142

Анонимен

преди 6 години

Меркел към Борисов:- В социалните мрежи се пише, че в България са дошли много сирийци, а чувствам често само руска реч !?Борисов:- А, Ангела това са руски бежанци, вече 300 000 парчета от тях изхранваме. Бягат от Русия като от война !

141

фейсбук

преди 6 години

До АнонименКарбовски към Меркел-Драги европейци и ти Меркел.Всеки ден ни внушавате колко добре сме в клуба на богатите.Но най-богати с ваша помощ станаха олигарсите и политиците.Тяхното послушание към вас ни превърна в умираща нация без деца,бъдеще и самочувствие.И вие,госпожо сте безпринципен съучастник в тези процеси. Без уважение:/п/

140

Анонимен

преди 6 години

до 140:Ние живеем до Рускотурската империя, която повече от 6 века всячески се е опитвала и оптва да ни асимилира и претопи !

139

Анонимен

преди 6 години

И южна Европа и източна Европа са в лошо икономическо положение,защото монополите ги ограбват,а не им дават възможност да се развиват самостоятелно,със своя собствена икономика,включително и държавни предприятия.Вече и вода не им дават да пият от тяхната собствена вода!!!!!!!!!!!!Скоро и за въздуха ще им искат пари!

138

АНТИ

преди 6 години

Ние живеем между 2 империи - Русия и Турция.За добро или лошо, всеки да си прави изводите.

137

Анонимен

преди 6 години

Меркел към Борисов:- Изгони кремълската пета колона и България ще стане Швейцария на Балканите иначе ще си остане васал на архаична Русия и братушка с Чечения !

136

Анонимен

преди 6 години

Ле-ле, наш Боко как е застанал на снимката и как гледа татнте (тетка) Меркел ...Като че ли, ей сега ще и забие два тупаника. :)

135

кенефцедес

преди 6 години

Кулминацията ще дойде след около 20г. След 50 пък изобщо тая територия почти няма да се населява от българи.

134

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 130"България ще стане Швейцария когато се изкорени русофилията !" ...... И коренът на русофилията ти го посадят отзад, по-дълбоко. :)

133

Анонимен

преди 6 години

Меркел към Борисов:- Изгони кремълската пета колона и България ще стане Швейцария на Балканите иначе ще си остане васал на архаична Русия !

132

Анонимен

преди 6 години

"Приветствам инициативата на премиера Борисов ..." Т.е. доволна, че ББ слушка какво му се нарежда от Брюксел."Ангела Меркел похвали освен това охраната ..." Ами, те нали затова идват или да похвалят, или да му "набият канчето" на Боко."С него тя е обсъдила и ... отношения с Китай и нуждата от единни европейски позиции. А, това си е същината на разговорите да му набие канчето за самодейните изпълнения във външната политика.

131

АНТИ

преди 6 години

България се обезлюдява.На какво разчита българина днес ?Докато си изплати кредитите Ганюи виж - живота му е минал.

130

Анонимен

преди 6 години

Меркел към Борисов:- Изгони кремълската пета колона и България ще стане Швейцария на Балканите !

129

Анонимен

преди 6 години

До ццКогато ЕС ни доведе до упадък и мизерия,до демографска катастрофа и умиране на страната,поради липса на работа и средства,до диктатура и страх,до васално положение на турците,ние имаме право да защитим страната си и не сме длъжни да спазваме всякакви безумни приумици на всеки който е решил да си прави гимнастики на българския гръб,без значение дали е някой олигарх или политик.Ние имаме право да се опитаме да спасим страната си с всякакви средства!

128

бай ПЕТКО

преди 6 години

Каквото и да са си казали, ние простлюдието, няма скоро да научим, чак като отново ни отънее джоба отчасти ще разберем. Народа има една пиперлива поговорка ... да ти е..ба пу.(ката като ми умре дядо..вия .. ! И на тях ще им дойде времето. Да знаят, че незаменими хора Н Я М А !

127

Анонимен

преди 6 години

Меркел:"Ся ти ще блокираш трафика на турски(руски) газ през България към Европа, за да мога аз да правя пачка от Северен поток 1 и 2 и да имам одобрението на германците, а българите да *** без пари и здравни услуги в мизерия и корупция"Борисов:"А аз какво кяря"Меркел:"Квото досега, можеш да ги грабиш тея българи и никой няма да ти се кара или да ти прави цветни революции"

126

цуа

преди 6 години

До Анонимен 130Демек-никога!

125

Анонимен

преди 6 години

Властта била по сладка от е...анвето. но тия двамата - баба цола и младият пуяк могат само да си спомнят за второто

124

Анонимен

преди 6 години

България ще стане Швейцария когато се изкорени русофилията !

123

Анонимен

преди 6 години

Цялостната доктрина на глобализма залага на политика тип опит-грешка и к'вото стане-стане.Всичко това подплатено със солидна доза празнословие.Няма морал, няма логика, нито Бог, нито дявол, ако оцелее една нация, оцелее-естествен отбор.