87

Мале

преди 6 години

Като чета коментарите на 90% от хората писали тук,не знам за прогнозата на Хокинг,*** се плаша за нашето бъдеще-*** народ,слаба държава.

86

Кондьо

преди 6 години

Поне не каза ли към колко часа ?

85

453

преди 6 години

тос има вече много зяви .

84

...

преди 6 години

Значи това което описва Хокинг е възможо най-лошия сценарии! Но е напълно възможен! Ще се получи ако почнат да се топи замръзналия метан дето сега се намира некъде под водата! Освен това метана е 100 пъти по парников газ от CO2. Те това може да почне да се получава ако температурата се дигне с около 8-10 градуса по целзии! После ще почне един лавинообразен процес дето ще доведе до невиждани урагани и повишаване на температурата! После изпарение на водата и после венера! Е требе си време ама ...

83

Един българин

преди 6 години

До: номер 87Съветвам те да не прибързваш със заключенията си кой до какъв клас е учил.Щото ако продължим темата, всички учени са хора като нас и като такива бъркат.Известно е какво е казал дори Алберт Айнщайн по повод спора във връзка с квантовата физика: "Не мисля, че Бог си играе на зарове".Е да, ама не е познал! Бог си играе точно на зарове!Това че си открил много неща и имаш голям принос в дадена област не означава че не може никога да не станеш за peзил.

82

Анонимен

преди 6 години

По принцип хората имат едно странно мислене, че щом няма да се случи днес или утре значи не ги засяга. В България пък това важи с пълна сила. Щом *** не го притеснява и нищо няма да фане от цялата работа занчи какво да се занимава я...

81

Анонимен

преди 6 години

До ХансСмешник. Точно за Стивън Хокинг думата "пишман учен" е крайно неподходяща. Очевидно е, че за него си чувал само от днес бг. Балканските *** с знания по физика и математика на ниво 8 клас седнали да се смеят на Хокинг. Жалка картинка сте.

80

Анонимен

преди 6 години

До Жоре ЕкологоЗа разлика от Ванга той има доказателстав за това което говори.

79

Анонимен

преди 6 години

Заглаивето писано от някой който дори не знае кой е Хокинг.

78

Жоре Еколого

преди 6 години

И тоа почна като Ванга да се изявява....

77

Анонимен

преди 6 години

след нас - и потоп!

76

Анонимен

преди 6 години

Аааааааааааа,не така,не плюѝте човека! Лично аз му изпратих снимки на Венера преди апокалипсиса.

75

Анонимен

преди 6 години

Абе как ги изчисляват тия години, милиарди трилиони,да не са намесени от Федералния Резерв

74

3

преди 6 години

По неговата логика излиза,че Венера е имала и човеци ,които са я унищожили .А ако е нямало тогава значи и без човечеството апокалипсиса е неминуем .Не съм впечатлен .

73

до 75

преди 6 години

Чували ли сте някога термина НАУЧНА РЕЛИГИЯ?--Да - нарича се сциентология. Създадена е от писателя фантаст Л. Рон. Хъбърд. Той умря, но религията му и сега има куп последователи.

72

666

преди 6 години

Намерих оригиналния материал с изказването на Стивън. Надежда Йосифова, авторката на тази микростатийка си е измислила, че Стивън е казал, че на Венера е имало атмосфера, растителност и морета като на земята. Поредната фалшива новина. Изобщо журналистите много лъжат.

71

Ханс

преди 6 години

Сигурно ако не го бъркаха със Стивън Кинг, тоя пишман учен нямаше да продаде и една книга....Абре Стивънчо що като сме се затоплили глобално платих 400лева ток бе???

70

Анонимен

преди 6 години

Само разбрах, че всички тука нямате шанс за оцеляване. Всички тука сте крайна фаза на анархия и отричате всичко, "Защото знаете всичко". Прав си е Хокинг за вас!

69

Анонимен

преди 6 години

Чували ли сте някога термина НАУЧНА РЕЛИГИЯ?

68

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименВземи Библията от ръцете на твоят жив труп", па дори бил той доктро по физика или му скъсай страниците от Откровението на Йоан. Моят Бог Слънце е Жив, а твоят?;))) А, да,з абравих, твоят е доктор по физика от Кеймбриджкият университет. Много е важно, дебело да подчертаеш "Кеймбриджкият университет";))) , с което да предадеш някаква тежест на въпросният "титул".