25

Дедо Гого

преди 6 години

Сбъркана работа...унижаваме и мачкаме мъжете на max, а после ревеме, че нямало вече истински мъже ! Дайте дефиницията за "истински мъж", та да видите, колко сте смешни...

24

Анонимен

преди 6 години

*** изстъпленията и феминизмът имат едничка цел - затриването на белия човек. За това са създадени, за това са ни натиквани в гърлата. Защо белия човек? Просто - опитайте се това да го въведете в Саудитска Арабия, Афганистан или някъде извън Европа и Северна Америка. Раждаемостта спада. Във всички държави, където това е законова норма, люто преследвана от закона, не можеш дори да погледнеш жена и тя да не те осъди, ако поиска. При това на принципа нейната дума срещу твоята.

23

чери

преди 6 години

До контрафалцТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНА И ИДИОТСКА КОНСТАТАЦИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛ ДОСЕГА.ГОСПОДИ ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАШ ДА СЕ РАЖДАТ ТОЛКОВА *** ХОРА!

22

контрафалц

преди 6 години

Ха ха ха!!! А бре-че всичко е ясно-ясно е,бре!!!Ха ха ха!!! Само дето не мога да се сетя кой точно през дивия комунизъм пееше парчето-МОЕТО МЪЖКО МОМИЧЕ,бре????Щото помним че точно в този ДИВ ПЕРИОД най-много се възхваляваха и лансираха разни кранистки,багеристки и прочие *** бре??? Ха ха ха!!! То тая фатка с мъжките момичета ни е позната от време оно-диво и комунистическо бре!!!Ха ха ха!!!

21

дядомраз

преди 6 години

От НГ насам извратената тема за "новия пол" е 1 в обществото. Като по сигнал. Гласи се нещо,няма друго обяснение. Обработват ни.

20

Анонимен

преди 6 години

До БегемотТи вчера от екатеринбург ли се върна?...

19

"-"

преди 6 години

Женствени мъже, мъжки момичета...---------Тоест, Содом и Гомора!

18

Анонимен

преди 6 години

Термина "трети пол" го измислиха тея, дето лансират и пропагандират идеята за хомосексуалноистта. Сега го обявяват за дискриминационен и груб. А в действителност брутално груба е идеята за хомосексуалността, а нейното разпространение трябва да бъде криминализирано и приравнено с убийство.

17

Ян Хус

преди 6 години

Казват че в Москва и Сан Петербург,са се стекли от цяла Русия.И имали самочувствието на общество, от което зависели всички избори и мандати.Но тази концентария се наблюдава в едва няколко по-големи руски градове,но било като епидемия.

16

Пишат глупости

преди 6 години

Феминизмът е възникнал по естествен път, като следствие от икономическото развитие на обществото. Отначало фабричното производство поражда нуждата от допълнителна работна ръка. Жените започват да печелят пари собствени пари, а ходенето на работа извън семейното стопанство променя правилата на поведението им. Това поражда движението за изравняване на правата им с тези на мъжете.Идеята за трети пол не е резултат от естествено развитие. Това е келешлък, използван от някои за политическите им цели!

15

Бегемот

преди 6 години

"Западна "цивилизация", западни "ценности"... Красота!"Стаматко, Стаматко, ти да не си въобразяваш, че в Русия има по-малко "хомо"?Само че там е съчетано с алкохолизъм и наркомания. Виж само какво е положението в Екатеринбург и ще ти светне.

14

Стамат

преди 6 години

Западна "цивилизация", западни "ценности"... Красота!

13

Анонимен

преди 6 години

Социалното инженерство на Сорос и всичките му университети,отворено общество и т.н.

12

Щракача

преди 6 години

Няма тука мъжко женско. Има хубави мъже хубави жени и грозни мъже грозни жени. Всичко дека е хубаво не трябва да се пропуска, веднага на жезъла. Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са Иииииибре животеее

11

До 11

преди 6 години

Те повечето точно това правят - свръхкомпенсират с мъжественост, за да не им се подиграват. Така окончателно сбъркват противника :)))

10

нн

преди 6 години

Инжектират женски хормони в прасета, ***, птици, ядем и мъжете се изпедерастиха. Просто заключение, но може и да е вярно. Науката дължи отговор.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Един хомо мъж може и да се държи като мъж но да хересва мъже.

8

Анонимен

преди 6 години

Наблюдам една тенденция че има мъже кефещи се мъжки момичета и жени кефещи се женствени момчета.

7

До 8

преди 6 години

Ами те повечето в сайтовете са ,,готови" наборе.На 100 поста я има един написан с разум я не.Сега продават ума си и принципите си за пари,а по късно и тялото си на похотлив тип и току виж им харесало.Нали са консуматори ,за пари са готови на всичко.

6

Анонимен

преди 6 години

Като гледам и чета по форумите,този интернет е задръстил ума на бая млади хора.За третополови не знам но доста ,,безполови" има.За момчетата липсата на казарма е почти пагубно.Свободата в същност е безнаказана слободия демонстрирана над клавиатуратаОт скука и лигоч ще има все повече меки китки.За жалост,малко са ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ.Има само недорасли многознайковци и неудачници с претенции