132

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ се финансира и подкрепя от американците и западните служби(на Англия, Франция и САЩ).Кога ще го разберете, селяни прости?

131

Анонимен

преди 6 години

сащ накрая станаха ***.

130

za Syria

преди 6 години

Асад е единствен и законен президент на Сирия.Бог да пази България и Русия.

129

za Iran

преди 6 години

В Иран няма да мине цветната революция, свикнаха ли американците?Иранците са умни хора, те не искат страната им да потъне хаос, кокто стана в Сирия и Либия.

128

за Иран

преди 6 години

Иран е велика държава, бивша персийска империя.Защо Иран да нямат влияние в региона?Или САЩ предпочитат радикалните уахабисти, терористи и ислямисти от Саудитска Арабия???

127

за Сирия

преди 6 години

Башар Асад е законен президент на Сирия.Кога ще свикнат американците??

126

seira

преди 6 години

"ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА СВЕТА", КАКТО НЯКОИ ГИ НАРИЧАТ, НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ СЪГЛАСЯТ С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА И ОТНОВО СЕ ГОТВЯТ ДА ПОРОБВАТ ИЗТЕРЗАНИЯ СИРИЙСКИ НАРОД!"УЖ ДЕМОКРАТИТЕ" НЕ МОГАТ ДА ПРИЕМАТ, ЧЕ СИРИЙСКИЯ НАРОД ИЗБИРА И ПОДДЪРЖА ПРЕЗИДЕНТА АСАД И ВОДЕНАТА ОТ НЕГО ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ПОЛИТИКА!В КРАЙНА СМЕТКА: "ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИ!", КАКТО КАЗВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НИКАКВИ ВМЕШАТЕЛСТВА, НА КАКВАТО Й ДА Е ЦЕНА НЯМА ДА УСПЕЯТ В СИРИЯ, ЩОМ НАРОДНАТА ВОЛЯ Е ИЗБРАЛА АСАД!АМИН!

125

Kr

преди 6 години

сащ - окупатори

124

Proroka Oleg

преди 6 години

съжалявам обикн.хора в САЩ.........след време никой няма да иска да ги чува и вижда. политиците им са мръсни копилита , жадуващи за война и смърт. американският елит а и европейският са рептили а не хора - казвам го не защото искам да раздувам идиотщини а защото няма как нормален човек , мислещ за нацията си и Земята като цяло да върши такива дивотии - да подклажда войни, да създава ИД, да сее смърт и глад. Няма как да си човек - трябва да си извънземен без емоции, без любов и състрадание.....

123

За126

преди 6 години

Ще прави компания на Янкулович в някой сибирски санаториум:)

122

За 125

преди 6 години

Ако същото се приложи към терораша, то същата мигом ще потъне в земята и на нейно място ще има само море за да изчезне спомена за азиатските диваци и зверствата им!

121

въй

преди 6 години

братушката Асад скоро ще избяга в братски Сибир

120

мдааа...

преди 6 години

Краварите нама да се спрат докато не подпалят целия Бл.Изток.Те са като вампирите - хранят се с чуждата невинна кръв, болка и страдание, но ще настъпи ден, когато провидението ще им потърси сметка за всичкото зло, което са сторили и тогава те самите ще пропищят от ужас!

119

Shark

преди 6 години

Да се чете - Американската армия остава в Сирия до укрепването на ИД чрез сваляне на законно избрания президент Асад.

118

хахаха

преди 6 години

А питахте ли Путин?

117

Анонимен

преди 6 години

Това новина ли е? Че те досега къде не са останали?

116

Анонимен

преди 6 години

До 116Спокойно бе кeлеш.Много рано си се прибрал от училище ?

115

До 118

преди 6 години

То и у нас никой не ги ще, освен техните агенти набутани на ръководни постове в държавата, платените от Сорос клакьори и някои индивиди от младото поколение с промити мозъци.

114

Анонимен

преди 6 години

Американската армия остава в Сирия до свалянето на АсадНевероятно нахални, много нагли типове са тези кравари!К`ъв го дирят в Сирия натрапниците, че и условия поставят?!?Плъпнали са по целия свят да се натрапват, да изнудват и да нахалстват световните разбойници....

113

Анонимен

преди 6 години

Окупаторите искат да са на всякъде по всяко време ама нема как да стане. Освен у нас никой ги не ще, те са рака на света в момента. Само с хирургичен нож, химиотерапия и силна радиация ще изчезнат от тази земя.