43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Суджука не знае, че ЧЕЗ е Чешка фирма, той завалията си мисли че е Българска."---Е, как да знае,че е чешка нали работи с банкян ... пардон, с български пари? :)

42

До 42

преди 6 години

Не,мой човек,97ма ще се върне само ако комунистите се върнат.Но по ми е странно ,че намесваш 97ма и в същото време си против ЕС.Знаеш ли изобщо какво искаш ?

41

Анонимен

преди 6 години

Значи на мен не ми пука за тоя Шенген но и аз се питам АБЕ МАЙКА МУ СТАРА ЗАЩО ДЪРЖАВИТЕ ПРЕЗ КОИТО В ЕВРОПА ВЛЯЗОХА И ВЛИЗАТ НАД 2МИЛИОНА "БЕЖАНЦИ"ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ-ИТАЛИЯ И ГЪРЦИЯ СА В ШЕНГЕН А НИЕ НЕ?????Същата история и Еврозоната,фалирала Гърция може,високозадължени държави може,с висока инфлация,безработица,МАФИЯ/пак Италия/може а ние ВСЕ НЯКАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ИМА ЗА НАС...Я СИ *** вие в Брюксел иначе Юнкер е наш човек и луканка и рикия харесва.

40

Анонимен

преди 6 години

Евала ,бат Бойко голем си...***

39

Анонимен

преди 6 години

Хайде де,направете нещо достойно ,героично,дръзко и патриотично като не сте доволни !Или поне ПРЕДЛОЖЕТЕ НЯКАКВА ИДЕЯ !Най -лесно се мрънка зад "АНОНИМЕН " във форума !Ето,Румъния е за пример,все някой е дал началото !Чакате пак някой друг да ви го направи,както чакате от ББ да ви даде 3 000лв заплата.Чакайте !!!

38

Анонимен

преди 6 години

E как на перфектната колония ще и се позволи каквото и да е? Целта да бъде в ЕС е да се закрие всичко градивно и да бъде оставена в условията на див капитализъм, за да може големите от ЕС да диктуват всичко и ограбват по "братски". Къде ще намерят място в което да си продават имитации или прекупени стоки на по-високи цени? Затова беше всичко. Защо нямаше Южен Поток, за да се контролира всичко от бюрокрацията в Брюксел.

37

Анонимен

преди 6 години

Суджука не знае, че ЧЕЗ е Чешка фирма, той завалията си мисли че е Българска

36

Анонимен

преди 6 години

Мале мила!!!! Щом като ни дават за пример Гърция.........вай, вай, вай.....странно, после чехите ли ще плащат счупените стъкла и ветрини, когато почнат погромите...ПО ПРИМЕРА НА ГЪРЦИТЕ ДЕ!!! Аре джа.....тия чехи ни нахендриха на техния ЧЕС и ни пият кръвчицата, сега ще ни набутат и в еуропейския батак! Като че ли са ни малко бедствията и разрухага!!! Не.го.дни.ци!!!!

35

Независимия

преди 6 години

България никога няма да влезе в Шенген!

34

Анонимен

преди 6 години

"Чехия се чуди: Щом Гърция е в Шенген, защо България да не може!"---К'во се чуди! Не вижда ли кой е "начело" на България?Брюкселските зелки държат Банкянския Алеков герой, само защото ги разсмива.Е, и ги слушка, де! И повтаря като папагал каквото чуе от тях.

33

Анонимен

преди 6 години

лошото е че,докараха народа да избира най-малкото зло,а не най-големото добро!

32

некой

преди 6 години

този защо се чуди - ЦЦ навремето обясни че било заради една барака на границата дето трябвало да боядисаме - и готово! Ама от лепене на стиропор и резане на ленти - просто не остава време за пустата барака...

31

Анонимен

преди 6 години

ела поживей малко на територията на мутрите и ще видиш защо

30

АНТИ

преди 6 години

до неразбралитеБорисов е подставено лице, дето кукловоди му дърпат конците !

29

Анонимен

преди 6 години

ZASCHTOTO BYLGARIA E BEDNA I POSLEDNA V ES S VALUTEN BORD MNOGO MAFIA KORUPIA I BEZ PRAVPSYDIE STIGA LI TOLKOVA

28

До 25

преди 6 години

Койййй?То ние можем ама няма кой

27

Анонимен

преди 6 години

щото суджука знае да играе мачле и да взема рушветчета, но как да направи една съдебна реформа като хората не знае! за туй шенген през крив макарон! #мутроландия

26

Андрей Бабиш

преди 6 години

Много ми хареса добруджанският ви суджук, Бойко ми предложи да си взема 200-300 кила за вкъщи.

25

АНТИ

преди 6 години

Защо ли ?Защото - Бедност, корупция, мутри.

24

Анонимен

преди 6 години

то по тази логика щом Гърция е в еврозоната, защо България и Румъния да не са?!? Да, ама не! мутроландия