58

RE: Русофоби

преди 6 години

Нищо сега ще внасяте газ от Турция, пак руски, но с по-висока транзитна туркиш цена.Миналата година просехте ток от Румъния, и тя ви отказа, просихте от Турция.Щото нямаме вятър и слънце зимата.Всички които пишат в защита на турските интереси и не искат България да има самостоятелна енергийна политика, са русофоби и туркофили.Предатели! Проклети да сте. Хората горят в домовете си от невъзможност да си плащат ток. Самоубиват се и умират от студ.Вие не сте българи, не сте човеци!

57

Анонимен

преди 6 години

Абе "приятели" форумци - ами тя цяла Европа , целият ЕС е почти на руска газ , от Турция до Испания и Англия и развитите европейски държави Германия, Австрия, Италия и др. искат още руска газ за да развиват икономиките си . Това е най ефтиното и екологично гориво за сега. За това там има и стандарт , а ния отидохме зад Африка .

56

Боби

преди 6 години

"Прав си. Защо ние българите трябва да плащаме за нов газопровод само защото Путин иска да заобиколи братска Украйна."Путин ЗАОБИКОЛИ Украйна от СЕВЕР и сега го прави и от ЮГЕдинствения въпрос е Искаме ли да спечелим пари от това или не?пп Ако БГ законодателство позволяваше Тръбопровода на БГ територия да е 100% Руска собственост Рашките да са го построили и забравили а ние да си цуцаме трнзитните такси(Технологичните такси ще си останат за РФ техен си е тръбопровода)

55

Асан Кьоравио

преди 6 години

Нас газ ни не требе ! Имаме си хасфат...

54

Анонимен

преди 6 години

Категорично никакви руски патоци през България. Точка.

53

Анонимен

преди 6 години

Украйна, която се освободи от руския гнет, както България от турско владичество, е брат по съдба и като такъв естествен съюзник и транзитна страна на руски газ.

52

Б.Борисов

преди 6 години

Никaкви гaзпроводи,никaкви AЕЦ,никaкви зaводи,сaдете кaртофи,гледaйте овце,товa е бъдещето!

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53Прав си. Защо ние българите трябва да плащаме за нов газопровод само защото Путин иска да заобиколи братска Украйна.

50

Боби

преди 6 години

До Анонимен 53Защо тогава Украйина със Зъби и нокти се стреми ГАЗът да минава през нейната мрежа? Защото това са директни приходи в бюджета. Милиарди $ на година

49

Анонимен

преди 6 години

На България нови газови потоци към Русия не и трябват. Путин да си завре газта отзад.

48

Анонимен

преди 6 години

До 51: Авторитета на Москва е Страхът . Затова всики бягат от Русия - като от чума !

47

Кротко

преди 6 години

Наглата пропаганда срещу БЪлгария в Русия цели завинаги да се смачка авторитета на Москва в София.Подобна там терористи правеха срещу най братския народ на Москва Украйнския..Ползваха пси активни наркоспец добавки тровещи гражданите на Руската федерация придружени с активно пси препрограмиране. Благодарение на Български език излекувахме техен виден екперт за пет минути..

46

Анонимен

преди 6 години

Като през 2006г когато посред зима любимите ти ушaнки ни оставиха без газ ли?"Без газ тогава ни оставиха любимите ти крадливи укри.

45

Това муле

преди 6 години

на снимката от руския конезавод ли е?..ха.ха

44

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГрешка - годините са 2006 и 2008...

43

Внимателно

преди 6 години

Да се докладва писмено какви щети щеше да понесе България заради нагло престъпни споразумения с руски компании/ вкл за Южен поток Имаше договор за доставка на газ до Виена/вижте публикации по ново трасе през България и Сърбия..Кой щеше да изгради през България над 500 км ново трасе ..Колко милиарда годишно щяха д а плащат неустойки продажниците от София с ограбени пари от народа

42

Анонимен

преди 6 години

До БобиТози, който ти говори, че Русия ни е спряла газа през 2016, ще ти каже, че тя ни продава най-скъпАТА газ - 400$/, и че същата е нападнала Грузия през 2018.Не му се връзвай! Или толкова знае, или е обикновен ***.А може и двете...

41

Боби

преди 6 години

До Анонимен 9"Каква независимост само с един доставчик Русия? Като през 2006г когато посред зима любимите ти ушaнки ни оставиха без газ ли?"Я вземи си НАУЧИ ИСТОРИЯТА - Русата Украинска Фурия си пооткрадваше Газ от трансфера към Европа не си личеше заради "плащаш независимо дали ползваш"Хванаха я и спряха доставките за Украйна а Фурията ОТРЯЗА ЦЯЛАТА ГАЗТочно за това започна да се строи Северен Поток - На никой не му трябва подобен транзитьор/подизпълнителСлед това България направи същото

40

Анонимен

преди 6 години

Руснаците разбраха ,- че Б . Борисове въздух под налягане и мальчик напобегушках -- две в едно .Когатотрябва да защити нац . интерес вмеждунар . проект е първото , а когатотрябва да работи за чужд интересе второто .

39

Чичо

преди 6 години

Едно ми се иска да попитам : Има ли някой над 45 годишен който да участва в тази словесна битка.Ако има някой той разбира защо питам.А вие ,,фили" и ,,фоби"продължавайте да се ,,борите".И още: Накъде тръгвате от терминал две,защото дали сте фили или фоби ,посоката ви е една./Включително и родителите на едните/И това е железен факт доказан от реалният ни живот,а не от битките в нета.Няма как да противоречите на истината.Вие деца проумявате ли го ,или някои просто за пари го правят,като ромите?