213

бизнес

преди 6 години

Някои не оценяват, че не могат да си обуят обувките, ако някой преди това не ги е ушил. Лошо. Дано да си държат речи просто, за да са интересни.

212

Некъф

преди 6 години

Певиците заслужават разстрел и никаква милост. Държавата ни се управлява точно от такива предатели готови за кокошка и майка си да продадат.

211

м88

преди 6 години

От .22 е по силен .50 barret

210

възмездие

преди 6 години

Каква е разликата между лицето от снимката, от това на една мутра в зората на демонизацията ? Няма разлика, с изключение на костюмчето, което носи този герой на деня. А сега по същество: що народ е разплакал, основно във В. Търново- не само той си знае. Всекиму заслуженото, щом хора, на мравката правещи път, си отдъхват от този гербовитски злодей, разбрали какво го е споходило. Бог забавя, но не забравя такива самозабравили се бруталници и циници- набедени любимци на народа.

209

Ы

преди 6 години

Как бизнесмен може да знае кой стои зад група за отвличане?Как човек може да има връзки и познанства с такъв криминален контингент?И какво влияние трябва да има в тези кръгове, за да ги прати на среща с министър в сградата на МВР?Леле...

208

ponti

преди 6 години

Ами... доволен съм! Само така!

207

Анонимен

преди 6 години

Такива убийства не стават без намигване от Суджук паша.

206

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Въх горкият човечец !Направо се просълзих като съобщиха по новините, че започнал бизнеса си като продавал на маса през 91-ва ...Моето семейство започна още през 90-та по същия начин, но другарите с партийните куфарчета като този ни смазаха с дъмпингови цени. Продаваха на загуба просто, докато фалираха ... Пак техните хора от трибуквените силови групировки не един и два пъти се опитваха да ни рекетират ...Странно как такива "почтени" бизнесмени бяха подминати от подобни перипетии ... ? :)

205

Анонимен

преди 6 години

Може и жена да е замесена,например недоволна любовница..................като знаем колко комерсиални станаха БГ-жени.

204

ПРОТЕСТ

преди 6 години

Хора , Това е Най-корумпираното Правителство на България .Мафията се избива заради Заграбеното , това са Милиарди .Ще се обоснова .Пенсии - от 1-ви Януари има нов Закон за Пенсиониране - ако Фирмата в която си работи Фалира или се продаде си губиш Правата за Пенсиониране - днес последните от Мините се Пенсионираха .Губиш стаж , осигуровки и права .Частните Пенсионни фондове Абдикираха - искат да се спре Наследяването на Парите спестявани близо 20 години в тях .Пирин вече е продаден .

203

поли

преди 6 години

Цв Цв излива ракия на пода, а ГРОБ/СИК губят В.Търново... Никой не е по-силен от .22 - доказателства безчет.

202

Анонимен

преди 6 години

Много се е ухилил на тая снимка..............не е знаел каква ще му е съдбата.

201

Анонимен

преди 6 години

От пресцентъра на МВР съобщиха, че мотивът е личен - заради неумити чинии. Случаят е приключен!

200

B.B.

преди 6 години

До хГовориш пълни глупости

199

х

преди 6 години

всеки Българин, който има повече от 1 милион лева и не е спортист, артист или музикант заслужава да бъде разсрелен !за никой от тези алчни, самозабравили се негодници и крадци не ми е жал

198

Анонимен

преди 6 години

Станишката си е вземал пая без угризения.

197

Анонимен

преди 6 години

Предател. Такава му е съдбата.Той и Луканов така си отиде.

196

Анонимен

преди 6 години

Имаше ли референдум за НАТО?Питайте Соломон Паси...................................нали народът трябва да си каже думата или не???Или както им изнася на демократите?

195

Анонимен

преди 6 години

До QwЗа мъртвите същото, което и за живите.Трябва да се съди с един аршин за живи и за мъртви.

194

Анонимен

преди 6 години

Един нормален ден за евроатлантическа София.Питайте Соломон Паси-той ги разбира тия неща................в НАТО и ЕС е хубаво, недейте да ревете.