10

Край

преди 6 години

Само неуки хора могат да плюят по българската медицина. Днес разбрах за познат починал във франция от рак на дебелото черво. Рака е нелечим в света. Та идиотския въпрос - що за скапана държава го задай на ***. Остава и политиците да са ти виновни.

9

Анонимен

преди 6 години

Жалко за жената, мир на праха й! Аз също смятам обаче, че парите, събрани за лечението й е по-правилно да бъдат дарени на някой друг, нуждаещ се от лечение, а не да седят блокирани за децата й. В крайна сметка това са чужди пари, събрани с цел лечение. Може да се направи допълнителна кампания за подпомагане на семесйтвото, но събраните пари могат да спсят нечий друг живот!

8

Анонимен

преди 6 години

Ужас. Горката жена. Да почива в мир. Кураж на семейството й. Не разбирам защо в България здравеопазването е на такова ниво, че ако опазил Господ нещо стане само лечение в чужбина може да те спаси? Що за скапана държава?! Емигрирайте докато сте млади и никога повече не се връщайте - може би ако това семейство беше в бяла държава майката все още щеше да е жива.

7

запознат

преди 6 години

медицината е бизнес много по-голям от проституцията, наркотиците и оръжията взети заеднозащо след като (а може би поради това), че медицината се развива толкова много болните стават още повече?

6

33

преди 6 години

Тези неизползвани пари трябва да отидат за лечението на друг болен човек. Нали за това са ги дарили хората? А не, за да могат децата на тази жена, да си купят дрешки и кола на старо, като станат на 18 години. Възмутен съм!

5

???

преди 6 години

30 хил. евро, за една разходка до Германия?! Наливайте балъци, айде юруш на Фейсо. Има още чакащи.

4

шоп

преди 6 години

Един беше казал, че вазектомията е безплатна, ама и връзването на тръбите трябва да е така. Шведска му работа, свикнали да реват и други да ги издържат.

3

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости жената!Сега най-важното е да се помага на бащата в отглеждането на дечицата!

2

Турк.

преди 6 години

Фармацефтиката пребори Велка !!!Не се оставяйте в ръцете на бялата легална мафия !!!Ракът не се преборва в болници !!!

1

Крис

преди 6 години

Мир на праха на жената.... и дано дечицата и да имат късмет.