37

Анонимен

преди 6 години

От една машина за убиване, вегенските скапаняцци превърнаха Новак Джокович в развалина.

36

Румен

преди 6 години

Проблема на Джокович не е контузията а това че стана веган. Жената до теб може да те издигне или срине. Неговата го направи веган и го срина.

35

Чичо

преди 6 години

Нито е първият нито е последният който е загубил мач от по,,заден" тенисист.Примери бол ,един загубен мач нищо не значи Случва се.И Пиронкова победи Уйлямс но не стана по-добра от нея.Това е спорта деца.А влязъл ли си в основната схема на Голям шлем,значи не си случаен.Оставете ги тия пубери с ,,***",,Аскьой",,Кауня" и т.н.Те са глуповати и невежи пубери.Българин в световният елит-това ще остане в историята.

34

До 32

преди 6 години

Има си официално кой колко австралийски долара ще получи от турнира. Един австралийски долар (А$) е около 0,8 американски долара ($)Победителя - 4 милиона А$ (около 3,2 милиона $)Финалиста - 2 милиона А$ (около 1,6 милиона $)Полуфиналист - 880 хиляди А$ (около 705 хиляди $)Четвъртфиналист - 440 хиляди А$ (около 352 хиляди $)--Гришо засега е на четвъртфинал.

33

Анонимен

преди 6 години

до 33 И викаш Надал ще падне от Григор на полуфинала? Мислиш ли?

32

До 33

преди 6 години

Гришо е побеждавал Джоковия, както и всички от най-силните с изключение на Федерер.

31

Анонимен

преди 6 години

Жалко сега беше момента Григор да победи Джокович. Защото друг шанс няма да има.Джокович или ще се откаже от тениса или ще се възстанови и ще започне пак да размазва наред.Дано да е второто.

30

Анонимен

преди 6 години

Брао Гришо, за тия дето се чудат, колко $ си заслужил до сега в Мелбърн, - $600 000, толкова получиха миналата година 1/4 финалистите!

29

Анонимен

преди 6 години

Джокович е класи над корейчето. Просто игра сериозно контузен и невъзстановен и от стара травма.Иначе Григор Димитров за два живота няма да постигне това, което Джокович вече е постигнал.Той не говори в бъдеще време, а в минало.Рескпект, Ноле - ти си най-големият.

28

Анонимен

преди 6 години

Джоко, слушай малоумната си жена, яж само зеленчуци и плодове и чакай да биеш Надал или Федерер отново.

27

Jj

преди 6 години

Значи.. дойдох да коментирам и да кажа, че Ноле все пак тепърва се завръща от дълго отсъствие и следователно може да му отнеме време да бъде отново в топ форма.. но забелязвайки цялото плюене срещу Гришо, започвам да се чудя дали тези, които толкова го мразят осъзнават всъщност колко много е постигнал. Дори и да беше номер 100 в ATP ранк листата, това, което той е направил в спортно отношение, те просто могат да си мечтаят... Ей, много завист и много критики - бедни душици.

26

Анонимен

преди 6 години

Добре е когато се води смислен диспут.Но има и футболни ултраси като 18 и 21 някак случайно попаднали в сайта и с примитивни мозъци ,,коментират" От каква,,камбанария" се изказвате бе завистливи неудачници?Или просто за пари?,,Родолюбци"

25

t2

преди 6 години

Така става като станеш веган! Професионален спортист - веган ... ?! Пълен абсурд!

24

Анонимен

преди 6 години

до 34 Какъв път му се разчиства на нашия, бе? Корееца е в половината на Федерер. По-скоро на Федерер му се разичсти пътя.

23

Анонимен

преди 6 години

Разчиства се пътя на нашето момче,дано не е много изморен от изтощителните мачове досега и да има късмет.

22

Анонимен

преди 6 години

Кореецът ще е най-малкото 44-ти след турнира, т.е. ако загуби следващия мач. Ако стигне до полуфинала ще е 28-ми, ако достигне до финала ще е 21-ви, а ако победи в турнира, ще е 10-ти. При това изравняване на силите сред най-силните тенисисти в света, всичко е възможно. Сега срещу него ще е Сандгрен, който също има своите шансове, след като отстрани Чарди, Вавринка, Тийм, ...

21

Анонимен

преди 6 години

що ми се чини, че наш Григорий ше вземе оределия скалп на Надал, ако хърватина пропусне да направи това утре сабалем!

20

Анонимен

преди 6 години

Дори да не спечели вече нито един сет, Ноле ще си остане ЛЕГЕНДА В ТЕНИСА.За разлика от Калиткото от Хасково, който цял живот ще се хвали, че една седмица е бил номер 3 в АТП.

19

Анонимен

преди 6 години

Полуфинали Рафа - Гриш и Чун- Федер.

18

Анонимен

преди 6 години

Аре стига с това веганство, бе! Джоко винаги си е бил сухар в тялото и е имал същата физика и мусклули. Просто няма как 5 месеца да не си на корта и да си в най-добрата форма за изведнъж. Трябва му време.