16

до 14

преди 6 години

Вчера нищо не е излязло. Агенция по вписванията пуска регулярни статистики за какво ли не на всяко тримесечие. Не знам какво преувеличавате с имотите. Цените в момента са крайно неизгодни, но тук таме може да се намери нещо добро. Купуват хора с добри заплати, които биха изплатили кредита бърсо (6000+лв. месечно на домакинство). Ето го линкът:registryagency.bg/bg/registri/imoten-registar/statistika/

15

Жоре от Младост 5

преди 6 години

Пускам оня ден запитване за едно апартаментче от 88 квадрата в Младост 4. Брокерчето ми отговаря- 110 хиляди евра е цената, 8900 евра за паркомясто, но 50% трябва да е самоучастието и работят само с две банки...т.е те ми определят от къде да взема кредит. И да съм побързал, че почти не останали апартаменти за продажба...Викам мерси много, но за тия пари има офери за кондо в Маями...Лудост братя цари в момента...лудост невидена :-)

14

pepe

преди 6 години

Вчера излезе ОФИЦИАЛНА и много важна статистика на АГАНЕЦИЯТА ПО ВПИСВАНИЯТА, само дето не я казаха по никакви новини за жалост.Та 2017 година е имало по-малко вписвания на имоти от всички предишни години та стигаме до 2010, когато се беше пукнал имотния балон и никой не купуваше.ТОВА Е ФАКТИЧЕСКАТА ИСТИНА!!Останалите неща как всички купуват и цените трябва да вървят нагоре са абсолютни брътвежи.Сега в квартала се опитват да ми продават гараж за 20к Евро, е няма да стане просто!

13

Анонимен

преди 6 години

Вие се смеете, но имам жилище на последен цял етаж с прекрасна гледка към Витоша- реших да го дам под наем (отивам да живея на вилата в полите на Витоша). По 3-4 огледа на ден имаше, а наемът е 2500лв. месечно. За седмица го наеха млади хора (самолетен техник и приятелката му- в моята IT сфера е). Имах наследствен апартамент в центъра на София- преди година го продадох буквално за 2 седмици. Качествените имоти се търсят, има кой да купува. Боклучавото строителство е за сeляндури в IT сектора.

12

Анонимен

преди 6 години

балонът се надува с повод и без повод, купувайте балъци скъпи и надценени имоти, а това че качеството на живот в София и за *** на зеле не става?!? мръсен въздух, убийства, лош транспорт и инфраструктура от миналия век, недостатъчно детски градини, високи и надути цени, мръсотия до шия и т.н.

11

одоД

преди 6 години

Има нещо гнило, двустаен 60 хилки в евро, тристаен 100. Значи за една стая и един *** отгоре плащаш 80 хил лева?

10

Понти

преди 6 години

...а т.н. брокери са абсолютно излишно звено. Чудя се кой и защо им плаща?! Намираш собственика/строителя и отсвирваш жалкия комисионер! Да не говорим, че може да спазариш и по-добра цена с парите на масата...

9

Daniboy

преди 6 години

Втора статия, която ни обяснява как имотите ще тръгнат рязко нагоре заради някакви 6-месечни спорадични посещения на евро-чиновници. Абе, измислете нещо ново Примерно как европейците напират към бг столицата или как София се превръща в притегателен център за международни компании. Разнообразете, защото това лятото свършва и трябва нова глупост да мислите. Може би дотогава ще се радваме на бейби-бум.

8

Понти

преди 6 години

Хаха това е смешно! Т.н. еврошефство ще свърши безславно това лято. Какво значи ттова? Че лукс-имотите ще поевтинеят ли? Къде ги намирате тези информации? Това и за *** не става!

7

До 5

преди 6 години

Името ти Селянин ..добре си си го избрал Пише се София и рядко а не Софиа и редко А скапания вестник ше оцелее и без теб ***

6

Анонимен

преди 6 години

Вместо да се радва ,че икономиката расте и се правят пари и се откриват работни места ...то тръгнало да хейти ..

5

До 3

преди 6 години

Брокерче мамино сладко, ше ти секне сега далаверката и комисионната резко от воле, по-големи лишеи от брокерите на недвижими имоти НЯМА!!!

4

До 2

преди 6 години

Балона ще се спука ,който има пари тогава ще купува а когато икономиката тръгне да расте пак ше продава и отдава под наем ...а ти пак ше си си същия мишок ..истината боли

3

Анонимен

преди 6 години

Форумните мишоци ,освен да се плюнчат зад компа и да злобеят за друго не стават

2

Анонимен

преди 6 години

Българските мошенници само си търсят повод да вдигат цените, този балон скоро ще се спука.

1

Брат Вурст

преди 6 години

Хайде сега продайте си нивите и "инвестирайте" в имот в София. В събота и неделя, ще можете да си ходите "На София".