9

Анонимен

преди 6 години

Шарк,освен тебе не виждам други хейтъри !

8

Анонимен

преди 6 години

Успех на австрийското момче !

7

Анонимен

преди 6 години

Успех на австралийското момче !

6

Shark

преди 6 години

До 4. Ами аз съм си здраво на земята. Първо - това че са контузени няма нищо общо с Гришо, така се е случило. Второ, както каза 8ми в света е велико постижение, дори и 18-ти мисля аз. Така че аз предпочитам да се радвам за Гришо, отколкото да хейтвам. Това ми беше мисълта. Хубава неделя, отивам да се разходя.

5

Фенъ

преди 6 години

Първо да изброят контузените и отказалите се!

4

Анонимен

преди 6 години

до 1 Слез на земята...никаква конкуренция няма нашия в последната година. И Вавринка и япончето и Мъри и Джоко са с класа над нашия, нобяха контузени през последните месеци и нашия изкуствено е номер 3. реалното му място е номер 8-10. Не ме разбирай погрешно, да си 8-ми в света в тениса е велико постижение.

3

Гражданин

преди 6 години

Даваи Гришо макар че започна колебливо сезона съм сигорен че тепърва щени радваш тази година и се надявам че ще вземеш една титла от големия шлем сега на Australian Open минимум четварт финал а защоне финал стискам палци ...... МАЧКАЙ ГРИШОООО......

2

Анонимен

преди 6 години

Оня ден писах, че щом некаърника Ивелин Попов за трета поредна година става футболист на годината на България, сега що и наш Гришо да не е в топ 3 при такава конкуренция в тениса?! Само забележете Надал на 32 години почти е номер едно, а геният Федерер колкото и да е гений на 36 години е на второ място в ранглистата. За к'во си говорим!

1

Shark

преди 6 години

Е как така плюенето срещу Григор още не е започнало. Хейтърите нещо се разсеяха и не видяха, че новината е пусната преди "цели" 3 минути!!! Хайде бе, къде сте, сутринта е мрачна, вие сте в лошо настроение, нямате пари, нямате работа, живеете в миризлива панелка и нямате никакви други развлечения освен да плюете по успелите. Защо се бавите??? Ще изпуснете и това малко удоволствие.