167

Анонимен

преди 6 години

Много са смешни тези американски актриси...Те по природа са си ку`рветини, всичките се като онази кокошка, която като бягала от петела си мислела :"Дали не бягам много бързо"?

166

тъпчо

преди 6 години

Ще цитирам фраза от един американски филм - тя е била толкова пъти по гръб, че може да защити дисертация по астрономия. Та и актрисите им астрономи, но сега намериха да негодува.А че в Русия им се смеят, че то си е смешно.

165

Дам

преди 6 години

Жените трябва да слушат мъжете ! А за мекушавите мъже трябва да има програма за превъзпитаване и вкарване в правия път !

164

Ром Бакарди

преди 6 години

Тоз платен *** Виктор Ерофеев няма ли да напише статия и Катрин Деньов която приканва мъжете да бъдат по-настоичиви в ухажванията си към жените или тази не е интересна щото не е от Русия ,а за там са насочени всичките пари на Сорес за плюене по Русия и Ерофеев трябва да изкара някой долар .

163

Иванов

преди 6 години

До СатоНАТОумният Колкото Германия и Франция сринаха Германия когато нападна Полша , никак не е лошо да почетеше историята ...... а след това да вадиш таквиз умни виждания достойни за Нобелова награда .Откъде никнат таквиз екземпляри ? Плащат ли им или толкова си могат и не трябва да си хаби коментарите за тях?

162

СатаНАТО™

преди 6 години

До БФСПовярвайте ,че ако Русия иска ще ни сравнят със земята точно за 2 мин--------------Не може.Защото след това не могат да си съберат зъбите.САЩ и НАТО ще ги направятна разтопено стъкло.

161

Анонимен

преди 6 години

До Интересно Има ,кълбадури !

160

Анонимен

преди 6 години

Значи за намигване ,тормоз ! Откачени .

159

Анонимен

преди 6 години

До Бита карта Спокойно . Демократична Европа отдаавна е изпреварила и по наливане Русия и по крадене и завиждане българия . Все пак най пияната държава е Англия, Францъзи ,после Скандинавци, Датчани ,Германци, Руско и т.н. А САЩ начело в Сфета . По наливане де .

158

Анонимен

преди 6 години

И КАКТО ВИНАГИ ИСТИНАТА Е ПО СРЕДАТА. Махалото не трябва да прекалява на която и страна да поеме. И срещу Природата не се рита.Лицемерите от Холивуд се оляха

157

Бита карта

преди 6 години

И Русия е *** като българия.Руснаците обожават да се наливат 24/7 с водка докато българина обожава да краде и завижда.

156

g

преди 6 години

elke .pak li ti ma...

155

Интересно

преди 6 години

България не е малка!ако Холандия в малка ,защо има БВП повече от скапаната Русия????????????

154

БФС

преди 6 години

Наистина стига с тая омраза. Малки тромпета пишещи по сайтове. Повярвайте ,че ако Русия иска ще ни сравнят със земята точно за 2 мин,толкова й трябва на ракетата да долети. Вие вобще осъзнавате ли колко сме жалки в сравнение с другите държави. И вместо да говорим и да мразим ,да хванем да се срещнем и да спрем да мрънкаме ,а да работим.

153

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия олигoфpeнски мантри как повечето *** в Германия били българки! За разлика от охлюва, дето я пише, аз съм бил в такъв клуб в Берлин и нямаше нито една българка. Най-много румънки, доста унгарки, кубинка и дори германки. Българки просто нямаше. Седяхме няколко часа с един приятел, те минаваха до нас, говореха си на всякакви езици, но български не чухме.

152

БФС

преди 6 години

До 155,Пффф ти на колко ракии си? Ние който сме най-бедната държава да сочим с пръст единственното страна която показва среден пръст на САЩ?Ние които не можем да помогнем на хората в Хитрино и държавата се чуди от къде да намери пари? Ай малко се замисли и не не пиши преди да помислиш и най-важното гледай си в своята чиния

151

От чужбина

преди 6 години

По нащо черноморие на 2 чаша водка го поемаха и отзаде...е имаше и дебилки с два декара *** те само за приказката го лапаха....в Русия е мафия и бедните си мълчат!!!!!

150

Анонимен

преди 6 години

Всичко това показва колко е изостанала и изолирана Русия.

149

Анонимен

преди 6 години

Рускините нямат нищо против сексуалните посегателства.

148

Анонимен

преди 6 години

Целта не е да се смачка хетеросексуалния бял мъж, а цялото общество. Предстоят жестоки икономически събития и ако обществото е единно и в добро ментално и емоционално състояние, някой ще има сериозни проблеми. Така че, очакваите странни закони, противоречащи на всяка логика и здрав смисъл, странни изказвания на "велики" и известни личности и политици, изкривяване на историята, значението на събитията и тълкуването на прости биологични факти. Това са американските демократи.