40

Анонимен

преди 6 години

Коментар 36 и 39 казват неприятните истини...

39

Додо

преди 6 години

пише главната редакторка на Дойче Веле Инес Пол.==========ЯСНО!

38

Анонимен

преди 6 години

Появата на Тръмп показва, че трябва да се уповаваме на здравия разум и да търсим същзници със здрав разум, а не феминистки измишльотини, които съсипват страната ни. Тръмп би бил силен съюзнник, стига да види в тебе рационален, мислещ, действащ и работрещ човек. Ако види надут феминист с *** - флуиден ген, изобщо няма да ти обърне внимание. Защото знае, че работа не вършиш, а само консумираш фондове, изработени от друг. А тръмп е чувствителен към такива - спира им кражбите и ги рита.

37

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 30,Да а където продадоха само на СА оръжие за 100 милиарда. А, че се повдигна въпроса за ново ядрено превъоръжаване?! Нищо добро не чакайте от страна която въоръжава друга страна. Русия същата работа тя изнася 23%,а САЩ 33%, Китай Германия и Франция с около 5%.

36

Анонимен

преди 6 години

Феминистките мразят Доналд Тръмп. Но те мразят всичко и всички. Дори по - между си се празят повече, отколкото мразят успелите мъже. Опитват се да се държат, сякаш имап повече тестостерон от Майк Тайсън, но нямат и затова им се получава изкуствено и нелогично. Понякога мразят и себе си. Често при това. Няма нищо учудващо, че мразят Тръмп. Тръмп не е агресивен, само знае какво може. И прави нещата дори по - меко, отколкото би могъл да дейстъва без последици за него.

35

Анонимен

преди 6 години

Ами като не искате гей паради истамбулски конвенции и да просите пари от Брюксел покажете им среден пръст на Брюксел бе! Какво можете да произвеждата - коли, техника, технологии, какви пазари имате, къде изнасяте. Или всичко ви е внос от ЕС а изнасяте само миячи и проcтитутки за Западна европа и икономиката се крепи единствено на еврофондовете, а ганюфци? Нали искахте да живеете като на запад, като богатите колониалсти с 300 г колониална история...

34

Анонимен

преди 6 години

Китай е най-големият клиент на Рияд, а като се вземат предвид споразуменията на Китай с Нигерия и Русия, Пекин може спокойно да спре да купува петрол от Саудитска Арабия, ако Рияд продължава да настоява за плащания само в долари. И това ще бъде краят на петродолара.

33

Анонимен

преди 6 години

Появата на Тръмп показва, че трябва да се оповаваме на собствените си сили в Европа и да ускорим изграждането на справедлив, единен и проспериращ ЕС.

32

Живанши

преди 6 години

Отварял работни места? Айде бе. Това са заеми които надуват пордения балон. След като няма кой да купува това което произвеждат ще пуснат безславно кепенците.

31

do 18

преди 6 години

tramp e kukla na konci ;;;darpani ot izrael ! cialata bankova sistema na amerika e na izraelcite ? zashto prizna erusalim na tiah ?

30

Анонимен

преди 6 години

До 30Епъл отваря хиляди нови работни места в САЩ...Благодарение на реформите на Тръмп!Американските ТРАНСНАЦИОНАЛНИ компании диктуват развитието на световната икономика..Искам да ни "съсипват" и нас така!С мириарди нови инвестиции...и национална гордост!

29

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ще съсипе САЩ и затова руските агенти го хвалят. Иначе, неговото "управление" е пълна катастрофа.

28

Анонимен

преди 6 години

Не, по-добре е да покорим нов континент, да избием местното население и да обявим лева за световна валута - само така можем да се опрвим, с Брюксел не става.

27

Анонимен

преди 6 години

До 26Да опитаме по твоя начин тогава!С мощни гей паради, и истамбулски конвенции да изпросим още пари от Меркел!

26

Анонимен

преди 6 години

Кога? Много е просто - трябва да открием нов контитент богат на ресурси, да избием стотина милиона от местното население за да си създадем достатъчно място за нас, после да си докарваме роби от африка да ни работят 200 години за да построим капитализма и после да обявим лева за световна валута и петролът да се търгува само с левове, който не е съгласен го бомбардираме и тогава ще ги задминем дори.

25

до 24

преди 6 години

Циркаджиите са в Брюксел и Берлин!Има и у нас!

24

Анонимен

преди 6 години

Тръмп или Обама, републиканец или демократ - все тая! Всички американски президенти са кукли на конци, управители на казиното (машинката за пари) наречена САЩ. Приемат и изпълняват заповеди на масони и илюминати.

23

Анонимен

преди 6 години

Циркаджия.

22

Анонимен

преди 6 години

Известна доза "здравословен егоизъм" само помага за запазването на една нация!Стремежа в Европа за заличаване на национални граници, и претопяването на европейските народи в аморфна маса от послушни слуги на индустрията и финансите - рано или късно ще доведе до граждански войни на религиозна основа!

21

АНТИ

преди 6 години

Как ще ги стигнем американците?Че и задминем, кога?Другари, уважаеми дами и господа,направо се чудя как е възможно това?