196

Анонимен

преди 6 години

Я...пак ли??ами който не е доволен да напуска мвр що трябва само техните заплати ами на военните? Утре и други ще искат е ква е тая държава.Верно е че полицая трябва да е с добра заплата..но трябва да се съобразяваме с доходите на държавата.

195

РЕДОВИ

преди 6 години

Създаване на синдикат на сежантите!Нека всички сержанти напуснат сегашните казионни синдикати!Ние стачкуваме ,ние сме на улицата,по нас стрелят ,ние сме в пожарите и т.н.А кой се облажва,познайте?От ИНСПЕКТОР НА ГОРЕ....Най -високата сержантска длъжност , 828 лв.Най-ниската офицерска ,лв1026.Ще получим отговор ,да си учил.Поне 40 процента от сержантите са висшисти,но нямат шанс.Всички знаем ,че всеки конкурс е предрешен.Конкурса се прави за определен човек и т. н.......

194

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 187 трима офицери на 7 - 8 сержанта или по новото трима инспектори Дю - дю на трима полицаи. И ква работа вършат - износват стола дето седят, че и със заплата. Колко длъжности има такива в МВР и затова все не им стига бюджета.

193

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа в МВР се върши от около10%.Точно от такива на снимката,независимо дали са дебели или еди какви си.Като изключим оня с със сребърните пагони.Вижте само възраста му а вече сериозно е наддал на килограми.Въру тия 10 % заплати взимат всичките останали.Всичко останало са чантаджии.Осталите 90% натискат полицаите да не отчитат нарушения за да може да са си добре в канцелариите.Това е самата истина за съжаление.....

192

Анонимен

преди 6 години

Ами стани пицар, но много работа се изисква, а Вие нищо не можете да правите.

191

Анонимен

преди 6 години

ОПОРНАТА ТОЧКА- НАШИ ХОРА СЕ ИЗТЪРКА МНОГО ОТДАВНА- ЗАПЛАТИТЕ НЕ СА ПИПАНИ ОКОЛО 8/10 Г, НА СТЕНАТА НА МВР ИМА ОБЯВЕНИ ОКОЛО 100 ПОЗИЦИИ С МИНИМАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ- С ДРУГИ ДУМИ ВСИЧКО ЩО МЪРДА ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРНО НЕЩО Е БЕЗПЛАТНОТО ПОГРЕБЕНИЕ И СЪБИРАНИТЕ ПОДАЯНИЯ ЗА СИРАЦИТЕ.

190

Анонимен

преди 6 години

Корумпирана система, за блага работа се приемат само наши хора,няма зор, няма частник да ти търси ефективност и резултати, не плащаш осигуровки,рано се пенсионираш запазен и пак тънка работа си намираш.Между впрочем обявените за плати са основни май...

189

Живко

преди 6 години

Много пари ли?! Един пицар взема 1500 лв...

188

Анонимен

преди 6 години

Щом толкова завиждате на огромното заплащане,започнете работа в полицията вие или вашите близки! Места има доста свободни, но на първия труп от катастрофа,убийство или самоубийство ще напълните гащите.Всичките сте много смели и задружни тука ,а като стане нещо на улицата се обръщате на една страна или бягате като мишки!

187

Хейтър

преди 6 години

Аз съм *** и с много ниско самочуствие.Нямам приятели и не излизам много, но за това много обичам да мразя и обиждам в форумите.Така се чуствам малко по значим и важен!!!Тук се чуствам най добре

186

Анонимен

преди 6 години

Пожарникар, началник екип, началник група, началник отдел, началник сектор, заместник началник, началник - познайте кой върши работата в цялата тази палячовщина?

185

анонимен

преди 6 години

Нали увеличението г-н Борисов,трябваше да бъде за постигнати високи резултати-"събрани пари от контрабанди и др.",къде сте господа "Патриоти" Карачачановци,Сидеровци,Симеоновци и съпартийци Ви,нали обещахме 500 лева минимална пенсия на хората.Защо само на МВР,с какво повече са заслужили.Значи има пари в държавата трябва само нечие желание и благоволение или Вие страх господа управляващи,да не стане народа "много заможен".

184

Пенсионер1949

преди 6 години

Чета ви коментарите и не мога да повярвам на очите си!Толкова злобни и завистливи ли сте станали бе хора?Това ли е най големия проблем на държавата 80 ,90 лева повече за полицаите?Една чистачка в съда и летището взимат над 1000 лева .Повечето сте а социални, не реализирани в личен и професионален план и много по долни от полицаите!

183

Анонимен

преди 6 години

Тест за лоялност за всички служители в МВР! И тогава ще се наложи да назначават, десетки хиляди нови служители!Длъжност Началник група,напълно безмислена.Група от десет полицаи се ръководи от двама инспетори и един началник група.Та тези тримата нито дъжд ги вали нито студ,на топло в кацеларийките,и контеолират останалите десет!Обществото трябва да знае за какво плаща.Всички на улицата и тогава ще има резултати.....

182

Анонимен

преди 6 години

Застанете пред едно районно полицейско управление и ще видите истината!Сутрин влизат най .малко 100 служители ,а на улицата излизат не по-вече от 6 максимум да патрулират.Така е в цяла България.Канцелариите са пълни с чантаджии с пагони.Не говоря за цивилните служители,те са натоварени с работа!Всички ръководни места са заети или от бивши ,,даскали'' или други неспособни вишисти но верни на ПАРТИЯТА.Умишлено на ръководни места се назначават *** за да могат да изпълняват поръчки.

181

ЛРТП

преди 6 години

За заплатите на ЛРТП, не се начислява нищо, плащат си 100% всички осигуровки. Един систев оператор и деловодител, току-що постъпил ще получи 559 лв. Четете внимателно какво пише в предложението има долна и горна граница. С тази долна граница млад човек навършил 20 години няма да започне работа, за да получава по-малко заплата. Стига спекулации от хора, които не познават системата и работата. За някой хора и разследващите полицаи и разузнавачите са чантаджии!

180

Чантаджии

преди 6 години

Първо тези "чантаджии" не са държавни служители, а са служители по трудовоправоотношение, а тези с големите заплати, дето ги видяха наброявам най-много 100 човека в цялото министурство. Тези "чантадии" обикновено са хора по гишетата и зад тях. ако някой смята, има излишък от хора на гишета и зад тях, да дойде да върши тяхната работа. Един ново назначен няма да започне с такава заплата, а ще започни с минимума който е под 600лв.

179

истина е

преди 6 години

В МВР НЯМА ЧОВЕК КОЙТО ДА СИ Е ЗАСЛУЖИЛ ЗАПЛАТАТА !!

178

Анонимен

преди 6 години

Важното е,че на чантаджиите растат,другите кучета ги яли.

177

Путев

преди 6 години

мале какви левенти, какви спортни осанки, какъв устрем е кодиран в снимката на статията!