125

До Диди

преди 6 години

Все пак не трябва да забравяме приватизацията. Държавата беше майка за някои като Корни, и мащеха за народа като цяло. *** се е облажила, то е видно. Да не кажем омазала. Затова подскача срещу закона и държи да е в ръцете на свой човек.Народа вижда и не се връзва на платени коментари.

124

Анонимен

преди 6 години

Не напразно герберугите плюят по жената. Това е от страх. Откакто България се управлява от Суджук паша, бедността расте с с нея и разрухата. Колкото и Суджуците да пазаруват изборите, ще дойде края и на това. Тя стане ли премиер, ще лъсне цялата измама на ГЕРБ във властта. И ще се носи отговорност, съд и конфискации на откраднатото. И да избега в САЩ Суджука, ще му трябва подкрепата на Тръмп, което не е сигурно, като знаем отношението му към делото КТБ по закона Гранитски.

123

хитро а

преди 6 години

Беше от СДС, сега е от БСП . . . предателят по определение си остава такъв!

122

Диди

преди 6 години

Сега Корнелия има рожден ден и е време да отправим своите благопожелания. Да отдадем заслуженото когато се е представила добре и дая окуражим когато не се е представила толкова добре.Нека си спомним че социализъма се провали защото държавата изземваше труда на хората и разпределяше така както намери за добре. Това което искаха хората беше това което са произвели да им принадлежи. Свещеното право на частната собственост не трябва да се бута! Стремежа към властта "преди всичко" ще я погуби.

121

1111

преди 6 години

От активните в момента топ политици, тя има най-много акъл. Предпочитам да ме ръководят умни политицис критично мислене, а не правилните политици. Евала, че застава срещу еврогейската бюрокрация, дори с риск да навреди на партията си. Абе тези дето постоят малко в Брюксел им се сменя чипа! Като вицето например..

120

Анонимен

преди 6 години

Честит рожден ден на г-жа Нинова! Единственият човек който може да ни отърве от селският крадец и тарикат Борисов!

119

naco

преди 6 години

На КОЯ,опозиция,на тази ОГЛАВЯВАНА от другарЯТ Иван Костов или......????

118

Анонимен

преди 6 години

Измезе мъжко момиче и се обяви против ,,Третият пол ,,и п.и.д.ирастията ,за разлика от шушумингера от Банкя ,скрил се като лалугер в дупката си .

117

Анонимен

преди 6 години

До Изгърбич Задвратян Щото не била комунист и нямала партиен билет от БКП . . И нямала и правилегии .

116

Анонимен

преди 6 години

Лицемерните комунисти днес ГЕРП се зоват . Същите който с измама ще ви направят и Трети пол .

115

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

абе, а корнелий нинов що не учи в москвабад?

114

пенсионер

преди 6 години

До 2-110Абсолютно точно!Поздрави!

113

Оруел

преди 6 години

Не разбрахте ли ,че в България опозиция няма. Играят си на добро и лошо ченге!

112

пенсионер

преди 6 години

Виждам много празноти във визитката на''гласът на опозицията''.Защо не се упоменава периода от 1997 до 2005г.Да не би заради това че е била лидер(тя не може да не е такъв) в''разбойническата приватизация''?Или пък е срамно че 2007г.е освободена от поста на зам.министър заради''съмнения''за корупция?

111

Анонимен

преди 6 години

Опозиция ли? Без БСП няма Герб.

110

Анонимен

преди 6 години

Е,не е като Борисов,Цачева и Захариева,които искат да ви сменят пола.Нали,герберчета.За вас бате ви Бойко ще ви построи специални нужници.

109

Анонимен

преди 6 години

Каквато и да е,тя е единствената алтернатива в момента на мутренското престъпно управление на Борисов и ГЕРБ.И за пръв път в България има истинска опозиция.Затова са и постоянните атаки срещу нея.

108

Ха-ха

преди 6 години

Че е глас глас е, само че това нещо дето му е глас не може да се нарече опозиция :) Да е жива и здрава и още дълго да ни забавлява ...

107

2

преди 6 години

Доста оцапана, пропита от корупция жена, еманация на престъпния преход в България.

106

Анонимен

преди 6 години

Корнелия е гласът на опозицията според вкуса,възрастта и материалните възможности.