99

clown007

преди 6 години

Хахаха...другарката Нинова е с КПД (коефициент на полезно действие за незнаещите) по малък и от това на парен двигател...важно е да се вдига пушилка и да се имитира загриженост за електората.

98

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

97

BG

преди 6 години

Те си мислят че като спечелиха с Радев ще спечелят пак !И Воля да бяха на балотаж с мъж щяха да спечелят срещу жена която не е харесвана ама БСП са наивници

96

:))

преди 6 години

До Я па ти...Абе ти като си" свидетел" що не докажеш с съда ,че герберите са крадци? Свидетел бил..А тояга де!----------------------Това твоето е несериозно! Не ти ли се струва, че и никой неможе да докаже обратното, м?

95

Анонимен

преди 6 години

Като е толкова маловажен този вот, защо скачате като попарени бе, герберуги? Или без тролски хонорари ще умрете от глад? Много гражданска активност, много нещо да отбранявате парите на крадците!

94

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 95 Абе ти като си" свидетел" що не докажеш с съда ,че герберите са крадци? Свидетел бил..А тояга де!

93

Анонимен

преди 6 години

Борисов с клетва на сърцето в Европа:"До три години край с корупцията".Е сега на вашия гуру ли да вярваме,който признава пред цяла Европа,че има корупция,или на вас,които като комунист пред разстрел повтаряте,че такова животно нема.След 3 години ББ ще я пребори,защото тогава ще секнат еврофондовете и вече няма как да се корумпирате.А до тогава кой взел,взел.

92

Анонимен

преди 6 години

Цялата герберска шайка/определението не е мое,така ви нарече един от вашите/е скочила на амбразурата да защитава корупцията,без която не могат.Тя е слънцето и въздуха за всяко гербераско същество.

91

До 94

преди 6 години

Василев,КТБ я фалираха трите прасета,а сети се кои са те.

90

анонимен

преди 6 години

работа на опозицията е да внася вотове няма да минат защото нямат достатьчногласове ама тези които пишат против опозицията да ни разкажат как живеят добрели че чувстват в нато и ес ние сме прости и стари и не може да се ориентираме

89

:))

преди 6 години

До възмутенДнес разбрах, че в Англия прозорците на частните къщи дори се мият от общините! Задължение на общините да се грижат са общественият уют! Е това ако не е вид социализъм!? А Герб кат са толкова време на власт що навсякъде в БГ е толкова мръсно, неуютно, .... ,м ?

88

Анонимен

преди 6 години

Определено е отговор на народа,но за съжаление няма да мине.Управляващите,заедно със своите сателити така са се окопали във властта,че лесно няма да я дадат.А иначе всички сме свидетели как се крадат огромни средства от обществени поръчки,как се дават на свои хора и роднини и как народа мълчи и не смее да се обади,защото не знае дали ако надигне глас утре няма да бъде уволнен.Тъжна картина на отчаян народ,който се самоубива вместо да се бори.

87

:))

преди 6 години

До ДидиДа ти седят мръсни, гОсподарке! :)) На вас от ГЕРБ всите българе са ратайчета ли?

86

възмутен

преди 6 години

Социализма е идеология на корупцията. Те затова не дават определение на корупция по медиите за да държат народа в неведение.

85

Калеко Алеко

преди 6 години

И саботаж, и стремеж .... и сърбеж ..... и всичко останало ... !!!

84

Диди

преди 6 години

Аз на тази не бих и позволила да ми измие чините, тя иска държавата да управлява.

83

М, да ...

преди 6 години

До ANONIMENИма обаче вече проблем-корупция, нали или... ? Е проблемът трябва да се разреши! Вечи никокво значение няма кой го е създал! Така небива да продължава! пп. то е като болест която вече съществува!

82

Анонимен

преди 6 години

Само при БСП няма корупция... Те просто си крадат без да им мигне окото...Лъжци и манипулатори... Чумата за България!

81

грозница

преди 6 години

Тази *** обича да стои пред камерите. Ще я показват по цяла европа. Хората ще казват "Това е една Българка". Мен ме е срам от нея. Друг път БСП да си изберат по-привлекателна жена. Вижте руснаците, все гледат да покажат някоя по-засукана мома. Нищо че средната рускиня у като караконджул.

80

Врачанин

преди 6 години

Съботаж та дрънка.