71

М

преди 6 години

Не бащата е донесъл пари , друг баща на 4 деца - четете по-добре.

70

Шопо

преди 6 години

И да спре конвейра за чавета...

69

Анонимен

преди 6 години

Ако беше останала само с 3 деца, родини преди да се разболее и да я напусне мъжът и, щях да и съчувствам. Горката, нещастна съдба имала и т.н. Ама мъжът ти да те напусне, да не работиш, да живееш с децата си в пълна мизерия и да продължаваш да раждаш?! Ама извинявайте, как да и съчувствам и за какво? Един презерватив струва под левче...

68

Илф

преди 6 години

Докога мързеливи те и мръсни *** ще реват за помощ. Човек с мозък в главата си, след като няма пари и покрив над главата си не прави толкова деца, а като иска да и е уютно, ще си почисти и прибере дома които обитава, за това не са нужни средства. В репортажа видях пълна мизерия, защо е допуснала това. Бащата болен, а и занесъл голяма сума, откъде ги е взел болен от рак човек? Тук има *** номера, а като е болен, това дете дето ще се появи дали всичко ще е наред с него? Не и вярвам.

67

Анонимен

преди 6 години

очевидно е , че тая май не я слуша много главата, тъй че не съм обнадежден какво ще последва сега. Няма разумна жена, която да продължава да се плоди като kрава, при положение че живее в този мухлясъл прогнил коптор и няма мъж. Казвате да и събираме пари, да и помагаме... Хубаво, но не е ли по-правилно направо да и се отнемат децата и да се дадат на приемно семейство? Така биха постъпили във всички цивилизовани страни

66

до 69

преди 6 години

Не е въпроса в това да не ражда. Останала е самотна майка с три деца. Мъжа й го няма. Ми просто не правиш повече деца след като не можеш да ги гледаш. С кой акъл очакваш трето, та даже не е от мъжа ти?! Ей за това е цялата тая помия която се изля по нея. Ако бяха само тези три дечица всичко щеше да изглежда по друг начин. Не виждам защо се изумявате на коментарите - тази е просто една ***. Всичко друго, но не и майка!

65

Анонимен

преди 6 години

Познавам деца от самотна и бедна майка и всички те пораснаха стойностни хора и не тежат на никого. А тези с богатите родители, половината станаха ***. Та по полека с изказванеията: ако нямала пари да не раждала.

64

до 66

преди 6 години

Правилно! Утре още един ще дойде да й надуе корема и пак ще я гледаме да реве по телевизиите... Как така оставаш самотна майка, ама продължаваш да се плодиш като... от чужди мъже?! Айде защитниците, кажете нещо?!?

63

Аз

преди 6 години

До някой27-тя бавно равиваща се ли е,че държавата ще и помага да се предпазва?Айде стига с тези номера,държавата не и е виновна,че не може да си котролира нагона .То сърбеж,то чудо!Такива ме вбесяват!!!

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Пропускаш само една подробност, че е забременяла с последното след като вече уж е била самотна майка и мъжът и ги бил напуснал за да се лекува.

61

Анонимен

преди 6 години

Бах ти простия народ ... Родила е децата докато има мъж !Синът и е отличник и само в държава като България може да е "нещастници без бъдеще " - 59 коментар.Жената си е плащала кредита , гледа си децата , дали си затваря краката не е ваша работа .На някой от вас майките е трябвало да си ги затварят на времето , *** на !

60

Анонимен

преди 6 години

Казвате, че тая била героиня...ха, че тя си е направо гола вода спрямо онази Компирката, дето имаше май 20 и не им помнеше имената. Та на това ли му казвате отговорен родител? Не работят, но всяка година раждат. Похвално!

59

Щерю

преди 6 години

Ха така!

58

до 59

преди 6 години

За каква завист говориш Никой за нищо не и завижда. Тази по-скоро да я ожалиш отколкото да и завиждаш. Хората се възмущават и то с право, че това и развързва ръцете и нейните и на други като нея да продължават безотговорно да раждат и да смятат че някой, най-малкото държавата е длъжен да им помага да си гледат отрочетата. Никой не пита колко е учила, колко трудов стаж има, колко осигуровки е внесла и колко данъци е платила. Само се плодят и се множат и после реват. Иначе да са живи и здрави.

57

до 59

преди 6 години

Каква злоба бе?! Виж й физиономията на тая - на умствено изостанала! Четвъртото дете дори не е от мъжа й! Разболял се мъжа й и го заебала понеже не може да плаща! На това ли да се злобее и завижда? На една.... дето не може да си затваря краката и създава нещастници без бъдеще? ***!

56

Аз

преди 6 години

Добре де,след като живее в мизерни условия,няма съпруг ,няма доходи,да попитам,защо ще ражда толкова много деца?Би трябвало да е наясно,че с появата на всяко следващо дете,тя наказва по -големите.Трябвало да се спре още след второто.Имаше по нова година едни ***.ли с 15 деца дето се окайваха.Аз пък не искам моите данъци да отиват от пусто в празно с такива неосъзнати създания с то нямат спирачки и се възпроизвеждат на конвейр.

55

Анонимен

преди 6 години

Мале, мале каква ЗЛОБА, българино!!! Ето затова си заслужаваме съдбата! Докато гледаме в чуждото канче и завиждаме на малкото на ближния си така ще е! Не ти е виновна държавата злобен, алчен, двуличен народе!

54

Анонимен

преди 6 години

то друго не се и очакваше.. догодина ще чакам друга статия как 6-то е на път а тя пак няма.. все пак е само на 31 има време още бол да ражда..Някой не се сети да изпрати пари за стерилизация??

53

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Тука много хора завиждат, защото те самите не искат да работят.

52

Анонимен

преди 6 години

Значи така се правело. Теглиш кредит, раждаш няколко деца без да имаш възможност да ги гледаш, после ревеш по всички телевизии, че си бедна и цялата държава почва да ти помага. Разбрах! Пък аз си мислех, че трябва да се работи, да се внасят осигуровки, да си отговорен спрямо децата си... явно съм в голяма грешка. Добре, че е тази да ме светне как се прави. Още утре напускам работа и почвам да раждам всяка година.