82

Анонимен

преди 6 години

Раята, дръжте се прилично, да не се излагаме пред чужденците....Лично на мен би ми било много неприятно, ако заради моята особа се наложи да причиня неудобства дори на 1-2 души. Но....аз не съм евробюрократ, затова не приничинявам такива неща.( Боже, доживяхме да обитаваме континент с администрация, при това адски скъпа)

81

Анонимен

преди 6 години

До 13Ако ги няма "селяните" в София ще yмpeтe от глад бе, кореняци!

80

13

преди 6 години

ДО ЕМИЛ - коментар 52 СЕЛЯНИН ***!!! СТОЛИЧАНИ ОТ 300 000 ОСТАНАХМЕ 200 000, ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ, КОИТО РАБОТЯТ И ЖИВЕЯТ ТУК, НО Я МРАЗЯТ, ***!!! ХОДЕТЕ СИ НА СЕЛО. ДА СИ ОСТАНЕМ 200 000- РОДЕНИТЕ ТУК, ПОСЛЕ - ЕЛА ВИЖ, КОЛКО ЩЕ НИ Е ХУБАВО, БЕЗ ВАС И ПРОСТОТИЯТА ВИ!!! ПИСНА МИ, НЕ СЕ ТЪРПИТЕ ВЕЧЕ!!!УМНИЦИ!!!

79

Жокер

преди 6 години

Добре ще е да се обособят санитарни кордони, за да не стане така че простосмъртното туземно население да "накачи" някой местен щам на евро-особите.

78

мдаааа

преди 6 години

до анонимен 71 и да продължа , може да нямам капацитет , знания образование и т.н , да давам акъл на мениджмънта на фирмата . Но защо да нямам право да изразявам мнение свързано с политиката , или казвате да ми се отнеме и правото на гласуване ли , или какво ???

77

Анонимен

преди 6 години

"" едни хорица чиновници от 28-те страни еврочленки и услужлива България ... ""....................другарки и другари, ... май не осъзнаватe елементарния факт, че ако не беше 'лошата' Европа, щяхте да гладувате и вие и децата ви, защото повече от половината от БВП на България идва ОТ и ЗАРАДИ Европа.от другаря путин идват само бомби и зелени човечета

76

мдааа

преди 6 години

ДО анонимен 71Опааа сбъркал съм възрастта явноНикой не лае / поне аз / заради 2-та булеварда.Против евробюрократите съм , че те са едни " кърлежи " смучещи само парички , лицемерие от тяхна страна и т.н.Докато Кадафи им вършеше работа - беше велик вожд , обърна им гръб - ликвидираха го . А примери още многокато интелигентен човек / така изглеждате / , би трябвало да правите разлика между икономика и политика ,между управлението на една държава и управлението на една фирма .

75

Анонимен

преди 6 години

Какво са ни виновни европейците, че столицата ни е боклучава дупка? На само 1 минута от централна гара, точно до голямото кръстовище има една уникално потресаваща гледка. Изоставен павилион за вестници превърнат в импровизирана кофа за ***. До половин човешки ръст пълна с ***, който е на показ през избушените прозорци. Просто да те е срам да кажеш, че си българин.

74

Melaniq

преди 6 години

Явно на "АНОНИМНИЯ" му харесва само слугинаж, когато се целува *** на Путин. И по-добре брой милиардите на *** на гърба на бедните мужици,а не на европейците. Абе на доста хора им харесва Русия, пък един не виждам да емигрира натам.Отивайте-никой не ви спира. Пък то и червената ви лидерка-крадла и лъжкиня не прати сина си към Москва.Хем ви сърби, хем ви боли-не ви се ходи в оня сибирски рай ама джафкате от разстояние.

73

Анонимен

преди 6 години

Кой е виновен, че София е село и като затвопиш два булеварда се блокира движението на цялото градче? Кой е виновен, че 45г. я управляваха селяни, а и допълнително мирише на прованс от новодошлите? Град строен за 250 000 души е натъпкан с 2 милиона, които дори не си правят труда да се къпят сутрин?

72

До 73

преди 6 години

До анонименАми, твоето изхранване, сигурно е много по-маловажно, от изхранването на тези 750 чиновници, но...все пак и това се случва, нали?Как пък всички се извъдихте такива разбирачи, бе...кой да изхранвал ЕС и кой не?Ами, ако ЕС беше казал, че няма нужда да изхранва тази корумпирана, мафиотизирана, селска и крадлива ***...сега щяхме да сме фалирани, от ДС ченгетата.Но...такива неща, вас не ви касаят, нали.Сипи ракията, претакай зелето и...това е живота.

71

анонимен

преди 6 години

след като си има сгради в брюксел от какьв зор ще идват да хрантутим 750 евробезделници кои ще плаща тези разходи за хотел и храна

70

Анонимен

преди 6 години

Статията е пълна п0мия и е поръчана от мадам Лъжа.Друго си е ако беше дошъл президента Вагин.. или се казваше Путин? Тогава нямаше да има проблем с придвижването защото никой нямаше да ходи на работа, а щеше да празнува пристигането на Бащицата! Ефтинко, много еФтинко...

69

До 57

преди 6 години

До мдааааЗащото съм раждан през социализма, знач какви селяци и *** са всички комунисти, включая и тези, които в момента ни управляват.Зная и от къде ни дойде и този селяшки манталитет, с който в момента плюем по ЕС, заради два временно затворени булеварда.И не величая, а давам обективно мнение.Това, че не ви харесва, е отделен въпрос.Общо взето, повечето коментари тук са, все едно общите работници, се събрали и обсъждат колко ненужни са мениджмънт срещите на компанията.

68

До 63

преди 6 години

До АнонименДолни лъжи, дошли от истински питлеропоклоник и платен ***.Изкарай факти за казаното от теб, защото доказателствата в обратното са стотици, в реални показатели.

67

trafalgar

преди 6 години

пълни глупости. по *** статия не съм чел. ще бъдат затворени за кратко време определени булеварди, и то моментно !!! може ли такава простотия.

66

Петърчо

преди 6 години

Бай ***, болен, бременен и недоволен.

65

Анонимен

преди 6 години

Сакън, искате да отнемете на Баце звездният му час?! Какво значение имат неволите на софиянци пред тази блестяща възможност за слугинаж пред Началниците и съответно погалване по *** Борисова? Следващото ни председателстване е чак след 15 години, дотогава я камилата, я България...

64

Емил

преди 6 години

Каквито са ни столичаните, такава ни и столицата :)

63

реалист

преди 6 години

Утре идват полубожествата от еврогейския съюз със безценния си живот. Аз нямам сигурност в собствената си страна каквото на тях осигуряват от нашите данъци. Защо? да си пемат разходите сами за всичко или са им малки заплатите?