12

Joko

преди 6 години

Сегашната позиция а Перуката му дава сериозни предимства в преизборната борба. Бърка в чувалчЕто и раздава обществени пАри налЕяво и надЕсно. Чичовото няма такъв инструмент за въздействие.

11

ех този кокал

преди 6 години

От 3 месеца има публична предизборна кампания за избор на нов БФС президент. Тези които не са в управлението се дърляват, а перукан си обещава на лично, и раздава за да го изберат. Та който държи кокала и раздава парченца от него, ще сполучи.

10

Анонимен

преди 6 години

ние от винпром пещера също го пдкрепяме

9

тото

преди 6 години

какво е постигнал до сега Боби михайловтрябва да се срамува.. мошеници

8

безпартиен

преди 6 години

Какви са възнагражденията за членовете на УС или както се нарича там ръководството на БФС?Нито един журналист не пита,а това ще е и основния мотив да се натискат за шефове в този и който се сетите друг спорт.

7

Анонимен

преди 6 години

Подул се е в мутрата *** и пияницата проста.

6

Анонимен

преди 6 години

Goljana mutra milionir krepi dr mutra topeto bg fudbol go nama

5

they call him skunka

преди 6 години

Левскар съм. Всеки, който е бил роден или е бил вече разбиращ индивид, няма как да няма симпатии към невероятните качества на Михайлов като вратар.Кому е нужно да замениш всенародната любов и признание, за да се ДОНАЛАПАШ с мангизи, които така или иначе вече са налице. Точно той е причината чичо Венци да върти тотото,една база за толкова години,по - зле българското първенство не е било НИКОГА.Проблемът е, че и Пенев не е цвете за мирисане.Тясно обвързан със СИК и ВИС,които му взеха паричките...

4

Перуци

преди 6 години

Само силния ветър мое да му бутне перчема.

3

децата ви гледат

преди 6 години

Българския футбол дължи стабилния си статут до голяма степен на купонджията . Жалко само че това е на дъното. Боби може да го гътне само нещо което е повече от литър , не по малко от 45 градуса и пак не е сигурно , щото приятелите ще го държат от двете страни.

2

Киро Гела

преди 6 години

В БГ футбол всичко е прекрасно , така, че няма нужда от промяна.

1

д

преди 6 години

Каквото каже Ахмет Доган .