41

Анонимен

преди 6 години

Членсвото ни в ЕС причини на България само мизерия. Днес България в ЕС е една бедна мизерстваща страна от Третия свят.

40

Анонимен

преди 6 години

Навремето Тито му каза на Сталин "спри да ми пращаш наемни убийци за да не ти пратя аз, че втори път няма да се налага". Тито научи сърбите да си държат на сръбското. Йебем ти ссср, йебем ти запада, Сърбия на първо место! А българите вечно сецнати-наведени!

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36 И пеят химни , псаллми и оди на радостта за възхвала на бомбардиралата ги Европа и НАТО. Пцуват и Европата и демократичните и ценности ,камо ли НАТО .

38

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са голям народ! А не като българите... за сърбин нема русия, нема ес, нема сащ. За сърбин има само Сърбия! Българина само гледа да се дупи на Русия или на САЩ. Сърбита вика на руснаците "братя сме, но Сърбия на първо място, затова се борим за ЕС".

37

Анонимен

преди 6 години

Съмнявам се Сърбите да са Славяни , у нас само един Писател е написал Книга за Християнизирането по Византия , аз дори гледах Док.филм по немската ZDF там дори още 3-5 век

36

Анонимен

преди 6 години

Харесвам сърбите,те са народ близък до нас.Икономическото им положение и стандарта им напоследък обаче се влошават.Много псуват този сегашния им ръководител Вучич,обвиняват го него.Питам ги-този с руснаците ли е или с европейците?А те отговарят-Е-бем ли га,и той не знае!И с тия и с ония!

35

Анонимен

преди 6 години

Тея докато поддържат връзка с някакви бананови републики като Русия ,никога няма да влезнат в развития свят - Европейския съюз.

34

Анонимен

преди 6 години

А поради какви други причини хърватите в Югославия избиваха славяни, разбиваха главите на жени и деца с чукове, щом не е заради това, че са славяни, какви са тези други причини, какво им бяха направили тези жени и деца?

33

Анонимен

преди 6 години

Хитлер имаше два хърватски мюсюлмански баталиона които се биха на страната на нацистите през ВСВ. А когато САЩ нападна Югославия хръватите извършваха най-страшните кланета над славяните, но за това всички мълчат, никой не ги съди в Хага.

32

Анонимен

преди 6 години

ЕС се разпада, Русия увеличава територията си!

31

Анонимен

преди 6 години

Хърватите са избивали хора,ок,но не защото са славяни,а по други причини.Самите хървати са славяни

30

Анонимен

преди 6 години

Не им трябват нито ЕС, нито НАТО на сърбите, а България трябва да излезе от НАТО и ЕС и да предостави сухопътен военнен коридор на Русия до Сърбия да стига до Косово. Тогава никой няма да посмее да пипне нито България, нито Сърбия - целия свят видя как Русия защитава съюзниците си в Сирия. А днес НАТО и пръста си няма да мръдне за България, видяхме как НАТО защити Кипър.

29

Сърбоман

преди 6 години

Булгарите не са наши приятели и в един съюз с тях няма никога да влезем. За Русия и Србия Болгария е враг. Голяма грешка на Тито и Сталин, че не ви присъединиха към Югославия.

28

Анонимен

преди 6 години

Хърватите избиваха сърбите и славяните с дървени чукове.

27

До 8

преди 6 години

Хърватите няма как да са избивали сърби защото са славяни,по простата причина че и хърватите също са славяни.Мене ако питаш те са един народ,само че хърватите са католици,а сърбите православни.И бошняците са същия народ,но ислямизиран,и те говорят на сръбски.Е така всички кланета помежду им са на религиозна основа,касае се всъщност за един народ,разделен от религиите

26

Анонимен

преди 6 години

Първо Сърбия да ни върне Западните покрайнини.Това трябва да е нашето условие.Те са незаконно присвоени от Югославия,а сега такава държава няма.Всъщност в нашето правителство нямаше ли някакви патриоти,това би трябвало да е тяхна грижа?

25

Анонимен

преди 6 години

21, кой бяга от ЕС бе ***? Всички бягат от руската ***, не от ЕС. Дори във Великобритания се заговори за втори референдум.

24

ЕС ли?

преди 6 години

Минимална заплатаБългария: 230 EURСърбия: 260 EURСредна заплатаБългария: 484 EURСърбия: 520 EURМинимална пенсияБългария: 101 EURСърбия: 220 EUR

23

Анонимен

преди 6 години

Дело Възродителен Процес или Смяната на имната стигне ли един път до Трибунала в Хага свършено е с България става за Срам и Позор пред целия Свят

22

Кратун

преди 6 години

Ако Сърбия бъде приета в ЕС ще бъде наред с България още един троянски кон на Русия.