24

Фиенси ром

преди 6 години

Имам каруца на био задвижвано от 1.5 кубика кюмбе и един хамбар автомобилни гуми.

23

Анонимен

преди 6 години

Сигурен съм, че ако еврочиновниците тръгнат да правят бизнес ще вдигнат ръце от регулациите си като (крива краставица) и ще се откажат да правят бизнес.

22

LoL

преди 6 години

Това е малко иронично, докато дишаме въздух в града на нивото на Пекин и Момбай, щото някакви гето хора горят бутилки, кабеляци и найлон...

21

Анонимен

преди 6 години

Чудя се само, ако е вярно че ще дойдат няколко хиляди "драги" гости как ще ги откарат и докарат с тези автомобилчета и колко време ще е нужно ? Улиците и булевардите обявени по схемата трябва през цялото време да са затворени за нас.

20

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 17,Само болна фантазия може да роди подобен уродлив пост! Алоу туй не ви е селската кръчма, да убивате времето с глупостите си! Фантасмагории!!

19

Анонимен

преди 6 години

Другото предлагам катун роми да посрещат еврочиновниците с традиционни носии чехли тип кръстачка, орлови нокти, бели захабени потници и наакани *** + чаавие на рамене. Така ще покажем колко сме толерантни мулти-култи и възпитани.

18

чврен терор има

преди 6 години

да се проверят з а тежко терористични съоръжения за проследяване и манипулации вкл подържащи извънземни черни масови убиици и др.ако имат черни терористични талони издадени от КАТ да се иземат и да се заменят с ксерокопия ламинирани

17

Анонимен

преди 6 години

Да направим европроект за еко-транспорт ще впредгнем 50 коня с каруци и трима роми(тъкмо да се учат на трудови навици) един кочиаш, лакей и подвижно пиколо. Отпред ще закачим едно кюмбе с нарязани и запалени автомобилни гуми за истинско изживяване. :-) Мисля, че гостите ще останат като втрещени от посрещането. След това да ги откарат до факултето за още по интензивно и добро изживяване.

16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 1,Аман от многознайковци! В статията пише, че Рено предоставя коли заедно с шофьорите. За която и да е компания е реклама да обслужва делегатите на подробен форум. Във време на технологична надпревара е логично всяка фирма да се стреми да рекламира своя продукт. Ти да не мислиш, че после ще ни оставят колите!? Оставят трите зареждащи колонки!!

15

Проверени са

преди 6 години

До да се проверятСпоко, в колите има специални устройства за дисперсия на бялата радиация в такава с цветовете на дъгата! Абсолютно безвредно за третополови!

14

Анонимен

преди 6 години

Борисов за да се подмазни на Муксул кадън е купил/наел стотина бавареца да возят евроиззедниците. Утре ще отида на работа подскачайки от радост знаейки, че еврочиновниците се возят в последен модел баварци.

13

Анонимен

преди 6 години

Плащат ли си ги, ако не да си ги плащат демокрация и капитализъм е .

12

Анонимен

преди 6 години

С каруци трябваше, все пак това е бъдещето на България, срам, не срам... нека го видят!

11

да се проверят

преди 6 години

Автомобилите са с опасни скенери увреждащи тежко и нелечимо въздуха.да се проверят за високо вредна бяла радиация и проникващи облъчвания.АКО са с нагло престъпни холограмни оръжия на предни стъкла и холограми отрязъци в купето са недопустими за движение ..всички в купето ще бъдат трайно и нелечимо увредени..

10

Анонимен

преди 6 години

Какви електромбили бе, да им раздадат талончета за по десет пътувания и да ги пуснат да се потопят в атмосферата на Шопия!

9

д-р Исня

преди 6 години

Противогази ще им даваме ли? Или ще спират движението за тия лагерници, за да не се случат зад някой, който гори повече масло отколкото нафта!!! Ами събота и неделя тези убавци решат да се разходят из града? Как ще скрием плочките-изненадки и аромата на горели гуми? А тези хора обучихте ли ги да ходят с джобовете навън и да не носят нищо ценно?

8

Discovery

преди 6 години

До 5:И аз да си задам тъпппия въпрос към тебе: Ти по принцип ли си си толкова *** или да???

7

Ганьо

преди 6 години

Планирам над новопостроената отсечка да вдигна дрон с окачен триметров хартиен полов атрибут, който да посреща делегатите!

6

Анонимен

преди 6 години

Дано жителите на жк Христо Ботев да бухат още повече ***, ***, гуми, пластмаса и прочие в печките, че да се види каква е Екологията тука в реалност!

5

1

преди 6 години

Аз да си задам тъпите въпроси:1. От какво се произвеждат батериите на тези еко автомобили и това дали цапа ?2. От какво се произвеждат гумите на електромобилите и то дали цапа ?3. От какво са направени електромобилите и то дали цапа ?4. Ако електромобилите са толкова модерни, удобми и т.н. защо последните модели за богаташи на Мерцедес (например) не са на батерии ?