13

Анонимен

преди 6 години

До pisna-miВ момента Доган управлява,бе! Какви вотове да дава,като той даде рамо на ББ да не падне правителството? И не патриотите му пречат,а иска да махне Валери,защото е вицепрезидент и му "пречи"

12

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ще запази Б(аш) Б(акана) на власт. Чрез него той на практика председателства ЕС.

11

pisna-mi

преди 6 години

Сега ще се редуват БСП и ДПС да внасят вотове. Един за сигурноста, друг за корупция, трети за външна политика, после нещо друго. ... От друга страна ще продължават саботажите чрез стачки и протести, полицаи, пишман еколози, военни летци пак ще се страхуват да летят, после лекари и така до безкрай. ... Просто на БСП саботажа им е генетично заложен ... Докато народа не проумее, че трябва да сложи БСП и ДПС на мястото им - в музея на бившите политически партии.

10

ахххххххахахахаха

преди 6 години

Жалка си Нинова, жалка... Пак ще напусна България, ако ви управлявате вие...

9

Анонимен

преди 6 години

Разбрахте ли сега какво ни струва желязната църква? Запазването на суджуците на власт.

8

Анонимен

преди 6 години

До Така е 4Другарите от БКП-БСП не са Българи. Доказателство , Тодор Живков подписа да станем 16 република на СССР. Във всяка държава в света такъв държавник щеше да бъде осъден на смърт за държавна измяна .

7

Анонимен

преди 6 години

Че те ДПС са за Герп!

6

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

5

Възможна Причина

преди 6 години

ДОГАН Е ПОЛУЧИЛ СПОНСОРСТВО ОТ ГЕРБ

4

Така е

преди 6 години

Няма по големи антибългари от БСП. Станаха за посмесище.Във времена когато даржавата върви напред , макар и не с темповете коита ни се иска е изключителна подлост.Не можахте ли да изчакате още 6 месеца? Няма да умрете ат глад. А и да умрете на никай не му пука. А и полицайте рекетьори? Принудихте Борисов да ви даде още 100 мл,Точно вие дето имате най нисък рейтинг в държавата и станахте за смях.Боко , направи като Ердоган.Вкарай ги на куче у ***.Никой не е по силен от държавата.

3

Анонимен

преди 6 години

Schum sa nischto tova e dps bsp vingi provomerni 100 miliona boiko dava na mvr sa kakvo be boiko bil dovolen ot rabotata na mvr a dr mladite i oensionerite da duhat supata

2

дядо Груьо

преди 6 години

Кака *** много иска да управлява ,ама нещо не и се получава.Не,че нещо ще се промени ако БСП направи правителство тези даже са по крадливи и от ГЕРБ.

1

Тошко

преди 6 години

БСП "Стани да седна" се проваля ежедневно!