375

Анонимен

преди 6 години

както и да го коментират... вижда се ДЕМОГРАФСКИ СРИВ !thank you... на демократите, нямате разлика със стря преди 89 год.

374

Анонимен

преди 6 години

Русенско варено, кучешка радост, консерви .... обичайна храна през соца.-------------------Хляб и сол, хляб и лук, качамак, чорба от сол и гореща вода - обичайната храна ПРЕДИ соца.През соца - нова панелка със смешни сметки за ток, вода и парно, преди соца - кирпичена къщурка без ток, водата - с кофи и кобилици от кладенеца, къпане 2 пъти годишно, в коритото, първо - децата, после- възрастните, в една и съща вода, доктор - само ако си на умирачка и имаш пари, за зъболекар да не говорим.

373

Анонимен

преди 6 години

А Господ тихо в ъгъгла стой. Невидян и самотен. Патосът с който се карате за идоли е зловещ...Вие сами си усложнявате живота...

372

до 381

преди 6 години

Не ти ли е неудобно да лъжеш. Забрави ли опашките за банани, задължителните съботници и бригади, решенията на партагеносе-задължителни за всчки и всичко, приоритета на съветските другари над българите, 20 г. чакане да имаш Лада, забраната да пътуваш освен в Великата и Необятна Съветска Страна......лъжец.

371

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо ДалиТи пък се радваш на луксозен затвор с по-голям двор и затова не разбираш че си в затвор:D

370

Анонимен

преди 6 години

След 20-30- години ще говорите същото за сегашния РЕЖИМ-раждаш се, работиш за да купуваш, умираш. Това не е ли режим?Не съм носталгичен пенсионер, просто така стоят нещата. По ми е интересно как учениците ще възприемат факта че сме имали царе като Симеон Велики и стигнали до Тиквоний Велики?Някой ще го обясни ли? (щото аз мога):D

369

Анонимен

преди 6 години

До ДалиВсе едно да сравняваш затвор със свободен живот и да се радваш, че докато си бил в затвора си бил ежедневно хранен. Само завършен роб може да бъде благодарен за веригите си.

368

Анти БКП-ДС

преди 6 години

Сегашните десетокласници са родени 2000 г. Мама и тати са горе долу 1980 набор. На *** им е спукана работата!

367

Дали

преди 6 години

Десетокласниците ще седят с учебник в ръка и ще четат за комунизма в апартамента, купен от баба и дядо през лошия соц за мама или тате, щото сега заплатите на мама и тате едва покриват текущите разходи!П.С. Соцът може да е имал доста минуси, но днес в никакъв случай не живеем по-добре!

366

hehe

преди 6 години

i kvo 6te komentiratte togava ne sa bili rodeni.. ili 3atova sa naj-udobni i ubeditelni 3a komentar. u4ete i gledajte kakvi sa kriteriite 3a istinnost

365

ЯСТРЕБИНЧЕТО

преди 6 години

До ИсторикАбе а ЯСТРЕБИНЧЕТАТА И ТЕ ЛИ СА ИЗМИСЛИЦА!!!?????!!!

364

СатаНАТО™

преди 6 години

До Gogo до сатаНАТОВ селото на майка ми през соца имаше 3 ресторантаа, сега са останали само следите от набезите на "братята" и пустеещи къщи.----------------------Обвиняваш ли някого за това или сега са ти малко ресторантите?

363

Пърдон

преди 6 години

365 пише до 366!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

362

Не се научихте

преди 6 години

и няма да се научите!! 366 пише до 365??? Абе тук има 30 изтритити коментара бе!!! Това да не ви е ЧАТ???

361

Историк

преди 6 години

Както е известно комунистите завземат властта чрез преврат осъществен от малобройна, но вярна парамилитерна русофилска шайка с помоща на съветската окупационна армия и обявяват диктатура на пролетариата, което по същество е чист фашизъм и което е първата голяма лъжа, че самите комунисти са жертва на фашизъм !Затова не случайно историците твърдят, че преди Комунизма друг Фашизъм не е имало !

360

Анонимен

преди 6 години

Безброй са престъпленията на комунизма и трябва да се изучават непрестанно от 1 до 12-ти клас. Който се опитва да забрави позорните страници от историята си е обречен да му се случат отново. Затова трябва да се учат престъленията на тоталитарния режим. Помня, материалната и духовна мизерия беше пълна + пълно подчинение на чужда държава.

359

Анонимен

преди 6 години

До Не вярвамФашизъм в България не е имало до 1944 г. След това го има за около 45 год.

358

Анонимен

преди 6 години

А дали ще пише в какво имение живее синчето на Цецка Цачева в Америка, въобще всичките дечица на власт имащите в днешни дни. Историята никога не е била сред любимите ми предмети защото е пропита с лъжа и нагаждане. Напълно ненужно пълнене главите на подрастващите с минало което преработено през призмата на някого си.

357

Историк

преди 6 години

Коминистическия строй за завзелите властта с помощта на окупационната съветска армия русофили в България беше само подходящ трамплин за последвалото по-късно от самите тях предложение за сливане с големия брат - Съветския съюз !В това се състои и най-голямото престъпление на коминистческия режим, което няма аналог в Българската История и което остава непростимо за вечни времена !

356

Не вярвам

преди 6 години

Ще коментират ли фашизма и жертвите му?