35

Ахъм

преди 6 години

Тва звезда ли е или ***?

34

Анонимен

преди 6 години

Тази е от тези жени, които изобщо не искат и са скъсали всичко общо с България. Сигурен съм че и децата и няма да говорят на български, нито ще имат български имена. А това което ни говори са сладки приказки и заучени клишета, които дори няма да си правя труда да слушам. Тази отдавна е приключила с България, просто ни използва да я пратим в Брюксел, че да зима 20 хиляди евро заплата плюс всички екстри като жилище специални училища, назначаване секретарки и сътрудници и т.н. Но балъците сме ние..

33

Тихомир Томов

преди 6 години

Видяхме я заедно със залязващите звезди Цецка и Захариева на идиотската пресконцеренция за джендърите ! Не можа две приказки като Боко да свърже . Хвалеше Станишката .....................

32

Анонимен

преди 6 години

Тази като е толкова велика и се жени за чужденец, а и е заличила всичко свързано с България, което може да бъде заличено и толкова я е срам от България. Защо не отиде в страната на мъжа си да кандидатства, а ни "изяде" едно от местата в евро парламента?

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28Ква е таз отайка бе!? Гербоухчо ти имаш ли шести клас завършен? И ти с твоя правопис на ниво трети клас си тръгнал да даваш съвети, кой да си търси работа. Я първо изкарай прогимназията и тогава, става ли?

30

Анонимен

преди 6 години

много плъхове тука ! до един *** до *** ...ама не минава другари и другарки национални предатели , не минава номера! Върнете се при джуджето от червения площад за нови инструкции ...тези не вървят !

29

Българин

преди 6 години

Аз тази съм я .... като беше на 23.

28

Анонимен

преди 6 години

тука в този "форум" има адски много безработни , мързеливи и завидливи индивиди абе общо взето отайката на страната се е събрала тука ! И като чете , все едно слушам комунистическите бабички ! Неможачи мързеливи , нищо не става от вас , само мрънкате ..намерете си работа (ако вече не ви плащат да пишете тези глупости де!)

27

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕ как какви, първата работа на момите е била да си намерят чуждестранни мъже. Втората работа им е била да си сменят имената, така че да нямат нищо общо с България. Третата работа им е да прибират хубави заплатки платени и от нашите данъци и да говорят заучени брюкселски фрази, демек усъвършенствали са нищоговоренето.

26

Анонимен

преди 6 години

Фамилията я е смиенила, ама чалгарското обекло - прозрачните блузки любими на посетителките на чалготеки не е сменила. Напуснала е селото, но селото не я е напуснало, въпреки сменената фамилия.

25

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия с небългарските имена? Докога ще траем да ни ги пробутват?

24

Анонимен

преди 6 години

Гледам първата и работа е била да си намери чужденец и да си смени фамилията, а приказките как работела за България са просто празни думи, на които така или иначе вече никой не вярва.

23

Аз

преди 6 години

На тия двете Габриел и Мейдел първата им работа наред с прибирането на 15-20 хиляди евро месечна заплата - платена от европейският данъкоплатец, който едва свързва двата края, е да се оженат за чужденец и да си сменят фамилиите... Много им дреме на тях за баба Пена от Вълчидръм или бай Гошо от Генералтошево. Тези са толкова пошли и корумпирани, че няма накъде просто. Можем само да разчитаме господ да ги накаже.

22

Анонимен

преди 6 години

яко завист тука брато ! Вие не сте добре в главите бе... ама завиждайте , вие за тва сте мишки !

21

Погнусен

преди 6 години

*** Майдел, Мария Габриел - ако тези са ни надеждата боже опази. Тия кукувици гледат по най-бързият начин да се отърват от България и всчико българско, чак и фамилиите си променили, за да не ги свързва никой с България. Боже какъв срам и позор!

20

Анонимен

преди 6 години

С нея и журналистката могат да се сбъднат много фантазии...

19

Надежда

преди 6 години

в европарламента няма и не може да има. Там се отива за собствена изгода. Останалото е лицемерие. Ще търсите СССР, но ще намерите на Майдел и Габриел стърчащите шнурчета.

18

Анонимен

преди 6 години

Този кукун-дел само Батето щеше да го направи на 3ст.

17

Анонимен

преди 6 години

Пръ-дла.Тая ще защитава българските интереси?С тая фамилия.Кой я сложи там.Пародия

16

Дам

преди 6 години

Там бъка от перверзии,сигурен съм.Представям си какъв вертеп са тея институции в Брюксел