27

Анонимен

преди 6 години

Кошлуков е медийната бухалка на КОЙ, инсталирана в БНТ!Викаха му "Сузи Дългото Бедро"...

26

аз-ът

преди 6 години

Кошлуков не е стока, но да каниш Емил Джасим в качеството му на "експерт" /по това че Левски е бил ла..но според арабелчето/, да превръщаш сутрешния блок в квартално кафене на група стпендианти на Америка за България, да ти излизат с позиция, че това което правили било толкова "умно и красиво", та чак неразбиераемо за широките маси и следователно не следва да му се вдига рейтинга... Е с това аз не съм съгласен !ББС е обществена също, ама е най гледаната !Ама умнокрасивите са превзели БНТ !

25

анонимен

преди 6 години

Пролича си защо е сложен на това място , натиск върху инакомислещите и културни хора , лае по заповед на #Кой !

24

анонимен

преди 6 години

Тежко и на телевизията , щом тоя ля-льо е директор !!

23

ц

преди 6 години

Кошлуков, *** си. Не пипай единственото адекватно предаване за култура в българския ефир. По филмовия подбор си пролича промяната в ръководството. От европейско фестивално кино минахте на долнопробни екшъни. Развалихте работата на Севда Шишманова. Не пипайте поне предаването за култура.

22

Анонимен

преди 6 години

Кой го гледа това въшкарско предаване?

21

Анонимен

преди 6 години

Кошлуков- *** номер 1 и грабител на държавата. Заслужава публична екзекуция заедно с целия му род до 9 коляно, за да се изчисти алчния посткомунистически ген който разпространява

20

TheCrow

преди 6 години

Кошлука винаги е бил със силните на деня в сянка и лае, когато му наредят. Скожен е да върши работа на хората, които са го поставили и си е мишок, ако няма никой зад гърба си...

19

истина е

преди 6 години

Този който сложи Кошлуков на този пост е по смотан и от Плевналиев !!!

18

Браво

преди 6 години

Браво на тези смели хора. Това да кажеш НЕ на натиска на шефа ти не е лесно. Това са хора със семейства с ипотеки с деца имащи нужда от издръжка, които рискуват работата си за да запазят и малкото останала независимост от Ботуша на Пеевски (притежаващ 75% от всички медии) и приятелите му в политиката. Няма как да сложиш Партиен Лидер за шеф на националната телевизия и да казваш за нея, че е независима. НЕ ПАРТИЙНА Е И ТО УМИШЛЕНО! ОСТАВКА!

17

Оруел

преди 6 години

Бил е слушалка в затвора на ДС, какво да говорим повече за него! назначен е да довърши и малко останали независими журналисти в БНТ!

16

Анонимен

преди 6 години

Това мекотело Кошлуков е Америкснски агент и слуга на Бднкянския Бабуин. Той работи за статуквото, за властта на Бабуина. За него няма чест и достойнство, импотентен като мъж, какво искате повече.

15

Анонимен

преди 6 години

Аман от връзката некадърници ! Не ми е приятен като водещ бяха ме загубили като зрител на това предаване.

14

Анонимен

преди 6 години

то не останаха обективни медии, само удобни и платени. за това пък румънците и гърците протестират и за нас и затова и са по-добре от нас

13

Анонимен

преди 6 години

още една медия е овладяна, другари! свобода на словото - *** ми янко в 21 век!

12

Ах културните те

преди 6 години

Тези редовно си канят Иво Инджев да си изкаже болките колко лоша била Русия,за Сугарев да не говорим!хахах

11

Анонимен

преди 6 години

той самият е някак антипатичен...прилича на претенциозен всезнайко и натегач....и въобще не е телегеничен.... предавенето ,което води е безинтересно заради самото му присъствие там....

10

Анонимен

преди 6 години

Не знам за вас, но аз спрях да гледам "Още от деня" откакто Кошлуков се намести в него. Толкова крясъци и хорово надговаряне, постянно прекъсване на гостите... Пълна какафония, но не се намира кой да му го каже!

9

ЗАКРИВАЙ

преди 6 години

Предаването "Денят започва с култура" има ли нещо общо с фондациите на Джордж Сорос и защо канят само политически обремени хора които говорят не за култура,а 'хубавото'СДС,'лошото' БСП и как фашизмът бил добър за разлика от комунизмът!Това предаване е всичко друго но не и културно!

8

Анонимен

преди 6 години

културната кошута кошлуков кашля в коша