53

Анонимен

преди 6 години

Убиеца и поръчителя предният ден се самоубиха със заглушител.

52

Анонимен

преди 6 години

Кой създаде групировките те не изникнаха от нищото? Бивши борци боксьори и тем подобни играчи бяха създадени от един който раздаваше куфарчета с милиони. По този начин си мислеше че ще задържи власта която вече беше завзета от пребоядисани Комунисти. Унищожиха всичко което беше градено от майките и бащите ни 45 години. Племето продължава да гласува за пребоядисаните и за децата на комунистите и резултата е видим. Унищожени заводи унищожено селско стопанство унищожен народ унищожено бъдеще!

51

Дедо

преди 6 години

54 е прав.През 2020 ни спират кранчето от Европата и като издивеят тия тумбаци,свикнали 11 г. да папкат от евро средствата,гледайте какво става.То сега по-голямата част от народе е зле,ама след 2 г. и тия пари като ги няма....Ама пък имаме една готова магистрала,една недовършена и мноооооого детски и спортни площадки в села с 15-20 дедовци и бабички,като нашето!!

50

Анонимен

преди 6 години

Колко удобно, осъден с доживотна присъда му преписват още едно неразкрито престъпление... защо не направо не го обвинят и за възродителният процес и за турското роб ство...

49

П.Петров

преди 6 години

Колкото до липсата на агентура на МВР да припомним, че Орлин Тодоров, докато е шеф на ТЗБОП В.Търново докладва на сикладжията Петър Христов, а после Цветан Цветанов осигури на Тодоров 50000 държавни пари като "благодарност", че Тодоров е работел реално за Христов, а не за държавата. Докато мафията има агентура на най-високите нива в МВР, съда и т.н. държавни институции поради тоталната им корумпираност, кой ще има желание да е агент на държавата сред престъпността?

48

Анонимен

преди 6 години

Куршумите казаха 8,а гилзите колко са,все пак е стрелял със снайпер както казаха,ама какъв е снайпера,че и снайпериста,колко е изхарчил патрони или пак всичките гилзи си е събрал като оставил стъпките по този прашен строителен обект,ако не е влизал никой друг след него да помете или пък самия той от немай къде да си е помел поне помещението което използвал насаме без навождач съпровождач и съглеждвач за това изглеждащо внезапно изпълнение изискващо обезпечение като за миниклетка без зацепка.

47

Анонимен

преди 6 години

След няколко години когато евросредствата свършат всички ще се избият. Които са свикнали да живеят на широко и да лапат от евромангизите ще започнат да създават банди и да обират банки. Ако само с това се разминеме ще трябва да викаме ура. Но едва ли само стова ще се разминеме. Проядената територия от корупционни схеми и банди ще стигнат и по далеч. Ще има пак отвличане на тлъсти "бизнесмени" откупи даже убииства. Засега виждам само това а какви изненади ще има само времето ще покаже.

46

дедо Ташунко

преди 6 години

Още една версия, която е велика българска поговорка. " Да би мирно седяло, не би чудо видяло".

45

Анонимен

преди 6 години

Сикаджията разчиства сикаджиите. Последните водени от алчност и за да са захапали кокала се бият и го улесняват!

44

П.Петров

преди 6 години

Проф. Радулов е много, много прав !Понеже народът е ***, а БКП-ДС мутро-олигархията нагла и алчна, законност и държавност в България скоро няма да видим! Когато спре евро финансирането ще започне голямото клане за огризките. С толкова овчеглав народ се съмнявам, да последва и парламентарно бесене, но не е и изключено.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47А де де......и аз това рекох....САМО ЧЕ НА НЯКОИ дървени глави акъла им идва МНОООООГОООО КЪСНО!!!! НИКОЙ СЕГА няма да се фане с тия продажни правителства и институции, които така се изплюха в лицето на хората, изпълняващи човешкия си дълг в защита на спокойствието на род и родина!!!

42

Анонимен

преди 6 години

Порои от публикации и изяви имаше след 10.11.89, че имало една комунистическа ДС, която задушавала хората. Тази служба работеше с един елемент, наречен агентура. И тази агентура добиваше широкоспектърна информация. С агентура работи всяка една служба за сигурност. 30г обработване на общ.мнение, че това е комунистческо, даде такава сила на бандити и групировки, та чак завзеха властта. Обявяването на информатори, наречени доносници, накара хората да си мълчат за очевадни престъпления.

41

Анонимен

преди 6 години

Абе много бързо забравиха за Росен Горския...кога точно се е "самоубил" разбра ли се?

40

Анонимен

преди 6 години

ако бяха ликвидирали наглите или по-точно казано-самоубили,нямаше да могат да поръчват....или ако не беше махнато смъртното наказание...всички знаехме,че 6-торния убиец е поръчан да се самоубие,както и стана...и въобще трябва да се следва призива на Путин...всички такива подобни терористи да се избиват на място...

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Брей, брей, брей.......я пак...."съдействие" значи......ама да си спомняш КАК им викате на тия "съдействащите", които са вършели същата работа преди т.н. ви "преход"???? ДОНОСНИЦИ, ЧЕНГЕТА....да не споменавам по-обидни "коментари"!!! Па сега оле-ле! КОЙ ЩЕ ВИ "СЪДЕЙСТВА", като ще се страхува, че при по-различен вятър, ПАК ЩЕ ГИ ХВЪРЛИТЕ НА ВЪЛЦИТЕ!!!! В устата на такива и.з.р.о.ди като това гербаджийско л.е.к.е някакъв си тодоров! Седете си блатото и си трайкайте!

38

Отговор

преди 6 години

До Бай Х 11 Така е по културно. В литературата се казва ***..ел , щото звучи като писател, а не ***...ч , щото звучи като орач.

37

Анонимен

преди 6 години

От всичко прочетено става ясно, че този Христов е въртял парите на ГЕРБ. Това са новите бизнесмени - закриляни от властта и управляващи парите от еврофондовете, субсидии, контрабанда. С една дума, перач на пари. То така и баба може да стане бизнесмен.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Много точно !

35

Анонимен

преди 6 години

Тоя Георги Вълев да не вземе да се самоубие сега в затвора от нечиста съвест?

34

Анонимен

преди 6 години

До ХНай точния коментар !! Браво ! Как искат от народа да съдейство, като половината полиция са ортаци на престъпленията , половината политици от управлението корумпирани и свързани с престъпни групи ?Народа е смазан от такива като вас ! Смее ли някой да се обади и да съдейства ? Самите вие сте за народен съд !