунист ли е демократ? Хайде, не на нас тия номера!Отвсякъде озъбени комунисти и още по-озъбени антикомунисти! Истински зверилник!

160

Бг

преди 6 години

До Анонимен160Много си смотан!!!!!!!!

159

Анонимен

преди 6 години

Аз ще отговоря на столетницата - В Масква са и правят дудуци на кремълското жуже !

158

бай Иван

преди 6 години

К'ва антифашистка съпротива е имало не мога да разбера. Реално когато тези хора са се били с жандармерията, Германия и СССР са били съюзници. Антифашисти се наричат след приключване на войната. До преди това и те не знаят какви са били.

157

Виготура

преди 6 години

И при Бай Тошо държавата щеше да се обезлюди, само дето стреляха по границата и не ти даваха да излизаш. Това е разликата - разруха и мизерия. Предприятията преди 1944 година са изнасяли продукция по Франция, Германия, Чехия, Италия, Русия и къде ли не. След 1944 цялата страна работеше за нуждите на СССР. И 1990 "братята" ни показаха среден пръст и "хубавата" ни държава цъфна с огромни заводи, без ресурси и без пазар за продукцията им. Простите овце-бачкатори никога не са имали акъл.

156

Велински

преди 6 години

*** , то и вас да ви нямаше щеше да е най-добре ....

155

Анонимен

преди 6 години

От уволнението до улицата минават средно 6-8 седмици ако не си намериш през това време нова работа. 24% от бездомниците в България са с висше образование и специалисти с дългогодишен стаж.

154

Гробокопач

преди 6 години

Тука БСП, пак не са в час. Новата история се пише, за да се учи в нея за Бойко Методиев Борисов. Всичко останало е просто плънка. Всичко до Борисов е просто плънка, ордьовър. тя идва, за да го подчертае. Истинската История, започва с Негово Величество.

153

Анонимен

преди 6 години

Според бг червените баби в Китай имало комунизъм и разбираш ли на това се дължал неговия икономически възход, обаче после виждаш предприемачи като Джак *** и се чудиш, тези хора имат ли мозъчна дейност?

152

Анонимен

преди 6 години

Комунистите съсипаха България за 45 години! Затова сега сме бедни при демокрацията.